Προς το περιεχόμενο

AC3 encoder/decoder?

Teoulas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρετε μήπως κανέναν AC3 encoder/decoder; Με ενδιαφέρει να μειώσω το bitrate ενός AC3 αρχείου. Θεωρώ οτι είναι η καταλληλότερη κατηγορία του forum, μιας και σχετίζεται άμεσα με το DivX.

Thanks in advance! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<blockquote><font class="small">Quote Teoulas:</font><hr> Ξέρετε μήπως κανέναν AC3 encoder/decoder; Με ενδιαφέρει να μειώσω το bitrate ενός AC3 αρχείου. Θεωρώ οτι είναι η καταλληλότερη κατηγορία του forum, μιας και σχετίζεται άμεσα με το DivX.

Thanks in advance! :) <hr /></blockquote>

οπως ειπαν και τα παιδια...εχεις 2 επιλογες....το sonic (ψωνισε το απο kazaa ή απο την υπογραφη μου.....)

Ή χργσιμοποιεις το ac3 machine ..μαζι με το besweet...(τα κατεβαζεις απο το doom9) ..

Υπολογιζε ομως οτι το sonic θελει 1.5 ωρα περιπου και3-4 giga ελευθερο χωρο(αλλα για τα δικα μου αυτια εχει καλυτερο αποτελεσμα)....ενω το ac3machine δεν θελει χωρο και κανει 20-30 λεπτα....

Διαλεγεις και παιρνεις....

Α και αυτο το κουμπακι πανω το search δεν δαγκωνει.....πατηστε το..... :P :p

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Edit:

Το soft encode για κάποιο λόγο πετάει error, όταν πάει να κάνει encode. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Θα δοκιμάσω και το AC3 machine να δω τι αποτελέσματα θα έχω μ' αυτό.

<blockquote><font class="small">Quote Teoulas:</font><hr> Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Edit:

Το soft encode για κάποιο λόγο πετάει error, όταν πάει να κάνει encode. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Θα δοκιμάσω και το AC3 machine να δω τι αποτελέσματα θα έχω μ' αυτό. <hr /></blockquote>

Λογικα σου βγαζει error γιατι δεν εχεις αρκετο χωρο εκει που ειναι ορισμενο το temporary....(μπες στις επιλογες και βαλε το 2ο partition αν ειναι αυτο....)...α το soft για να κανεις συμπιεση πρεπει να κανει το ac3 stream -pcm...επελεξε το οταν ανοιγεις το ac3....

Good luck...και καλο θα ηταν να μην κατεβεις σε bitrate κατω απο 224

Όχι, δεν τίθεται θέμα ελεύθερου χώρου, μιας και το partition έχει 30gb free... Όταν ανοίγω το AC3, επιλέγω μετατροπή σε pcm, οπότε μου βγάζει τα 6 κανάλια. Το πρόγραμμα κολλάει αφού ξεκινήσει να κάνει encode. Συγκεκριμένα βγαίνει το γνωστό παράθυρο των windows (XP pro, btw) που λέει 'this program has generated an error...blah, blah...'.

Επίσης το AC3machine μου βγάζει mp3 αρχείο αντί για ac3...

<blockquote><font class="small">Quote Teoulas:</font><hr> Όχι, δεν τίθεται θέμα ελεύθερου χώρου, μιας και το partition έχει 30gb free... <hr /></blockquote>

Ειναι σε NTFS ? Οι δισκοι σε FAT32 δεν μπορουν να χειριστουν αρχεια μαγαλυτερα απο 4 GB!

Re paidia to SoftEncode einai POLI PERIERGO programma.

To fat32 den exei sxesi giati akoma kai asimpiestos ixos gia triori tania kai parapano den xeperna ta oria tou FAT32. Pantos mou exei tixei sto parelthon na kollaei to softencode kai na diorthonete mono meta apo reinstall ton windows (to kalo tou na kanei sixna ghost images). To ac3machine den to exo xrisimopoiisei akoma an kai o xronos pou apaitei einai poli elkistikos...

crAss

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Τελικά η ιστορία τελείωσε όταν κατέβασα τη νέα έκδοση του BeSweet μιας και η παλιότερη που είχα (αυτή του GordianKnot) δεν δούλευε με το AC3machine.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...