*VIRUS* Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα Εγκατέστησα το onevoip callfree και το voipbustermate αλλα για να μπορώ να χρησιμοποιήσω το voibuster και με κανονικό τηλέφωνο πρέπει να κάνεις τις γνώστες αλλαγές στο voipbuster και όταν επιλέγω το USB Audio device ολα καλά αλλα μετα απο επανεκκίνηση πρεπει να τα ξαναφτιάξω γιατί βλέπω το παρακάτω Καμιά ιδέα ?
nikosgr12 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Έχω χάσει το software Onevoip callfree και δε το βρίσκω πουθενά στο internet να το κατεβάσω! Μπορείς να μου το στείλεις με ενα link να το εγκαταστήσω και να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω? Ευχαριστώ.
G0uR0u Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Έχω χάσει το software Onevoip callfree και δε το βρίσκω πουθενά στο internet να το κατεβάσω! Μπορείς να μου το στείλεις με ενα link να το εγκαταστήσω και να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω? Ευχαριστώ. Νικο και εγω ψαχνω τουσ drivers του Onevoip αν τυχον τουσ εχεις βρει παρακαλω πες μου που η αν μπορεις να μου τουσ στειλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.