Προς το περιεχόμενο

Ι5 απτον στρατο και ευρεση εργασιας

santafanouris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν μπορεις να σκωτοσεις και να μην σε πιασουν καντο κι ολας.Οτι να ναι

μη σκωτίζεσαι με τέτοιες σκέψεις

Δημοσ.

Καλως η κακως (καλως για μενα) η θητεια συνεχως μειωνεται μεχρι καποια στιγμη να ακυρωθει τελειως και να κρατησουμε ενα μισθοφορικο στρατο οπως αρκετες χωρες.

Μεχρι τοτε ομως υπαρχουν καποιοι νομοι που οπως και ολοι οι αλλοι, ετσι κι αυτους πρεπει να τους τηρουμε. (Στο παρακατω δεν μιλω για τους οντως εχοντες καποιο προβλημα που θα τους δωσει νομιμα το Ι5)

Δυστυχως στο Ελλαντα που ολο το βριζουμε, αλλα ποτε δε φταιμε εμεις, οταν κατι που κανουμε εχει εμμεσο αντικτυπο στον απεναντι ειμαστε κακοι (πχ το να παρκαρω στο πεζοδρομιο γραφοντας στα @@ μου τους αλλους), ενω καποια αλλα που εχουν εμμεσο αρα μη εμφανες αντικτυπο στον συνανθρωπο, γινομαστε μαγκες και δυνατοι, και δε μας αγγιζει το συστημα, κλπ κλπ (πχ, το να φοροδιαφυγουμε, το να μην παμε στρατο, το να εισφοροδιαφυγουμε κλπ κλπ).

Στο κακομοιρο λοιπον Ελλαντα, εχουμε μαθει να τηρουμε τους νομους που μας συμφερουν και αν δεν μας συμφερουν, παλι τους διαχωριζουμε σε αυτους που θα γινουμε αμεσα ρομπα, η απλα θα καταφερουμε να παρανομησουμε χωρις να το μαθει κανενας.

Και μολις το καταφερουμε, θα γυρισουμε και θα τα χωσουμε στον αλλον που δεν τα καταφερε να κρυφτει, στον αλλον που με την ενεργεια του ειχε καποια αμεσο αντικτυπο, και τελος θα τα χωσουμε στην εκαστοτε κυβερνηση γιατι ειναι ξεφραγο αμπελι.

Κακος ειναι κι ο εμμεσος φορος, τον πληρωνεις, κακα ειναι και τα δημοτικα τελη, τα πληρωνεις, κακο ειναι για καποιους το σχολειο, πας ομως, κακο ειναι να περνεις 700 ευρω και να σε πηδανε, τους αγοραζεις ομως μεχρι και τα προφυλακτικα, κακα ειναι δεκαδες πραγματα, αλλα σε κανενα απο αυτα δεν παρανομουμε.

Αντι λοιπον να σταθουμε στην παρανομια αυτη καθαυτη, καθομαστε και αναλυουμε το αν ειναι προσωπικο δεδομενο το Ι5 και στο αν θα πρεπει να μαθευτει η οχι στον εργοδοτη οτι λουφαξαμε.

Και το πιο γλειωδες απο ολα, αφου τα καταφερουμε, θα βγαινουμε σε αυτους που μας υποστηριξαν και θα το παιζουμε μαγκες, οτι εμεις γλυτωσαμε απο το 9μηνο, 12μηνο, 18μηνο κλπ ενω αυτοι δεν το εκαναν.

Μπραβο μας. Καθημερινα το αποδεικνυουμε οτι ζουμε στη χωρα που μας αξιζει.

@Toufas, ναι να πανε ολοι, οσο υπαρχει ο νομος που τους υποχρεωνει, αλλιως να βγουνε στους δρομους και να ζητησουν να αλλαξει, η τι καλυτερο, να ψηφισουν καποιο κομμα που να τους εχει υποσχεθει οτι θα τον καταργησει.

Δημοσ.
Ασε μας ρε liopyr, μόλις σου την είπε κάποιος κατευθείαν το θέμα σε μάρανε. Παίρνετε οτι αξίζετε λοιπόν.

