Προς το περιεχόμενο

Στατικός ηλεκτρισμός

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω αυτό φταίει και όποτε πάω να βάλω το κλειδί στο αμάξι παθαίνω ηλεκτροσοκ. Πρέπει να φταίνε τα ρούχα που φοράω, σωστά;

Τεσπα, υπάρχει κάποια λύση; Υπάρει τίποτα που μπορώ να κάνω για να αποφορτίζω τα χέρια μου και να γλυτώσω το τίναγμα κάθε τρεις και λίγο; Μου 'χει σπάσει τα νεύρα!

Δημοσ.

Δε βοηθάω αλλά δηλώνω συμπαράσταση. 95%+ των φορών που θα βγω από οποιοδήποτε αμάξι χειμώνα => ηλεκτροσόκ στο κλείσιμο της πόρτας. Το ίδιο ισχύει όποτε σηκώνομαι απ την καρέκλα του γραφείου (αφού έχω κάτσει αρκετή ώρα) και μετά αγγίζω κάτι μεταλλικό...

Δημοσ.

Μη φοράτε πουλόβερ και μάλλινα ρούχα και μην τρίβετε τα παπούτσια σας σε χαλιά και χαλάκια.

Δημοσ.
Μη φοράτε πουλόβερ και μάλλινα ρούχα και μην τρίβετε τα παπούτσια σας σε χαλιά και χαλάκια.

Χα! Μάλλινο ρούχο δεν έχω ούτε για δείγμα, με ενοχλούν/τσιμπάνε, δεν τα μπορώ. Χαλί/πατάκι/μοκέτα δεν έχω ούτε στο γραφείο ούτε στο δωμάτιό μου (στ αμάξι έχω αλλά όλον τον χρόνο εκεί είναι). Λογικά κάτι παίζει με συνθετική μπλούζα, κάθισμα/καρέκλα και υγρασία(; - με επιφύλαξη μεγάλη το τελευταίο γιατί παίζει να πα πατάτα).

Δημοσ.

Και που να δείς τι γίνεται όταν βγάλεις την κουκούλα (με το χνούδι απο μέσα),την διπλώσεις και πάς να πιάσεις το χερούλι του πόρτ-μπαγκαζ...

Δημοσ.

Και που να δεις τι θα γίνει όταν πας να βάλεις βενζίνη! :devil:

[ame]

[/ame]

Η κοπέλα στο βιντεο δεν ακούμπησε καμία μεταλλική επιφάνεια μπαίνοντας και βγαίνοντας απ' το αυτοκίνητο

και έτριψε και την μπλούζα της στο τέλος.

Δημοσ.
Καμιά λύση υπάρχει; Δεν μπορώ να συνηθίσω το @@@μενο το ηλεκτροσοκ!

Οπως ειπε και ενας πιο πανω τα κλειδια σου δεν ειναι πλαστικα στο πανω μερος ?

Πως ακριβως τα ακουμπας και ηλεκτριζεσε?

Δημοσ.

Το μονο που μπορω να σου πω να σε βοηθησω ειναι βγαινοντας απο το αμαξι να πιανεις κατι σε τσιμεντο-πετρα- η ακομη και την ασφαλτο κατω. Μακρυα απο μεταλλα.

Το πλαστικο στο κλειδι δυτυχως δεν βοηθα αν εισαι πολυ ηλεκτρισμενος, πολλες φορες μου σκαει σπινθηρα που ειναι ορατος. Η αλλες φορες που τραβαω την πορτα απο την ασφαλεια που προεξεχει (πλαστικο μεν, αλλα καλυπτει μια σιδερενια βεργα απο μεσα, και παλι νιωθω χτυπημα.

Ειναι σπαστικο προβλημα, εγω αναγκαστηκα κι εβαλα συναγερμο στο Atos μονο για να κλειδωνω-ξεκλειδωνω απο μακρυα, και κλεινω την πορτα σπρωχνοντας το τζαμι (αμεσως μετα βεβαια, ψαχνω τοιχο να ακουμπησω).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...