dimi2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας, ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να με βοηθησετε με το προβλημα μου. Εχω ενα φορητο turbo x. Τον αγορασα πριν απο 16 μηνες. Απο το Σαββατο μου παρουσιασε το εξης προβλημα, μολις τον ανοιγω βγαζει μια λευκη οθονη με κατι χρωματιστες γραμμες, επειτα μαυριζει και μετα δειχνει σαν να κλεινει και ξανα κανει τα ιδια. Μετα απο αρκετες φορες που απριζει και μαυριζει η οθονη, ανοιγει κανονικα και δουλευει κανονικα. Χθες τον πηγα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι εχει προβλημα η μητρικη και θελουν γυρω στα 300 ευρω για να τον φτιαξουν και οτι δεν ειναι στην εγγυηση. Τι να κανω? Η αποδειξη αναφερει εγγυηση ενα ετος.
pcos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 φιλε μου καλώς ήρθες μα λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω. μάλλον "κέρδισες" το λόττο. δεν σε καλύπτει σίγουρα η εγγύηση. από εκεί και πέρα αυτό που μπορείς να κανεις είναι: 1. να ελέγξεις τις μνήμες με το memtest 2. να ελέγξεις το δίσκο με το HDtune 3. να οπλιστείς με υπομονή και να τον λειτουργείς όσο τραβήξει 4. δεν ξέρω ποσο τον πήρες αλλα δεν θα έδινα χρήματα για να φτιάξω ένα turboX. θα έπαιρνα έναν ολοκαίνουργιο με 2 χρονια εγγύηση και επώνυμο. αυτά από μένα, σίγουρα οι πιο έμπειροι θα απαντήσουν αργότερα
dimi2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 φιλε μου καλώς ήρθες μα λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω. μάλλον "κέρδισες" το λόττο.δεν σε καλύπτει σίγουρα η εγγύηση. από εκεί και πέρα αυτό που μπορείς να κανεις είναι: 1. να ελέγξεις τις μνήμες με το memtest 2. να ελέγξεις το δίσκο με το HDtune 3. να οπλιστείς με υπομονή και να τον λειτουργείς όσο τραβήξει 4. δεν ξέρω ποσο τον πήρες αλλα δεν θα έδινα χρήματα για να φτιάξω ένα turboX. θα έπαιρνα έναν ολοκαίνουργιο με 2 χρονια εγγύηση και επώνυμο. αυτά από μένα, σίγουρα οι πιο έμπειροι θα απαντήσουν αργότερα Σας ευχαριστω για την απαντηση, και μια διευκρινηση ειμαι φιλη. Για το ενα και δυο που μου λετε δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω. Προς το παρον κανω το τρια και τον πηρα 850 ευρω. Σημερα μου ειπε ο τεχνικος οτι το προβλημα συγκεκριμενα ειναι στην καρτα γραφικων που ειναι ενσωματομενη στη μητρικη και για αυτο πρεπει να αλλαχτει η μητρικη. Σκεφτομαι να μην τον επισκευασω και σιγουρα δεν θα ξαναπαρω turbo x.
M@ROUD@S Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Διαβασε εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=331698 και αν ψαξεις κι'αλλο θα δεις οτι εχουν υποχρεωση να δινουν 2 χρονια εγγυηση και αν το παιξεις τρελη σιγουρα θα καταφερεις κατι...
dimi2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Διαβασε εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=331698 και αν ψαξεις κι'αλλο θα δεις οτι εχουν υποχρεωση να δινουν 2 χρονια εγγυηση και αν το παιξεις τρελη σιγουρα θα καταφερεις κατι... Δηλαδη αν τους πως για ινστιτουτα καταναλωτη και αλλα τετοια λετε να ιδρωσει λιγο το αυτι τους? Γιατι πως να το κανουμε, 900 ευρω για μενα ειναι ο μισθος που παιρνω καθε μηνα, σε αλλους ισως να φαινεται αστειο το ποσο αλλα εμενα δεν μου περισευουν και δεν θελω να με πιανουν κοροιδο!
M@ROUD@S Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Σε κανενα δε φαινεται αστειο το ποσο...Κοιτα 900 δεν θα παρεις αλλα η θα σου φτιαξουν το προβλημα η θα σου δωσουν πιστωτικο αναλογα το ποσο κανει τωρα το μηχανημα σου...Πριν 10 μερες πηγα με μια φιλη στο mediamrkt που τις εδιναν πισω 400 ευρω για ενα μηχανημα που εκανε 1000 πριν 2 χρονια.Φυγαμε με ενα που εκανε 600 και με δωρο ενα εξωτερικο 320GB 2.5''...Τρελα θελουν...
pcos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 δεν ξέρω ποσο κορόιδο μπορεί να θεωρείσαι από τη στιγμή που δέχτηκες να αγοράσεις κάτι με 1 έτος εγγύηση. Για μένα δεν είσαι καθόλου, απλά έκανες την επιλογη σου και είχες ατυχία. τώρα αν θες να τους γκρινιάξεις λίγο μπορείς, ειδικά αν έχεις κάνα φίλο δικηγόρο ή γενικά ψαγμένο. υπάρχει βεβαια και πιο όμορφος τρόπος, να βρείς κανέναν εκεί που παίζει το μάτι του και να αρχίσεις τις μαλαγανιές
dimi2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Σας ευχαριστω που ασχολειστε με το προβλημα μου. Εγω δεν θελω να παρω τα λεφτα μου πισω, αλλα αν οντως υπαρχει νομος που τους υποχρεωνει να δινουν 2 χρονια εγγυηση, θα ηθελα να κανουν την επισκευη χωρις να πληρωσω.
M@ROUD@S Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 τώρα αν θες να τους γκρινιάξεις λίγο μπορείς, ειδικά αν έχεις κάνα φίλο δικηγόρο ή γενικά ψαγμένο. Επισης ηθοποιος,μπραβος,δασκαλος πολεμικων τεχνων μπορει να φανουν χρησιμοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.