Προς το περιεχόμενο

τηλεόραση απο απομακρυσμένο PC

rearas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παδιά καλησπέρα.

Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ απο τη δουλειά μου, από την κάρτα τηλεόρασης που έχω στο PC να βλέπω από το σπίτι τηλεόραση μέσο της σύνδεσης που υπάρχει στη δουλειά..

Για να συνοψίσω, να είμαι σπίτι, κ να βλέπω ΤV από την κάρτα τηλεόρασης που έχει το PC μου στη δουλειά.

Δημοσ.

παρε μια καρτα τηλεορασης με 30 ευρω να κανεις την δουλεια σου, αλλιως σοβαρη λυση δεν θα βρεις

Δημοσ.

Το ξέρω ότι είναι υπερβολικά πιο εύκολο, αλλά στη δουλειά έχω κ κάποια έχτρα κανάλια, οπότε επανέρχομαι στο ερώτημα μου ..

Δημοσ.

Θα μπορουσες να στησεις εναν streaming server στο pc της δουλειας και να συνδεεσαι σε αυτον απο το σπιτι σου. βεβαια δεν ξερω πως θα ελεγχεις την καρτα τηλεορασης απο το σπιτι. τι upload εχετε στη δουλεια ξερεις;

Δημοσ.

Στη δουλειά συνδεόμαστε από 3 παρόχους ταυτόχρονα, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα σε αυτό.

Συνδέοντε πάνω από 400 pc την ημέρα, αλλά το βράδυ όλη η σύνδεση είναι ελεύθερη..

Ο streaming server έχεις πληροφορίες πως μπορεί να γίνει ?

?

Δημοσ.

Πετάω κ εγώ μια ιδέα...

Βάλε κάποιο πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης για το pc της δουλειάς σου κ έτσι απ το σπίτι θα βλέπεις την επιφάνεια εργασίας του πι σι της δουλειας...άρα κ ότι παίζει επάνω ;)

Δημοσ.

Οι λύσεις τυπου VNC δυστυχως δεν παίζουν.. :( Οτι κι αν εχω δοκιμάσει δεν στέλνει το video rendering (tv capture ή divx play) στα απομακρυσμένα pc. Δείχνει μαυρο ή desktop

Το VLC streaming ειναι λυση, κοιτα εδω οδηγίες:

http://www.videolan.org/doc/streaming-howto/en/ch02.html

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά, θα το προσπαθήσω τις επόμενες μέρες που θα έχω ελεύθερο χρόνο !

Θα σας ενημερώσω προς ενδιαφέρον οποιαδήποτε ενδιαφερομένου ! ( τι είπα τωρα...)χεχ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...