mathousalas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 καλημερα παιδια, θα ηθελα αν ειναι ευκολο λιγι βοηθεια.... πριν απο μια εβδομαδα εκανα μια γκαφα και ετσι οπως πειγα να σβησω το to msn να μην μου το πεταει στιν επανεκινιση καταλαθος εσβησα ενα αλλο αρχειο και μου πετουσε ενα error εσβησα το mscvrt.dill. εκανα καποιες απεγνοσμενες προσπα8ιες αλλα ματεα. καθε φορα που κανω restart το pc μοθ πεταει οτι δεν βρεισκη αυτο το αρχειο. μπορει καποιος να hellp την κατασταση ? ευχαριστω εκ τον προτερον
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Σίγουρα πρόκειται για το mscvrt.dll και όχι για το msvcrt.dll ?
mathousalas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ναι sorry γραψε λαθος. το αρχειο που μοθ κανει error ειναι το msvcrt.dll
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Kάνε search στο σκληρό σου, μήπως το βρεις και τα αντιγράψεις εκεί που χρειάζεται, αλλιώς στο ανεβάζω.
mathousalas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 βασηκα φιλε μου δεν παιζει να εχω το αρχειο για τον λογο οτι εχω αλαξει τον HDD μου, οποτε να σου ειναι ευκολο να μου το δςσεις εσυ. επισης αν σου ειναι ευκολο πεσ μου και που θα το κανς copy-paste
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Eδώ είναι: http://rapidshare.com/files/293725270/msvcrt.dll Πιθανολογώ πως πρέπει να μπει σε κάποιον από τους φακέλους των Windows (ίσως στον "system32" ) Αλλιώς, όταν σου ξαναβγάλει το error, δες από ποιόν φάκελο του λείπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.