cnkostas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 γεια σε ολους εχω 2 laptop το ενα με vista το αλλο με ubundu 9.04 και τα 2 εχουν ασυρματες καρτεw δικτυου.Σο laptop με vista εχω ενα στικακι με το ιντερνετ και θελω να το κανω sare kai sto linux.. εκανα δικτυο και στους δυο εβαλα ip αλλα τιποτα οποιος μπορει ας βοηθεισει.
isay Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 στα vista θα πας network and sharing center --> Set up a connection or network --> set up a wireless ad hoc και ακολουθα τις οδηγιες
cnkostas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 το εχω κανει ειδη το δικτυο ad hoc βρισκει ο ενας τον αλλον αλλα δε συνδεονται,
nske Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Αν θέλεις να κάνεις share τη σύνδεση στο Internet μέσω του πρώτου laptop, θα κάνεις τα εξής στο network interface που αντιστοιχεί στο "στικάκι" που αναφέρεις: http://www.windowsreference.com/windows-vista/step-by-step-internet-connection-sharing-ics-setup-in-vista/ και στο δεύτερο laptop θα ορίσεις για gateway την IP διεύθυνση του πρώτου. Επίσης για DNS server στο δεύτερο θα ορίσεις τη διεύθυνση που αναφέρεται στο πεδίο "IPv4 DNS server" στα connection details του πρώτου. Βέβαια αν υπάρχει κάποιος ασύρματος router από τον οποίο παίρνει Internet το πρώτο laptop, δεν έχεις λόγο να το μεσολαβήσεις αφού θα μπορείς να συνδεθείς απευθείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.