caveneo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 θέλω ένα τέτοιο πρόγραμμα, που να μένει κάτω δίπλα στο ρολόι ανοιχτό και να δείχνει με πόσο κατεβάζω και πόσο ανεβάζω, Κατεβασα κάτι μέσω synaptic, nload, αλλά τρέχει μέσω terminal, εγώ θέλω ένα με gui. Όπως το bandwidth monitor για xp. Έχω kubuntu 9.04. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 το conky κανει για αυτη τη δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 knetdockapp λογικά θα το βρείς στα repos που έχεις ήδη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ok ευχαριστώ πολύ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:42 ---------- To knetdockapp έψαχνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rigasrigas1980 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 εγω χρησιμοπιω το system monitor επανω στο πανελ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Γιατί η ταχύτητα ανεβοκατεβαίνει; Το παρατηρώ και το γράφημα είναι πάνω - κάτω, δηλαδή φτάνει στα κάμποσα kbit και μετά πέφτει στο μηδέν. Τί περίεργο είναι και αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.