Τι μου την έκανε;

:lol:

Σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες, έχω αναφέρει και στο δικό μου post πριν μου πει ο όποιος-οτιδήποτε πως θα προσπαθήσω να μείνω ontopic, όχι γιατί δεν έχω κάτι να πω, αλλά γιατί πραγματικά με κουράζει η καταδικασμένη προσπάθεια κουβέντας/απάντησης σε παραλληρήματα σαν το παραπάνω.

Δημοσ.

ο στρατος οντως σε ψηνει

μαθαινεις να λουφαρεις να βυσματωνεις να ξεχωνεσαι και το σημαντικοτερο μαθαινεις οτι την μεγαλυτερη σημασια εχει η βιτρινα και οχι η ουσια

παραλληλα για πολλους το να επιβιωνεις χωρις πλατες και την φουστα της μαμας ειναι πρωτογνωρη εμπειρια

δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε ως χωρα να συντηρουμε μισθοφορικο στρατο αλλα σε μια κοινωνια οπου η τηρηση των νομων ειναι για τους αδυναμους-μαλακες μονο, προσωπικα δεν μπορω να καταφερθω εναντιον οσων λαμογικα φυγοπονουν

ειμαστε κοινωνια υποκριτων-λαμογιων και ετσι ειμαστε σε ολες τις εκφανσεις της

Δημοσ.

Ετσι ειναι. Δεν ειναι δυνατον να βλεπεις μπροστα σου ολα αυτα και να μην προσπαθησεις να "προσαρμοστεις" με βαση αυτα που βλεπεις. Δηλαδη για πεστε μου ειλικρινα, τι ακριβως καταλαβατε οσοι κανατε στρατο εκτος απο το να χασετε το χρονο σας και το χρημα σας? Μπραβο σας, "βοηθησατε" (σε καποια φαση της θητειας σας) οπως και πολλοι αλλοι στο να παρει αλλον ενα βαθμο μετα απο μια πολυ καλη "επιθεωρηση" ο διοικητης σας χωρις να ξοδεψει το παραμικρο ο ιδιος.

Τοπικ σταρτερ, αν μπορεις να το αποφυγεις το κανεις με κλειστα ματια. Αν εχει πολυ "μπελα" η υποθεση απλα πας και κανεις τους 9 και τελειωνεις και ριχτους μετα μια μουτζα και τελειωσες.

Δημοσ.

...Σωκρατικέ μου φίλε Πουρνάρας, καλά τα λες δε λέω, και προσωπικά έχω ένα κόλλημα επί της θητείας και μόνο.

Συμφωνώ ότι η νομιμοφροσύνη σε όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να εφαρμόζεται σε όσα ανέφερες, και σε άλλα ακόμα που θα μπορούσες να είχες αναφέρει, χωρίς να σκεφτόμαστε "μα πέπον είμαι εγώ να κόβω αποδείξεις, τη στιγμή που ο γείτων δεν;" κτλ, όλα όμως αυτά έχουν τη βάση "τον κοινό καλό σκοπό", και τον αποδέχομαι. Και θα πω και "ε μα δε γίνεται να μην τηρούμε τις υποχρεώσεις μας". Στην περιπτωση της θητείας όμως, εκτός του ότι είμαι προσωπικά γενικώς εναντίον και της θητείας, και των όπλων, και των στρατών, και όλων των κακών που προκύπτουν, υπάρχει και το ζήτημα του ότι η περίφημη θητεία έχει πρακτικά ως άμεσο σκοπό την τζαμπέ εκδούλευση. Την συντήρηση των κώλων των γαλονάδων -ή αν θες των επαγγελματιών, και ουχί την εκπαίδευση ανθρώπινων πολεμικών μηχανών. Και μα την αλήθεια, αν όντως στο στρατό ο κληρωτός γινόταν φαντάρος, πήγαινε στο διάλο. Δε μ' αρέσουν τα μιλιταριστικά, ούτε τα δικά μας, ούτε των Τούρκων, ούτε των Νεοζηλανδών εν πάσει περιπτώσει, ΑΛΛΑ, αν εξυπηρετούσε, έστω, το σκοπό της η θητεία (αυτόν στον οποίον ορκιστήκαμε, ντε), θα χρυσωνόταν για 'μενα το χάπι. Κι αν ακόμα έφευγες πολεμιστής απο 'κει μέσα, πάλι πάαινε στο διάλο κι αν είχες καθαρίσει 1000 χέστρες, είχες κουρέψει, χτίσει, και τα λοιπά.

