Dante80 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 παντος παρολο που δεν εχω εμπειρια, μου φενετε τραβηγμενο να εχει 3-4 βαθμους διαφορα απο παστα σε παστα.γιατι εαν σε αυτη τη λεπτομερια "παιζονται" τοσοι βαθμοι θερμοκρασιας τοτε τι να πουμε για τα συμαντικα που ειναι η ψυκτρα και το fan. (το λεω γιατι τα κοιταω τωρα μιας και πρεπει να παρω και απο αυτα) Οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες όσο νομίζουμε. Γιατί για να τις δεις, θέλεις full load στον επεξεργαστή με pwr virus πρόγραμμα. Σε κανονικές συνθήκες load οι διαφορές είναι φυσικά μικρότερες ανάμεσα στις πάστες. Προσωπικά σε idle είχα διαφορά μεταξύ AS5 και IC diamond στον 1 βαθμό κελσίου constant (μέσα στα όρια του στατιστικού λάθους δλδ, ή της διαφοράς στην τοποθέτηση). Αλλά σε load, οι διαφορές ήταν πιο διακριτές. Για να γελάσουμε και λίγο, δες αυτό το συγκριτικό που έχει μείνει στην ιστορία. Ανάμεσα στις τότε καλές πάστες της αγοράς, ο ζουρλομανδύας είχε χρησιμοποιήσει για θερμοαγώγιμη ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΑ και SPREAD SAUCE για τοστ... Τα αποτελέσματα, σχετικά μικρά....XD
phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 :λολ: πού το θυμήθηκες αυτό.. το 'χα ξεχάσει τελείως μπορώ να πω. :Ρ
Alchemist` Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάντως παιδιά είμαι υπέρευχαριστημένος απο μια Zalman (δεν θυμάμαι ακριβής ονομασία) η οποία ήταν σε ένα μπουκαλάκι με ένα πολύ μικρό πινέλο μάλιστα για άπλωμα... ΣΟυ έλυνε τα χέρια το πινέλο, τέλειο άπλωμα σε 10sec και εκτός αυτού, επειδή ακριβώς έβαζες την ακριβή ποσότητα που χρειαζόταν, η πάστα μου έφτασε και περίσεψε για τουλάχιστον 20 επεξεργαστές. Δεν θυμάμαι δυστηχώς την ακριβή ονομασία της... ΕDIT: την βρήκα τελικά, http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806309 , βλέπω βέβαια ότι κάνει 3.90Ε μόνο, οπότε δεν θα είναι και ότι καλύτερο, αλλα βοηθάει πολύ στην τοποθέτηση...Επίσης δεν έκανα ποτέ OC σ αυτά τα συστήματα για να με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η θερμοκρασία...
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Αρκετά "νερουλή" η Zalman απ' ό,τι θυμάμαι.. έτσι κι αλλιώς μιλάμε για μικροδιαφορές, όχι τίποτα τρελό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.