Προς το περιεχόμενο

Καλυτερος Torrent Client mac osX?

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα πάλι όταν τρέχει ο transmission (που μου αρέσει λόγω του ότι δείχνει στο dock την ταχύτητα DL-UL) κολλάνε τα πάντα. Ακόμα και το bt ποντίκι συμπεριφέρεται με μισό δευτερόλεπτο καθυστέρηση! :rolleyes: Τί παίζει; Εν τω μεταξύ έχω ανοίξει κάποια μεγάλα torrents και επειδή έχουν φτάσει κοντά στη μέση δεν τολμώ να τα διαγράψω και να τα ξανακατεβάσω με utorrent. Μπορώ κάπως να συνεχίσω από εκεί τη διαδικασία;

Νομιζω οτι αν δηλωσεις τον ιδιο φακελο αποθηκευσης κ στο utorrent κ ξανακατεβασεις το torrent ανοιγοντας το με το utorrent αυτη τη φορα θα κανει check οτι εχεις κατεβασει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χρησιμοποιω το Vuze εδω και αρκετο καιρο σε μακ(απ τον Σεπ που τον πηρα) δεν μπορω να πω αρκετα βαρυ οπως λετε οι περισοτεροι αλλα προχτες εκανε αναβαθμιση και τωρα ειναι πολυ ελαφριος...μπορει και να ειναι η ιδεα μου παλι...

Παίδες μια ερώτηση! Χρησιμοποιώ το transimission και όταν πάω στις ρυθμίσεις βλέπω ότι το port είναι κλειστό. Πώς διορθώνεται αυτό?

Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του ρούτερ σου και ανοίγεις το port αυτό!!!!!

Το port μπορει να ειναι ανοικτο, παρολαυτα σου λεει κλειστο, νομιζα πως θα το φτιαχνανε τοσο καιρο αυτο...

Απλα μην δινεις σημασια, καλυτερα ομως να χρησιμοποιεις azureus-vuze

Για να είμαι δίκαιος απέναντι στο transmission οφείλω να ομολογήσω ότι τελικά αυτό δεν έφταιγε για το lagάρισμα του μακ αλλά το καινούργιο flash το οποίο εγκατέστησα (τυχαία) ταυτοχρόνως και βάραγε 40-50άρια με ανοιχτό το insomnia mόνο :shock:

back to 10.0.κάτι

για τα σκουπίδια είναι ο trasmission.

πραγματικά τα νεύρα μου.

Συμφωνω απολυτα.Μεχρι και πριν λιγες μερες χρησιμοποιουσα transmission αλλα οταν ετυχε να βαλω να κατεβασει-ανεβασει καμια 20αρα torrent μαζι κολλησε το mac και αναγκαστηκα να κανω hard reset.Οποτε κατεληξα στο vuze το οποιο ειναι μακραν πιο σταθερο(αν και λιγο πιο βαρυ).

Το Vuze δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά το transmission μου άρεσε μέχρι που οι καινούργιες εκδόσεις του ,άρχησαν να κολλάνε και να κλείνει μόνο του το application! αλλα έχω tiger..ίσως να φτάει αυτό...να είναι πιο σταθερό σε leopard και snow αντίστοιχα...:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...