kostasKJ7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα σας, Βρήκα ένα λειτουργικό το Last xp το οποίο από οτι μου είπανε είναι αρκετά ελαφρύ; Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό το λειτουργικό; Αξίζει να το εγκαταστήσω;
Tenshi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Γνώμη μου,άλλα ου μπλέξεις με customized/modded λειτουργικά...
disclamer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά είχα δοκιμάσει κάποιο που λεγόταν xp essentials και το tiny xp. Θετικές εντυπώσεις μου είχαν αφήσει κ τα δύο.Πιο ελαφριά και με vlc,firefox by default το ένα νομίζω.Οπότε πρότασή μου βάλτο κ αν δεν σ'αρέσει το διώχνεις.
volter_1024 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Το χρησιμοποιώ τα τελευταία 3 χρόνια, από την έκδοση 14.23 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Απλά θέλει λίγο αυτοσυγκράτηση όταν επιλέγεις ποια προγράμματα θα εγκαταστήσει. Επίσης drivers και τέτοια μη σ' ανησυχούν, θα τα βρει χωρίς πρόβλημα! Αν και τα LastXP δεν τα εγκαθιστάς επειδή είναι ελαφριά, αλλά κυρίως για ευκολία όσον αφορά drivers και προγράμματα. Για ελαφριά XP κι εγώ tinyXP θα πρότεινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.