Drector Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 γειά σας!! έχω την κάρτα ήχου τής Creative τήν sound blaster x-fi titanium fatality και το πρόβλημα μου είναι ότι η κάρτα πάνω στο drive της, έχει κάποιες επιλογές για κάποια modes τα οποία είναι τα εξής :game Mode,cmss-3d, και x-fi crystalizer αφτά κατα την διάρκεια της λειτουργίας κάπιου απο αφτά τα modes λογικά θα έπρεπε να ανάβει το λαμπάκι του κουμπιού του ανάλογου mode αλλά σε εμένα πέραν το ότι δέν ανάβει δέν διαπιστόνω και κάποια διαφορά στον ήχω κατα την διάρκεια της αλλαγής των modes !! όποιος μπορέι ας βοηθήσει!!! ευχαριστώ !!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Έχεις συνδέσει το control unit σωστά με την κάρτα ;
Drector Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ναι όλα δουέβουν κανονικά και εχς κανονικά ήχο απλά δέν μου λυτουργεί το panel που έχει μπροστά η κάρτα
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Τροφοδοσία παίρνει αυτό ; Κάπου διάβασα ότι δέχεται τετραπινη τροφοδοσία παρόμοια με αυτή του floppy. Δοκίμασε να αποσυνδέσεις ολα τα καλώδια μεταξυ panel και κάρτας και να τα συνδέσεις πάλι (αν δεν το έχεις κανει ήδη).
Drector Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 το έκανα αυτό που είπες αλλά πάλυ δεν έγινε κατι έχς αρχίσει και απελπίζομαι !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.