auita Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας παιδια, έχω ενα μικρο προβληματάκι και θα ήμουν ευγνώμων αν με βοηθούσε κάποιος Για κάποιο λόγο δεν μου παίζουν οι υπότιτλοι.. Για την ακρίβεια δεν αναγνωρίζονται καν.. (δηλαδή όταν παίζω την ταινία με το vlc συγκεκριμενα, εμφανίζονται αλαμπουρνέζικα του στυλ OaeUIOae κλπ κλπ..) Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? ps.Έκανα format πρόσφατα, αν αυτό βοηθάει.. Thx in advance
achilleashormovas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Και για να μην ανοίγω και εγώ καινούργιο θέμα έχω και εγώ το παρακάτω πρόβλημα. Με GOM Player οι υπότιτλοι μου βγαίνουν..........κουτάκια!!!! Με το VLC παίζουν κανονικότατα!! Τι μπορεί να φταίει????
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Κάνε διπλό κλικ στο αρχείο με τους υπότιτλους. Όταν σου ζητήσει με ποιό πρόγραμμα να το ανοίξει, πάτα με το Σημειωματάριο και τσεκάρισε να ανοίγει πάντα με αυτό. Μόλις φορτώσει, πάτα Αποθήκευση ως.. και επέλεξε από το Κωδικοποίηση να είναι UTF-8. Πάτα αποθήκευση και αντικατέστησε το υπάρχων αρχείο.
achilleashormovas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Βασικά εμένα για κάποιο λόγο ΑΓΝΩΣΤΟ ακόμα σε μένα εκεί που έβγαζε κουτάκια στους υπότιτλους τώρα τους εμφανίζει........κανονικά!!!!!!!!!!!!! UFO το pc μου!!!!!!!!!!! Πάντως thanks 4 ur answer!!!!
auita Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 @micos000 αυτό που λες το είχα δοκίμασα αλλά τζίφος το πρόβλημα πάντως διορθώθηκε και τελικά μάλλον έφταιγε οτι στα regional settings (ή κάπως έτσι αν θυμάμαι καλα..) στο control panel δεν είχα επιλέξει παντου greek thx πάντως!!
kostis71 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 παιδια καλησπερα και εγο αντιμετωπιζω το ιδιο θεμα με τους υποτιτλους.παιζω την ταινια σto vlc και οι υποτιτλοι εμφανιζονται κινεζικα.εχω αλλα ξει το srt αρχειο με utf-8 αλλα τιποτα,μπορει να με βοηθησει καποιος;
derasto Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Και εδω το ιδιο και στο gom και στο vlc δεν παιζει τιποτα.
grhackergr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 τσεκαρε απο τον πινακα ελγχου-τοπικες ρυθμισεις οι ρυθμισεις να ειναι ελληνικα
derasto Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Τα εβαλα ολα στα ελληνικα δοκιμασα και το utf-8 κατεβασα και απο τις ενημερωσεις το Greek Language Pack τιποτα ακομα τα ιδια. ---Edit---- Πριν λιγο καταλαβα πως το προβλημα αρχιζει απτην στιγμη που θα κανω εξαγωγη το .srt αρχειο(απο συνηθεια το εκανα extract k drag n drop στο gom)απο ελληνικα του αλλαζει τα φωτα.Αν παιδια παραπανω συμβαινει το ιδιο απλα μιν κανετε extract ανοιξτε το αρχειο με τους υποτιτλους και καντε copy paste και save as UTF-8.
virus33 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 παιδια η λυση ειναι εδω. δεστε αυτον τον οδηγο που εφτιαξα και θα καταλαβετε.το vobsub που αναφερω στον οδηγο ειναι εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.