Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ: Τα υπεραστικά τηλεφωνήματα χρεώνονται αστικά


Anonymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εορταστικό πακέτο από τον ΟΤΕ

 

* Όλα τα υπεραστικά τηλεφωνήματα χρεώνονται αστικά για τις γιορτές

 

Αυτές τις γιορτές σε όλους τους πελάτες του, ο ΟΤΕ προσφέρει τα υπεραστικά τηλεφωνήματα με αστική χρέωση. Από 25 Δεκεμβρίου 2002 έως και 1 Ιανουαρίου 2003 όλα τα υπεραστικά τηλεφωνήματα θα χρεώνονται με 0,026 Ευρώ το λεπτό.

 

Για παράδειγμα, ως αποτέλεσμα του εορταστικού πακέτου του ΟΤΕ ένα υπεραστικό τηλεφώνημα 5 λεπτών θα κοστίζει μόνο 0,13 Ευρώ, μια μείωση της τάξης του 62%, ενώ ένα τηλεφώνημα μισής ώρας θα κοστίζει μόνο 0,78 Ευρώ.

 

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει μερικά ακόμα παραδείγματα:

 

Διάρκεια Κλήσης Προσφορά*(25/12/02 - 1/1/2003) Ποσοστό Έκπτωσης

 

1 λεπτό 0,026 ευρώ -67%

 

5 λεπτά 0,13 ευρώ -62%

 

10 λεπτά 0,26 ευρώ -60%

 

30 λεπτά 0,78 ευρώ -59%

 

* Εκτός ΦΠΑ

 

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης η κα Σούλα Έβανς, Γενική Δ/ντρια Εταιρικών και Οικιακών Πελατών, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που προσφέρουμε για πρώτη φορά ένα εορταστικό πακέτο για τους πελάτες μας έτσι ώστε κατά τη διάρκεια των γιορτών «όλη η Ελλάδα να είναι σαν μια γειτονιά». Έτσι λοιπόν, με ένα αστικό τηλεφώνημα όλοι οι πελάτες μας θα μιλούν με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες, όπου και αν αυτοί βρίσκονται στην Ελλάδα».

 

Και κάτι καινούργιο και διαφορετικό: ο ΟΤΕ παρουσιάζει το πακέτο αυτό στο ευρύ κοινό με έναν εντυπωσιακό και πέρα από τα συνηθισμένα τρόπο, προβάλλοντας εναλλασσόμενες εικόνες στο κτίριο του Διοικητικού Μεγάρου του ΟΤΕ, στο Μαρούσι.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας όψεται ο ανταγωνισμός, αν και αθέμητος στην περίπτωση αυτή αφού δε νομίζω να μειώσει ο ΟΤΕ γιά αυτή την περίοδο και τη χρέωση των υπεραστικών στους άλλους φορείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) ενέκρινε στην τελευταία συνεδρίασή της την εορταστική προσφορά του ΟΤΕ θέτοντας όμως συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Υπενθυμίζεται ότι η εορταστική προσφορά του Οργανισμού συνίσταται στην τιμολόγηση όλων των εθνικών κλήσεων ως αστικών (0,026 ευρώ) κατά το χρονικό διάστημα 25/12/02 έως 1/1/03.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της προσφοράς, σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ, είναι ο ΟΤΕ να προβεί ταυτόχρονα σε μειώσεις των τελών διασύνδεσης και των τελών μισθωμένων γραμμών διασύνδεσης σε τέτοια έκταση, ώστε να επιτρέπει και στους άλλους παρόχους φωνητικής τηλεφωνίας να προχωρήσουν σε ανάλογες προσφορές.

 

Ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ, Εμ. Γιακουμάκης, δήλωσε ότι η εορταστική προσφορά συμπίπτει με την έναρξη ενός εντεινόμενου ανταγωνισμού ανάμεσα στις εταιρείες φωνητικής τηλεφωνίας.

 

Χαρακτήρισε επίσης θετική την αντίδραση και άλλων εταιρειών που διαφημίζουν αντίστοιχες εκπτώσεις και θεωρεί ότι οι προϋποθέσεις που τέθηκαν από την ΕΕΤΤ αφενός μεν προάγουν το συμφέρον του καταναλωτή και της εθνικής οικονομίας, αφετέρου δε προστατεύουν τις εταιρείες που βρίσκονται στο στάδιο της ωρίμανσης.

 

Η προσδοκία της ΕΕΤΤ, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, είναι να έχουμε και στο μέλλον ανάλογες προσφορές ως αποτέλεσμα της έντασης του ανταγωνισμού και της βελτίωσης της ποιότητας των υπηρεσιών.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...