Προς το περιεχόμενο

Καλυτερος Torrent Client mac osX?

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα ,εδω και 2,5 χρονια χρησιμοποιω τον azureus(vuze) για τις τορρεντοδουλειες μου μιας και μου φαινεται ο πιο σταθερος στην ταχυτητα και εχει και αρκετες ρυθμισεις αλλα τωρα τελευταια μου φαινεται οτι ειναι αρκετα βαρυ προγραμμα και οσο παει προσθετει νεα πραγματα που δεν χρειαζομαι απο το καλοκαιρι μου εχουν μπει ψυλλοι στα αυτια αλλα ο,τι και αν δοκιμασω δεν εχω την υπομονη να ασχοληθω και να το ψαξω οποτε ξαναγυρναω..Εχει κανεις καμια καλη εμπειρια με αλλο προγραμμα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα ,εδω και 2,5 χρονια χρησιμοποιω τον azureus(vuze) για τις τορρεντοδουλειες μου μιας και μου φαινεται ο πιο σταθερος στην ταχυτητα και εχει και αρκετες ρυθμισεις αλλα τωρα τελευταια μου φαινεται οτι ειναι αρκετα βαρυ προγραμμα και οσο παει προσθετει νεα πραγματα που δεν χρειαζομαι απο το καλοκαιρι μου εχουν μπει ψυλλοι στα αυτια αλλα ο,τι και αν δοκιμασω δεν εχω την υπομονη να ασχοληθω και να το ψαξω οποτε ξαναγυρναω..Εχει κανεις καμια καλη εμπειρια με αλλο προγραμμα ?

Επειδή έχω δοκιμάσει σε mac Azureus, uTorrent και Trasnmission, κατέληξα στον Transmission με μακρά διαφορά.... Απογοητευμένος από τον uTorrent που σε mac έχει πολύ κακή υλοποίηση....

Κώστα μην είσαι άδικος με τον μtorrent.. είναι ακόμα σε beta.

Συμφωνώ μαζί σου πάντως ότι ο transmission είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος...

Τα μόνα που δε μου αρέσουν είναι η αστάθεια που εμφανίζει κατά τη λήψη με μεγάλες και απότομες διακυμάνσεις στην ταχύτητα και η αργή εκκίνηση της μεταφοράς.

ειχα δοκιμασει τον utorrent και συνεχεια ανεβοκατεβαινε η ταχυτητα ,μιλαμε για μεγαλα σκαμπανεβασματα και μου την εδινε..θα δοκιμασω παλι τον transmission αν και νομιζω οτι και εκεινος το εκανε..πολυ σπαστικο αυτο και το κανουν οι περισσοτεροι client πολυ εντονα επισης το εκανε και ο bitrocket...

Χαίρετε!

Ούτε εγώ είμαι ικανοποιημένος από τον Transmission κ πάρα πολύ... Δυστυχώς όμως είναι η καλύτερη επιλογή που υπάρχη αυτή τη στιγμή, συνδυάζοντας mac-like απέριττο interface, είναι ελαφρύ και το κυριότερο έχει encryption. Το αζουρέο είναι η επόμενη επιλογή, είναι λιγάκι βαρύ, και το interface του δε μ'αρέσει καθόλου (προσωπική άποψη καθαρά!), το οποίο όμως έχει encryption.

Εδώ έχει όλους τους torrent clients, πολύ όμορφα κατηγοριοποιημένους:

http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_BitTorrent_clients

Μια άλλη εναλλακτική, αν δε φοβάται κανείς την κονσόλα, είναι το rtorrent. Πολύ ελαφρύ, με encryption, και το κυριότερο μπορείς να το χειριστείς από remote machine κάνοντας ssh.

Ελπίζω να βοήθησα :) Καλή τύχη!

Επρεπε να υπαρχει lite version του vuze εχει ξεφυγει πλεον απο torrent client αυτο το προγραμμα...αλλα τι να το κανεις που εχει σταθερη ταχυτητα..Εγκατεστησα τον transmission αλλα αυτο το πανω κατω ειναι πολυ εκνευριστικο ειδικα οταν σου αλλαζει το

ΕΤΑ ..Φαντασου να περιμενει η αλλη μεσα να δειτε ταινια και να της λες ναι μωρο μου σε 5 οχι 10 οχι σε μιση λαθος μια ωρα ,μαλλον 12 λεπτα θα εχει κατεβει ...απο ολους τους developers του transmission κανενας δεν το σκεφτηκε αυτο??:P

Φαντασου να περιμενει η αλλη μεσα να δειτε ταινια και να της λες ναι μωρο μου σε 5 οχι 10 οχι σε μιση λαθος μια ωρα ,μαλλον 12 λεπτα θα εχει κατεβει ...απο ολους τους developers του transmission κανενας δεν το σκεφτηκε αυτο??:P

Μα ασφαλώς και το σκέφτηκαν! Είναι προμελετημένο, εφόσον είναι απρόβλεπτο το πότε θα ολοκληρωθεί το κατέβασμα, βρίσκεις άλλους τρόπους, πιο ενδιαφέροντες και ποιοτικούς για να απασχολήσεις την κοπελιά ;)

Ετσιι; :-D

Επρεπε να υπαρχει lite version του vuze εχει ξεφυγει πλεον απο torrent client αυτο το προγραμμα...αλλα τι να το κανεις που εχει σταθερη ταχυτητα..Εγκατεστησα τον transmission αλλα αυτο το πανω κατω ειναι πολυ εκνευριστικο ειδικα οταν σου αλλαζει το

ΕΤΑ ..Φαντασου να περιμενει η αλλη μεσα να δειτε ταινια και να της λες ναι μωρο μου σε 5 οχι 10 οχι σε μιση λαθος μια ωρα ,μαλλον 12 λεπτα θα εχει κατεβει ...απο ολους τους developers του transmission κανενας δεν το σκεφτηκε αυτο??:P

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι είπε ρε ο θεός χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ενώ όλα πήγαιναν καλά δύο μέρες τώρα το transmission σαν να έχει φάει φρίκη! Τα torrents μου αριστερά έχουν ένα κίτρινο σήμα με θαυμαστικό μέσα, και το port τη μία είναι ανοιχτό, την άλλη κλειστό! Δεν έχω κάνει καμία αλλαγή στο router, και όποτε βρίσκει κλειστό το port με ένα randomize πάω στο επόμενο ανοιχτό. Μετά από ώρα όμως πάλι τα ίδια.

Καμιά ιδέα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εμένα πάλι όταν τρέχει ο transmission (που μου αρέσει λόγω του ότι δείχνει στο dock την ταχύτητα DL-UL) κολλάνε τα πάντα. Ακόμα και το bt ποντίκι συμπεριφέρεται με μισό δευτερόλεπτο καθυστέρηση! :rolleyes: Τί παίζει; Εν τω μεταξύ έχω ανοίξει κάποια μεγάλα torrents και επειδή έχουν φτάσει κοντά στη μέση δεν τολμώ να τα διαγράψω και να τα ξανακατεβάσω με utorrent. Μπορώ κάπως να συνεχίσω από εκεί τη διαδικασία;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...