...Έλα που όμως αυτό που ΑΠΟΜΕΝΕΙ -σαν μέσος όρος- είναι οι αποπάνω "αγγαρείες", κι όχι η εκπαίδευση. Νταξ', τα δικά μου σκατά καθαρίζω, τη δικιά μου φασολάδα μαγειρεύω, το δικό μου δίσκο πλένω μαζί με των αλλονών, και εκτός των άλλων φαντάρος βεβαίως και σημαίνει και αυτοεξυπηρέτηση,,,αλλά όχι η αυτοϊκανοποίηση η οποία έχει καταντήσει να είναι, η τέλεση των αποπάνω και μόνο δηλαδή. Διότι το προηγούμενο bold παίρνει ΠΟΛΥ νερό.

Αν σ' αυτά προσθέσεις και τη σκέψη της γνώσης ότι σε περίπτωση συρράξεως οι Τ/Φ είναι πρώτη γραμμή, το οποίο την ΣΗΜΕΡΟΝ ημέρα σημαίνει "να τους δώσουμε στόχο για να δούμε από πού θα βαρέσουν τα πυροβόλα τους", ξενερώνεις ακόμα περισότερο. Να την υπηρετήσω βρε παιδί την πατρίς, να πάω και στον πόλεμο άμα παραστεί ανάγκη, μέσα στα υπόλοιπα σπίτια και το δικό μου θα υπερασπιστώ,,,ΑΛΛΑ να πάω πρώτη γραμμή με τον γιο των Κωστογιωργάκηδων.

"-Όχι. Να μην πας.

-Μπα;

-Ναι, να πας μόνο εσύ.

-...κι οι Κωστογιωργάκηδες (υιοί);

-Ε αυτοί επιτελικές θέσεις.

-Μπα;

-Ε ναι,είναι σημαντικοί, γι' αυτό.

-Μπα; Κι εγώ γιατί δεν έγινα σημαντικός;

-Ε δεν θα ήσουν άξιος μάλλον. Ή δε θα το ήθελες πολύ.

-Α, ναι; Μήπως δεν έγινα σημαντικός, γιατί ο δικός μου μπαμπάς έπαιρνε 700 εβρό;

Και δε μπορούσε να με σπουδάσει, φροντιστήρια, πανεπιστήμια κτλ; Κι έπρεπε και να δουλέψω από μικρός; Και γι' αυτό παίρνω κι εγώ 700 εβρό; Και παίρνουμε 700 εβρό επειδής οι Κωστογιωργάκηδες ήταν πολύ απασχολημένοι με τη Ζήμενς, με το ΧΑΑ, με τις επιχορηγήσεις από την ΕΕ η οποία τώρα μου λέει "πήρες...ώρα τώρα και να δώσεις", για ν' ασχοληθούν με την ανάπτυξη και μια πιο δίκαιη κατανομή του πλούτου; ...Σα να μου φαίνεται πως ΚΑΠΟΙΟΙ πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ τα πρόβατα..........ε;

-Ε έτσι ειν' η ζωή. Πόλεμος. Ζούγκλα. Ο καλύτερος κερδίζει. Πρέπει να πας μόνος σου λοιπόν, κι οι Κωστογιωργάκηδες στα επιτελικά, γιατί δεν είναι αναλώσιμοι.

-Α είμαι κι αναλώσιμος.

-Έτσι είναι η ζωή.

