g_kol1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας. εχω δημιουργησει ενα λογαριασμο paypal και καταχωρησα μια προπληρωμενη καρτα της τραπεζας πειραιως. Το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι το εξης: ενω περασα ολα τα στοιχεια κανονικα και πατησα confirm μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα, δηλ οτι θα λαβω ενα κωδικο για ενεργοποιηση της κατρας μεσα σε 4-5 ημερες αλλα μεχρι τωρα δεν μου εχει ερθει. Εστειλα e-mail στο paypal και μου απαντησαν οτι πρεπει να το λαβω απο την τραπεζα μου ή κατι τετοιο. Ξερει κανεις να μου απαντησει?? Οχι τιποτα αλλο αλλα αυτο εχει παρει μηνα και πρεπει να πληρωσω αντικειμενα στο ebay
Alxnks Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 ο κωδικος ερχεται σαν συναλλαγη στην καρτα σου. λογικα μπορεις να μπεις online να δεις τα της καρτας σου, οποτε εκει θα δεις τη 'χρεωση' του paypal η οποια ειναι και ο κωδικος επιβεβαιωσης οτι αυτη η καρτα οντως σου ανηκει αφου εχεις και τον κωδικο επιβεβαιωσης. οποτε η το βλεπεις online η δεν ξερω μηπως σου ερχεται καθε μηνα μια αναλυση ταχυδρομικα με τις χρεωσεις σου κτλ.
g_kol1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Σε ευχαριστω παρα πολυ. Με εσωσες. Μολις το εκανα. Τελικα ηταν πολυ απλο και πεδευομουν ενα μηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.