alexandra1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ενω το msn messenger λειτουργει κανονικα δεν μπορω να διαβασω τα μηνυματα μου γιατι μου γραφει account closed. τι πρεπει να κανω ?????? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:06 ---------- σας παρακαλω βοηθειαααααα
tempo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 messnger κλπ μπαίνεις? δηλ. μόνο στο mail έχεις πρόβλημα;
alexandra1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 messnger κλπ μπαίνεις? δηλ. μόνο στο mail έχεις πρόβλημα; to messenger ειναι μια χαρα μονο το mail μου γραφει account closed κατι τετοιο
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Ναι, έλεγα λοιπόν πως τις προάλλες είχε μοστράρει μια είδηση πως κάποιοι ΧΑΚΕΡΖ υπέκλεψαν στοιχεία πόσων χιλιάδων λογαριασμών hotmail. Αυτούς τους λογαριασμούς, τους απενεργοποίησε η αρμόδια υπηρεσία της Microsoft/MSN για να μην χρησιμοποιηθούν κακόβουλα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 to messenger ειναι μια χαρα μονο το mail μου γραφει account closed κατι τετοιο Ενδεχομένως να έχεις να μπεις πάρα πολύ καιρό και η Μicrosoft απενεργοποίησε τον λογαριασμό σου. Δεν ξέρω εάν μπορείς να διαβάσεις ό,τι mail σου έχει αποσταλεί ενώ ο λογαριασμός είναι απενεργοποιημένος, αμφιβάλλω σφόδρα εάν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.
alexandra1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 μπορω να ενεργοποιησω παλι τον λογαριασμο μου και πως θα το καταφερω?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Κανονικά θα πρέπει να σου δίνει πληροφορίες το site του Hotmail. Δεν γνωρίζω, δεν έχω hotmail account. Πάντως τα e-mail που σου έχουν στείλει μάλλον θα πρέπει να τα ξεχάσεις...
virus33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ποιο εχεις εγκατεστημενο το outlook expres η το οutlook της mikrosoft office; και τι συνδεση εχεις; αν εχεις; πχ οτενετ, forthnet κλπ πες μου και θα σε πω τι να κανεις αφου οντως ομως μπαινεις στο msn
alexandra1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 αχ ας μου πει καποιος που ξερει απο hotmail please help!!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:45 ---------- windows live mail εχω και συνδεση cosmote internet on the go ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:49 ---------- εχω και το outlook express αλλα κατι δεν παει καλα με τον διακομηστη η καπως ετσι
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ποιο εχεις εγκατεστημενο το outlook expres η το οutlook της mikrosoft office; και τι συνδεση εχεις; αν εχεις; πχ οτενετ, forthnet κλππες μου και θα σε πω τι να κανεις αφου οντως ομως μπαινεις στο msn Τι σχέση έχει ποιόν e-mail client έχει ή η σύνδεσή της; Καμία απολύτως. Ούτε έχει σχέση το εάν μπαίνει στο Messenger με το απενεργοποιημένο e-mail account της. Το account δεν σβήνεται - απλώς απενεργοποιείται από τη Microsoft (Hotmail) η πρόσβαση στο e-mail. Το γνωρίζω γιατί μου έχει γίνει ακριβώς το ίδιο, έχω ένα hotmail account μόνο για πρόσβαση στο MSN Messenger, μου έχει απενεργοποιηθεί η πρόσβαση στο mail (αλλά δεν με ενδιαφέρει).
alexandra1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 τελεικα μπορει να με βοηθησει καποιος πρεπει να ενεργοποιησω αυτον τον λογαριασμο το ζητουμενω ειναι αν μπορω και πως ΣΩΣ:cry::cry:
antonl Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Ρίξε μια ματιά εδώ. Ποιο είναι το ακριβές μήνυμα που σου βγάζει; Δε γράφει κάποιο reason;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.