-Ε άμα είναι έτσι η ζωή, τέτοιος φαύλος κύκλος που τον έχουν φτιαγμένο όποιος πέφτει μέσα να τον πίνει, θα κάνω τους δικούς μου νόμους και 'γω, αρχής γενομένης από τη θητεία. Θα τον βγάλω ψυχάκια τον γιό μου, κι άμα θέλουν να έχουν καθαρές τουαλέτες, να πάρουν καθαρίστριες. Βουλγάρες έχει μπόλικες. Το ξέρουνε ήδη άλλωστε το κόλπο και τις κουβαλάνε εδώ για 3+60 (€) την ώρα.

-Ε, όχι, αυτό δεν είναι νόμιμο.

-Α γαμήσου - και με το συμπάθειο κι όλας, αλλά έτσι είν' η ζωή"

...Δε γίνεται δουλειά έτσι μπορεί να πεις. Άμα σηκώσουμε όλοι τον αμανέ, θα σκορπίσουμε. Ε δώσε θα πω κι εγώ έναν καλό λόγο να μην σκορπίσουμε.

Όχι όμως να με στέλνεις έμενα "εξορία" για δύο χρόνια, για 18 μήνες, για 14, για 12, για 9, να με έχεις τζάμπα για να ξεσκατιάζω ΜΟΝΟ. Ή τουλάχιστον βρ' αδεφέ, τί μου μιλάς για ήθη, προγόνους κι αξίες. Πες το μου καθαρά έστω : ΘΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΑΛΗΣ. Διότι ΔΕΝ μπορούμε να προσλάβουμε χαμάληδες για τους αξιωματικούς, είναι ακριβοί. Κι άμα λάχει θα πας και για βολή, αλλά μη τυχόν και ρίξεις, γιατί οι σφαίρες είναι ακριβές. Έτσι να μου το πεις. Κι όχι να με ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΦΤΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΗΝ. Κι άμα το κάνεις, να μη νιώθω και ο γιός του κανένα. Να πάω σκηνάκια ΜΑΖΙ με τον γιο του υπουργού γαμώτο. Ας κάνει κι αυτός τους μήνες του μαζί μου. Τόσο πολύ τον χρειάζεται πια η χώρα τον γιο; Αλλού κι αλλού τα ΚΡΑΤΑΣ τα προσχήματα. Ε κράτα τα κι εδώ, είναι vital, γιατί μου γαμιέται το πατριωτικό μου συναίσθημα, ανάθεμα...

μαθαινεις να λουφαρεις να βυσματωνεις να ξεχωνεσαι και το σημαντικοτερο μαθαινεις οτι την μεγαλυτερη σημασια εχει η βιτρινα και οχι η ουσια

....+ τρία εκατομμύρια, πεντακόσες ογδόντα-δύο χιλιάδες, και κάτι ψιλά.....

Δημοσ.
Να πάω σκηνάκια ΜΑΖΙ με τον γιο του υπουργού γαμώτο. Ας κάνει κι αυτός τους μήνες του μαζί μου. Τόσο πολύ τον χρειάζεται πια η χώρα τον γιο; Αλλού κι αλλού τα ΚΡΑΤΑΣ τα προσχήματα. Ε κράτα τα κι εδώ, είναι vital, γιατί μου γαμιέται το πατριωτικό μου συναίσθημα, ανάθεμα...

Στην Ελλάδα όλοι ψάχνουν για βύσμα οχι μόνο ο γιος του υπουργού.

Ακόμη και ο γνωστός ενός φίλου του πέμπτου ξάδερφου ενός διοικητή λόχου θεωρείται βύσμα.

Οπότε ποιος θα κατηγορήσει τον κάθε υπουργό για διαφθορά? Το αυτονόητο κάνει, αυτό που ζητάει ο λαός.

Βόλεψε τα παιδιά μας στον στρατό ή στο δημόσιο και δεν μας νοιάζει αν κλέβεις απο siemens-χρηματιστήριο-δημόσιο.

