Προς το περιεχόμενο

Laptop για autocad + 3dsmax


pananton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προοριζεται για φιλη μου η οποια φευγει σε 15 μερες για μεταπτυχιακο στο εξωτερικο.

 

Το αντικειμενο της εχει να κανει με interior design και γενικα διακοσμητικη,αρα ψαχνουμε laptop γυρω στις 17" (μην φτασουμε τις 18.4" λογω βαρους!) το οποιο να μπορει να "σηκωνει" αυτα τα προγραμματα.

 

εχω βρει μερικα της hp...κοιταξα και σε dell την οποια εμπιστευομαι πιο πολυ εγω προσωπικα αλλα ξευφεγουμε στα χρηματα.

 

Αναζηταμε κατι που θα ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΚΑΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗ, και αν ειναι δυνατον να καλυπτεται η εγγυηση και απο ΙΤΑΛΙΑ!

 

αυτα που εχω βρει ειναι τα εξης

 

http://skroutz.gr/s/70087/HP-8710w-KE192EA.html

 

http://skroutz.gr/s/55351/HP-EliteBook-8730w-FU467EA.html

 

http://skroutz.gr/s/85456/HP-EliteBook-8730w-VC225EA.html

 

http://skroutz.gr/s/74010/HP-EliteBook-8730w-NN266EA.html

 

http://skroutz.gr/s/55350/HP-Compaq-8730w-FU469EA.html

 

http://skroutz.gr/s/56783/HP-EliteBook-8730w-FU470EA.html

 

 

 

Οπως καταλαβατε δεν σκοπευει να ξεπερασει τα 1600 ευρω αλλα αν ειναι κατι το πολυ ΚΑΛΥΤΕΡΟ στα 1700 ευχαριστως το συζηταμε...

 

To θεμα ομως ειναι στην εγγυηση...καλυπτεται απο Ιταλια?ή πρεπει να επιστραφει ελλαδα σε περιπτωση που χρειαστει??

 

Αν εχετε να προτεινεται κατι διαφορετικο σε αυτα τα χρηματα πειτε! (λιγο συντομα αν εχετε την καλοσυνη λογω πιεσης χρονου!)

 

ευχαριστω για τον χρονο σας!

Δημοσ.

Σε αυτα τα χρηματα κοιταει αποκλειστικα το 8730w με 1680x1050 ή 1920x1200 αναλυση!

Δεν προκειται να βρει ποιοτικοτερο!

Εδω ενδεικτικα τι τεστ περνανε:

[ame]

[/ame]

 

 

Συγκεκριμενα καποιο απο αυτα τα μοντελα:

http://www.skroutz.gr/s/55350/HP-Compaq-8730w-FU469EA.html (1680x1050)

http://www.skroutz.gr/s/85453/HP-EliteBook-8730w-NR379AW.html (1680x1050)

http://www.dps-eshop.gr/website/product_info.php?lang=gr&products_id=2666 (1920x1200)

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=15141 (1920x1200)

 

Η εγγυηση ειναι 3 ετων και ειναι πανευρωπαικη.

 

Εχουν και δυνατη καρτα γραφικων, την Quadro 2700m, που ειναι ιδια με μια GeForce 9700M GTS , απλα με καποιες εξτρα επαγγελματικες CAD δυνατοτητες.

 

25 ευρω κοστιζει να βαλεις εξτρα 2GB Ram και να παει στα 4GB συνολο. Εχει μια θεση κενη, οποτε γινεται πολυ απλα.

Δημοσ.

επειδη ζω ιταλια η προταση μου ειναι να το αγορασει κατευ8ειαν στην ιταλια αφου ειναι πολυ φτηνοτερα σε σχεση με Ελλαδα (οσο αγορασα το qosmio f50-10k στην ελλαδα , στην ιταλια με τα ιδια λεφτα αγοραζα το qosmio g50) και το κυριοτερο 8α εχει και ιταλικο πληκτρολογιο που ειναι διαφορετικο απο το αγγλικο/ ελληνικο που εχουμε στους φορητους ελλαδα .

Δημοσ.
επειδη ζω ιταλια η προταση μου ειναι να το αγορασει κατευ8ειαν στην ιταλια αφου ειναι πολυ φτηνοτερα σε σχεση με Ελλαδα (οσο αγορασα το qosmio f50-10k στην ελλαδα , στην ιταλια με τα ιδια λεφτα αγοραζα το qosmio g50) και το κυριοτερο 8α εχει και ιταλικο πληκτρολογιο που ειναι διαφορετικο απο το αγγλικο/ ελληνικο που εχουμε στους φορητους ελλαδα .

 

Δεν νομιζω να την βολεψει το ιταλικο πληκτρολογιο...τον φορητο θα τον χρειαστει απο την 1η μερα που θα φτασει Ιταλια οποτε δεν παιζει να ψαξει μονη της να το βρει εκει!

 

ευχαριστω για τις απαντησεις! εχω ακουσει πολυ καλα σχολια για τον 8730w.αρκει να υπαρχει σε stock τωρα για αμεση αγορα!

αν εχετε καμια αλλη ιδεα πειτε!

Δημοσ.

σε μερικα μαγαζια που εψαξα τωρα δεν ειναι διαθεσιμο το μοντελο 8730w...

 

αν δεν το βρω το 8710w ειναι ισαξιο?

Δημοσ.

να πω κάτι λίγο offtopic.. σίγουρα θα την βολέψει το 17άρι από θέμα φορητότητας? ειδικά εαν πρόκειται να δουλεύει αρκετές ώρες σπίτι θα πρότεινα με τα ίδια λεφτά να πάει σε λιγότερες ίντσες και σε αγορά μιας 24αρας οθόνης για όταν δουλεύει στο σπίτι, έτσι θα έχει κ φορητότητα εκτός και όταν είναι σπίτι θα δουλεύει πιο άνετα. εδώ εμένα με κουράζει το 15.4 (2.5κιλα) στο πήγαινε έλα. για 17 ούτε λόγος. αν βάλει κ κάνα 2 βιβλία στη τσάντα άντε γειά μετά..) προσωπική μου γνώμη πάντα..και εφόσον ψάξει το μοντέλο που θέλει απλά όταν πάει να το αγοράσει κατευθείαν από κει..βέβαια εαν μένει κοντά στη σχολή της κ δεν θα το κουβαλάει αρκετή ώρα τότε εντάξει..

 

και επίσης φαντάζομαι ότι στη σχολή της σίγουρα θα έχουν εξοπλισμένο εργαστήριο με υπολογιστές και απ όλα..οπότε μήπως να ξαναδεί λίγο το θέμα της φορητότητας?

Δημοσ.

προοριζεται για desktop replacement παρα για φορητο υπολογιστη.

 

τλκ μετα απο 2-3 τηλεφωνα μαλλον παμε στον 8710w γιατι τα αλλα μαγαζια δεν εχουν αποθεμα απο τα υπολοιπα laptop.εχω διαβασει καλα λογια για τον 8710w και πολλοι απο εδω τον εχουν αγορασει.ειναι τοσο αξιοπιστο οσο και το 8730w?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...