lbch Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Θα δώσω κάποιες πληροφορίες που ελπίζω να βοηθήσουν, ψάχνω να βρω το όνομα ενός site που είχα πετύχει όταν είχα ένα πρόβλημα κάθε φορά που έμπαινα στα windows μου άνοιγε το system32 folder. Λοιπόν στο συγκεκριμένο site θυμάμαι είχε διάφορα "replies" ή "post replies" μαζεμένα με τα οποία ενώ έψαχνα το θέμα που αναφέρω είχε και ιδέες για άλλα π.χ. το 1 αφορούσε πως να κάνεις σε εικονίδια στο desktop τα κουμπιά του turn off computer από κάτω είχε άλλο θέμα από άλλον που έλεγε πώς να κάνεις enable/disable τον task manager όταν τον έχει απενεργοποιήσει ο admin! Λέω μήπως τυχόν το'χει κάποιος, θέλω να δω το όνομα γιατί πρέπει να είχε και άλλα συγκεντρωμένα (σαν ιδέες και άλλων) και για να μάθω το όνομα του site. Θα με ευχαριστούσε πολύ αν κάποιος το ήξερε. Σαν σε replies είναι, το ένα κάτω από το άλλο, νομίζω εγώ το είχα βρει ως when i boot system32 folder opens αλλά ψάχνω και δε το βρίσκω.. P.S. Για μήπως τυχόν βοηθήσω ένα παρόμοιο site με αυτό που ψάχνω είναι και αυτό hXXp://www.vivificus.net/jimbon/xpreg/xpregtips.html#system32_config (και έχει και το χρώμα, σχεδόν το ίδιο με αυτό που ψάχνω εγώ) (με συγχωρείτε για το τρόπο που έβαλα το site αλλά δε θυμάμαι αν ισχύει ακόμα εδώ ο τρόπος με τα σύμβολα που βάζουμε για τα site)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.