Προς το περιεχόμενο

προβλημα με subtitles

auita

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, έχω ενα μικρο προβληματάκι και θα ήμουν ευγνώμων αν με βοηθούσε κάποιος

Για κάποιο λόγο δεν μου παίζουν οι υπότιτλοι..

Για την ακρίβεια δεν αναγνωρίζονται καν..

(δηλαδή όταν παίζω την ταινία με το vlc συγκεκριμενα, εμφανίζονται αλαμπουρνέζικα του στυλ OaeUIOae κλπ κλπ..)

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?

ps.Έκανα format πρόσφατα, αν αυτό βοηθάει..

Thx in advance

Δημοσ.

Και για να μην ανοίγω και εγώ καινούργιο θέμα έχω και εγώ το παρακάτω πρόβλημα. Με GOM Player οι υπότιτλοι μου βγαίνουν..........κουτάκια!!!! Με το VLC παίζουν κανονικότατα!! Τι μπορεί να φταίει????

Δημοσ.

Κάνε διπλό κλικ στο αρχείο με τους υπότιτλους.

Όταν σου ζητήσει με ποιό πρόγραμμα να το ανοίξει, πάτα με το Σημειωματάριο και τσεκάρισε να ανοίγει πάντα με αυτό.

Μόλις φορτώσει, πάτα Αποθήκευση ως.. και επέλεξε από το Κωδικοποίηση να είναι UTF-8.

Πάτα αποθήκευση και αντικατέστησε το υπάρχων αρχείο.

Δημοσ.

Βασικά εμένα για κάποιο λόγο ΑΓΝΩΣΤΟ ακόμα σε μένα εκεί που έβγαζε κουτάκια στους υπότιτλους τώρα τους εμφανίζει........κανονικά!!!!!!!!!!!!! UFO το pc μου!!!!!!!!!!! Πάντως thanks 4 ur answer!!!!

Δημοσ.

@micos000 αυτό που λες το είχα δοκίμασα αλλά τζίφος

το πρόβλημα πάντως διορθώθηκε και τελικά μάλλον έφταιγε οτι στα regional settings (ή κάπως έτσι αν θυμάμαι καλα..) στο control panel δεν είχα επιλέξει παντου greek

thx πάντως!!

Δημοσ.

παιδια καλησπερα και εγο αντιμετωπιζω το ιδιο θεμα με τους υποτιτλους.παιζω την ταινια σto vlc και οι υποτιτλοι εμφανιζονται κινεζικα.εχω αλλα ξει το srt αρχειο με utf-8 αλλα τιποτα,μπορει να με βοηθησει καποιος;

Δημοσ.

Τα εβαλα ολα στα ελληνικα δοκιμασα και το utf-8 κατεβασα και απο τις ενημερωσεις το Greek Language Pack τιποτα ακομα τα ιδια.

---Edit----

Πριν λιγο καταλαβα πως το προβλημα αρχιζει απτην στιγμη που θα κανω εξαγωγη το .srt αρχειο(απο συνηθεια το εκανα extract k drag n drop στο gom)απο ελληνικα του αλλαζει τα φωτα.Αν παιδια παραπανω συμβαινει το ιδιο απλα μιν κανετε extract ανοιξτε το αρχειο με τους υποτιτλους και καντε copy paste και save as UTF-8.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...