Προς το περιεχόμενο

paypal limitation

lion2486

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έχω ένα λογαριασμό στο paypal και μου λέει ότι είναι σε περιορισμό επειδή τα έσοδα ξεπέρασαν τα 2.500 ευρώ. Τώρα πρέπει να τους στείλω φωτοτυπία ταυτότητας και κάτι άλλα για να συνεχίζω να το λειτουργώ; τι είναι αυτές οι βλακείες; στα λένε σιγά σιγά ότι έχει παντού περιορισμούς; Μπορώ να βάλω στην ιστοσελίδα μου αποδοχή πιστωτικών καρτών;

Δημοσ.

Στειλε φωτοτυπια της ταυτοτητας σου και ξεμπερδευεις. Αποδοχη πιστωτικων καρτων σημαινει τραπεζα που εκει θα σου ζητησουν πολυ περισσοτερα απο μια ταυτοτητα.

τίποτα... δωρεές είναι...

λιγο τσιμπιμενες οι δωρεές. Καλή μπίζνα όμως. Ευγε!

Δημοσ.

Εγώ. Γενικά θα σου σπάσουν λίγο τα νεύρα τώρα, κάνε υπομονή.

Εμένα μου πάγωσαν τον λογαριασμό και μου κρατήσανε τα λεφτά! Μετά μου ζήτησαν ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης, λογαριασμό ΔΕΗ ή οτιδήποτε που να αποδεικνύει που μένω, εξακρίβωση της πιστωτικής και να συμπληρώσω "buisness informations".

Ως που να τα στείλω επίσης δεν μπορούσα να κάνω διαγραφή του λογαριασμού.

Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν πάντως...πχ http://www.moneybookers.com που είναι άκρως αξιόπιστη. ;)

Δημοσ.

ωραία είναι αξιόπιστη αλλά έχει τέτοιους περιορισμούς; εγώ θέλω να φτιάξω το λογαριασμό και να μην ξανασχοληθώ. Το πρόβλημα με το paypal είναι πως ούτε λογαριασμό στο όνομά μου έχω, ούτε επιχείρηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...