Οσο παράλογος και ανούσιος και να είναι ο στρατός δεν δικαιολογεί την ανηθικότητα του ψευδώς αποκτούμενου Ι5. Είναι σαν να πολεμάμε την διαφθορά εγκαθιδρύοντας ένα νέο καθεστώς μεγαλύτερης διαφθοράς.

Επιστρέφοντας στο κυρίως θέμα.

Για να πάρει κάποιος το Ι5 πρέπει να περάσει ολόκληρη διαδικασία.

Δεν σου δίνουν άμεσα το Ι5. Αρχικά παίρνεις αναβολή για ορισμένους μήνες (3,6,9,12 κλπ) και μετά σε ξανακαλούν στον στρατό. Οταν συμπληρώσεις συνολικά τα 2 χρόνια αναβολών τότε εξετάζεται η υπόθεση σου.

Δηλαδή πολύ ταλαιπωρία για μια 9μηνη πλέον θητεία.

Δημοσ.

Να ρίξω και γω την απορία μου.

Άμα φύγεις για δουλειά στο εξωτερικό και παραμελήσεις τα "στρατιωτικά" σου "καθήκοντα", τι ισχύει σε περίπτωση που γυρίσεις μετά από χρόνια?

...Σωκρατικέ μου φίλε Πουρνάρας, καλά τα λες δε λέω, και προσωπικά έχω ένα κόλλημα επί της θητείας και μόνο.

Συμφωνώ ότι η νομιμοφροσύνη σε όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να εφαρμόζεται σε όσα ανέφερες, και σε άλλα ακόμα που θα μπορούσες να είχες αναφέρει, χωρίς να σκεφτόμαστε "μα πέπον είμαι εγώ να κόβω αποδείξεις, τη στιγμή που ο γείτων δεν;" κτλ, όλα όμως αυτά έχουν τη βάση "τον κοινό καλό σκοπό", και τον αποδέχομαι. Και θα πω και "ε μα δε γίνεται να μην τηρούμε τις υποχρεώσεις μας". Στην περιπτωση της θητείας όμως, εκτός του ότι είμαι προσωπικά γενικώς εναντίον και της θητείας, και των όπλων, και των στρατών, και όλων των κακών που προκύπτουν, υπάρχει και το ζήτημα του ότι η περίφημη θητεία έχει πρακτικά ως άμεσο σκοπό την τζαμπέ εκδούλευση. Την συντήρηση των κώλων των γαλονάδων -ή αν θες των επαγγελματιών, και ουχί την εκπαίδευση ανθρώπινων πολεμικών μηχανών. Και μα την αλήθεια, αν όντως στο στρατό ο κληρωτός γινόταν φαντάρος, πήγαινε στο διάλο. Δε μ' αρέσουν τα μιλιταριστικά, ούτε τα δικά μας, ούτε των Τούρκων, ούτε των Νεοζηλανδών εν πάσει περιπτώσει, ΑΛΛΑ, αν εξυπηρετούσε, έστω, το σκοπό της η θητεία (αυτόν στον οποίον ορκιστήκαμε, ντε), θα χρυσωνόταν για 'μενα το χάπι. Κι αν ακόμα έφευγες πολεμιστής απο 'κει μέσα, πάλι πάαινε στο διάλο κι αν είχες καθαρίσει 1000 χέστρες, είχες κουρέψει, χτίσει, και τα λοιπά.

...Έλα που όμως αυτό που ΑΠΟΜΕΝΕΙ -σαν μέσος όρος- είναι οι αποπάνω "αγγαρείες", κι όχι η εκπαίδευση. Νταξ', τα δικά μου σκατά καθαρίζω, τη δικιά μου φασολάδα μαγειρεύω, το δικό μου δίσκο πλένω μαζί με των αλλονών, και εκτός των άλλων φαντάρος βεβαίως και σημαίνει και αυτοεξυπηρέτηση,,,αλλά όχι η αυτοϊκανοποίηση η οποία έχει καταντήσει να είναι, η τέλεση των αποπάνω και μόνο δηλαδή. Διότι το προηγούμενο bold παίρνει ΠΟΛΥ νερό.

