Προς το περιεχόμενο

δώρο επετείου

deadstar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την προσοχη σασ παρακαλω! θελω μια μικρη βοηθεια...τι δωρο επετείου να παρω στο αγορι μου??πραγματικα...δεν βρισκω κατι...οποτε,ακουω προτασεις!

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ όταν είναι να πάρω δώρο σε κάποιον ή κάποια, παίρνω πάντα βιβλίο και διαλέγω το είδος και το θέμα με βάση άτομο για το οποίο προορίζεται.

Αλλά σε κάποια άτομα ή περιστάσεις δεν ταιριάζει καν βιβλίο, αλλά κάτι άλλο. Θα βοηθούσε να μας πεις τι είδους άτομο είναι.

Επίσης, in before "κάνε του δώρο μια νύχτα που δε θα την ξεχάσει ποτέ" and/or the lock.

Δημοσ.
παμε τα βασικα...

• ποσο χρονων ειναι;
  • με τι ασχολείται;
  • εχει καποιο χόμπι;

[/quote

ειναι 18

σπουδαζει εφαρμογες πληροφορικησ και τηλεπικοινωνιων

παιζει κιθαρα και καιγεται στο pc :)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:52 ----------

Εγώ όταν είναι να πάρω δώρο σε κάποιον ή κάποια, παίρνω πάντα βιβλίο και διαλέγω το είδος και το θέμα με βάση άτομο για το οποίο προορίζεται.

Αλλά σε κάποια άτομα ή περιστάσεις δεν ταιριάζει καν βιβλίο, αλλά κάτι άλλο. Θα βοηθούσε να μας πεις τι είδους άτομο είναι.

Επίσης, in before "κάνε του δώρο μια νύχτα που δε θα την ξεχάσει ποτέ" and/or the lock.

του εχω παρει ενα βιβλιο αστρονομιας πλ ωραιο και 2 του αρκα τ καινουργια...θα προτιμουσα κατι αλλο...

ειναι σοβαρος και χαμηλων τονων.ακουει μεταλ.εχει αντικομφορμιστικες αποψεις...ειναι καλο παιδι!

η νυχτα που δν 8α ξεχασει ποτε θα γινει ουτως ή αλλως:devil:...για να καταλάβεις θελω να του κανω κατι που να εχει και συναισθηματικη αξια..μια ιδεα ρομαντισμου.

Δημοσ.

χμ...βσκ με χρηματικο οριο 40

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:09 ----------

μωρε τα περισσοτερα τα εχει ...ευχαριστω παντως

Δημοσ.

Λοιπόν παίρνεις ένα κλειδάκι και το βάζεις σε ένα κουτάκι.... αυτός θα σε ρωτήσει.

"Τί είναι αυτό μωράκι μου??"

"Το κλειδί της καρδιάς μου μανάρι μου..." με σεξουλιάρικο ύφος και ταυτόχρονα τα πετάς όλα να ούμε!!!

Δημοσ.
Ok ας αρχίσουμε τις φίφες.

Βάλε ένα φιογκάκι στο κεφάλι και πήγαινε πες της με σεξουαλικό ύφος, θες να με ανοίξεις να δεις τι έχει μέσα;

Ας κρατάει και ένα τσεκούρι για ευκολία!!!

οντόπικ Πάρε κανα τρελιάρικο gadget αφου του αρέσουν τα pc θα του αρέσουν και τέτοια να ούμε!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...