Αν σ' αυτά προσθέσεις και τη σκέψη της γνώσης ότι σε περίπτωση συρράξεως οι Τ/Φ είναι πρώτη γραμμή, το οποίο την ΣΗΜΕΡΟΝ ημέρα σημαίνει "να τους δώσουμε στόχο για να δούμε από πού θα βαρέσουν τα πυροβόλα τους", ξενερώνεις ακόμα περισότερο. Να την υπηρετήσω βρε παιδί την πατρίς, να πάω και στον πόλεμο άμα παραστεί ανάγκη, μέσα στα υπόλοιπα σπίτια και το δικό μου θα υπερασπιστώ,,,ΑΛΛΑ να πάω πρώτη γραμμή με τον γιο των Κωστογιωργάκηδων.

"-Όχι. Να μην πας.

-Μπα;

-Ναι, να πας μόνο εσύ.

-...κι οι Κωστογιωργάκηδες (υιοί);

-Ε αυτοί επιτελικές θέσεις.

-Μπα;

-Ε ναι,είναι σημαντικοί, γι' αυτό.

-Μπα; Κι εγώ γιατί δεν έγινα σημαντικός;

-Ε δεν θα ήσουν άξιος μάλλον. Ή δε θα το ήθελες πολύ.

-Α, ναι; Μήπως δεν έγινα σημαντικός, γιατί ο δικός μου μπαμπάς έπαιρνε 700 εβρό;

Και δε μπορούσε να με σπουδάσει, φροντιστήρια, πανεπιστήμια κτλ; Κι έπρεπε και να δουλέψω από μικρός; Και γι' αυτό παίρνω κι εγώ 700 εβρό; Και παίρνουμε 700 εβρό επειδής οι Κωστογιωργάκηδες ήταν πολύ απασχολημένοι με τη Ζήμενς, με το ΧΑΑ, με τις επιχορηγήσεις από την ΕΕ η οποία τώρα μου λέει "πήρες...ώρα τώρα και να δώσεις", για ν' ασχοληθούν με την ανάπτυξη και μια πιο δίκαιη κατανομή του πλούτου; ...Σα να μου φαίνεται πως ΚΑΠΟΙΟΙ πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ τα πρόβατα..........ε;

-Ε έτσι ειν' η ζωή. Πόλεμος. Ζούγκλα. Ο καλύτερος κερδίζει. Πρέπει να πας μόνος σου λοιπόν, κι οι Κωστογιωργάκηδες στα επιτελικά, γιατί δεν είναι αναλώσιμοι.

-Α είμαι κι αναλώσιμος.

-Έτσι είναι η ζωή.

-Ε άμα είναι έτσι η ζωή, τέτοιος φαύλος κύκλος που τον έχουν φτιαγμένο όποιος πέφτει μέσα να τον πίνει, θα κάνω τους δικούς μου νόμους και 'γω, αρχής γενομένης από τη θητεία. Θα τον βγάλω ψυχάκια τον γιό μου, κι άμα θέλουν να έχουν καθαρές τουαλέτες, να πάρουν καθαρίστριες. Βουλγάρες έχει μπόλικες. Το ξέρουνε ήδη άλλωστε το κόλπο και τις κουβαλάνε εδώ για 3+60 (€) την ώρα.

-Ε, όχι, αυτό δεν είναι νόμιμο.

-Α γαμήσου - και με το συμπάθειο κι όλας, αλλά έτσι είν' η ζωή"

...Δε γίνεται δουλειά έτσι μπορεί να πεις. Άμα σηκώσουμε όλοι τον αμανέ, θα σκορπίσουμε. Ε δώσε θα πω κι εγώ έναν καλό λόγο να μην σκορπίσουμε.

Όχι όμως να με στέλνεις έμενα "εξορία" για δύο χρόνια, για 18 μήνες, για 14, για 12, για 9, να με έχεις τζάμπα για να ξεσκατιάζω ΜΟΝΟ. Ή τουλάχιστον βρ' αδεφέ, τί μου μιλάς για ήθη, προγόνους κι αξίες. Πες το μου καθαρά έστω : ΘΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΑΛΗΣ. Διότι ΔΕΝ μπορούμε να προσλάβουμε χαμάληδες για τους αξιωματικούς, είναι ακριβοί. Κι άμα λάχει θα πας και για βολή, αλλά μη τυχόν και ρίξεις, γιατί οι σφαίρες είναι ακριβές. Έτσι να μου το πεις. Κι όχι να με ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΦΤΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΗΝ. Κι άμα το κάνεις, να μη νιώθω και ο γιός του κανένα. Να πάω σκηνάκια ΜΑΖΙ με τον γιο του υπουργού γαμώτο. Ας κάνει κι αυτός τους μήνες του μαζί μου. Τόσο πολύ τον χρειάζεται πια η χώρα τον γιο; Αλλού κι αλλού τα ΚΡΑΤΑΣ τα προσχήματα. Ε κράτα τα κι εδώ, είναι vital, γιατί μου γαμιέται το πατριωτικό μου συναίσθημα, ανάθεμα...

....+ τρία εκατομμύρια, πεντακόσες ογδόντα-δύο χιλιάδες, και κάτι ψιλά.....

+10 στην κάθε σου λέξη

Δημοσ.
Δηλαδη για πεστε μου ειλικρινα, τι ακριβως καταλαβατε οσοι κανατε στρατο εκτος απο το να χασετε το χρονο σας και το χρημα σας?

20-25 μέρες συνεχόμενες στη θαλασσα χωρις να πατήσω στεριά. αξία : 10.000 ευρώ.

Στη μέση του πελάγους, με 7-8 μποφώρια όταν δεν ξεμυτάει ούτε γλάρος. αξία : 20.000 ευρώ.

Να προσπαθείς να φάς φασολάδα, και μετά να χέσεις όρθιος, στα ίδια μποφώρια :lol: .

και να τα καταφέρνεις με τις ελάχιστες απώλειες

αξία : 30.000 ευρώ.

Μπουρδελότσαρκα με τα ναυτικά, στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα. αξία : 40.000 ευρώ.

Μπακαουκία και τρελές νύχτες στη σκοπιά, συντροφιά με παλιούρες, ψάρια, ουζάκι, radio Blackman, και διάφορα χορταρικά. αξία : ανεκτίμητη

Δημοσ.
Να ρίξω και γω την απορία μου.

Άμα φύγεις για δουλειά στο εξωτερικό και παραμελήσεις τα "στρατιωτικά" σου "καθήκοντα", τι ισχύει σε περίπτωση που γυρίσεις μετά από χρόνια?

+10 στην κάθε σου λέξη

Μετά από 7 χρόνια εργασίας ή 11 χρόνια παραμονής στο εξωτερικό, παίρνεις αναβολή μέχρι τον επαναπατρισμό, δηλαδή 6 συνεχόμενους μήνες κάτοικος Ελλάδας.

Δημοσ.
20-25 μέρες συνεχόμενες στη θαλασσα χωρις να πατήσω στεριά. αξία : 10.000 ευρώ.

Στη μέση του πελάγους, με 7-8 μποφώρια όταν δεν ξεμυτάει ούτε γλάρος. αξία : 20.000 ευρώ.

Να προσπαθείς να φάς φασολάδα, και μετά να χέσεις όρθιος, στα ίδια μποφώρια :lol: .

και να τα καταφέρνεις με τις ελάχιστες απώλειες

αξία : 30.000 ευρώ.

Μπουρδελότσαρκα με τα ναυτικά, στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα. αξία : 40.000 ευρώ.

Μπακαουκία και τρελές νύχτες στη σκοπιά, συντροφιά με παλιούρες, ψάρια, ουζάκι, radio Blackman, και διάφορα χορταρικά. αξία : ανεκτίμητη

Αλλες φασεις αυτες. Για ρωτα και κανεναν "μαυρο" η ειδικοδυναμητη να σου πει την "ιστορια" του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...