Προς το περιεχόμενο

Σκέφτομαι να αγοράσω ηχεία ????

pete666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, αντικειμενικότατοι στο RAM. Ειδικά αν τους πει η εταιρεία 'το μηχάνημα δεν το χρειαζόμαστε, κρατήστε το για τεστ'....

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτά τα κανε το Chip,από όσο γνωρίζω.(Ισχύει,γιατί έγινε στο κατάστημα το οποίο δούλευα παλιά και ήμουν αυτήκοος μάρτυς)

Σίγουρα δεν είναι όλοι αθώες περιστέρες αλλά όπως έχω ξαναπεί,από κάπου πρέπει να πάρουμε έστω και την πρώτη ιδέα.

Όπως είχαμε κάνει και παλιότερα κουβέντα,λέγαμε οτι ο Θωμάς τα παίρνει,το Anandtech τα παίρνει..

Δημοσ.

Ναι ρε Gabe αλλά γιατί μερικοί νομίζουν πως πρέπει σώνει και καλά να τα παίρνουνε όοοοοοοοοολοι;;; Δηλαδή αποκλείεται, λέμε τώρα, να είναι καθοδηγούμενοι κάποιοι εδώ στο forum ή και σε άλλα fora του εξωτερικού;

Δημοσ.

Ωραία η κουβέντα, αλλά τι σχέση έχει με την ερώτηση για τα ηχεία του φίλου μας;

Δεν πειράζει, ας μπω και εγώ στην κουβέντα.

Θυμάστε την Creative Extigy;

Sites όπως το Tomshardware την έβαζαν στον τάφο για την απόδοση που είχε, την κατανάλωση πόρων που έπαιρνε, για το ψεύτικο 24bit που είχε και για τα άλλα...

Περιοδικά όπως τα RAM,PC Magazine την έχουν σαν την καλύτερη αγορά! Μήπως, λέω μήπως, κάπου έχει χαθεί η μπάλα;

Κάποιο παιδί παραπάνω είπε για τα προβλήματα που είχε η Creative SBLive/Audigy. Επειδή σε εσένα δεν υπήρχε πρόβλημα, δεν σημαίνει ότι τα προϊόντα της Creative είναι όλα σωστά. Θυμάμαι τα άπειρα posts που έβλεπα σε forum με το περίφημο pops'n'clicks. Πήγαινε μία βόλτα στο ευρωπαϊκό forum της Creative για να δεις πόσα θα βρεις εκεί.

Το ίδιο ισχύει και με τις Terratec. Προσωπικά ξέρω 3 παιδιά που έχουν αυτές τις κάρτες. Δεν έχω ακούσει ούτε ένα πρόβλημα για παράδειγμα, ώστε να με κάνει να αλλάξω γνώμη για αυτές!

Το θέμα είναι ότι μερικά περιοδικά την έχουν δει κάπως και πάντα "σπρώχνονται" από εταιρείες όπως Πουλιάδης, για να εμφανίζουν τα προϊόντα τους Κορυφαίες Αγορές και επιλογές Σύνταξης.

Υπάρχει και η περίπτωση να μην γίνονται τόσο σωστά τεστ στα προϊόντα που δοκιμάζουν τα περιοδικά, οπότε εδώ μιλάμε για άλλο πρόβλημα αξιοπιστίας...

Δημοσ.

Βρε παιδιά τι λέγαμε τόση ώρα; Επειδή δηλαδή δεν παρουσίαστηκε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της δοκιμής της κάρτας από το περιοδικό σημαίνει πως 'τα παίρνουνε'; Ήμαρτον!

Τέλος πάντων βαρέθηκα να παριστάνω τον δικηγόρο του Λαμπράκη. Πιστέψτε όποιον νομίζετε ότι τα λέει σωστά :mad:

Δημοσ.

Narayan, μην τα παίρνεις στο κρανίο!

Αν ισχύει αυτό που λες, τότε τα τεστ που κάνουν τα περιοδικά αυτά είναι κάκιστα και δεν πρέπει να στηρίζουμε τις αγορές μας σε αυτά! Σωστά;

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Narayan:</font><hr> Ναι ρε Gabe αλλά γιατί μερικοί νομίζουν πως πρέπει σώνει και καλά να τα παίρνουνε όοοοοοοοοολοι;;; Δηλαδή αποκλείεται, λέμε τώρα, να είναι καθοδηγούμενοι κάποιοι εδώ στο forum ή και σε άλλα fora του εξωτερικού; <hr /></blockquote>

Ναι, η αλήθεια είναι ότι τα πέρνω από το CHIP για να θάβω το RAM... Χαχαχαχαχα

Η δικιά σου επιμονή στην υπεράσπισή του όμως με βάζει σε σκέψεις...

Δημοσ.

Η επιμονή μου έγκειται στο ότι με το RAM μεγάλωσα και σε ελάχιστες περιπτώσεις έχει πέσει έξω. Τσαντίζομαι επειδή βλέπω τον καθένα να λέει το μακρύ και το κοντό του χωρίς να λαμβάνει υπόψιν του πως μπορεί σε τελική βάση να υπάρχουν και κάποιοι που είναι υπεράνω χρημάτων εδώ στο Ελλάντα. Αλλά τι να περιμένει κανείς, αυτό μας μαθαίνουν οι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς στη χώρα μας, ότι για να πας μπροστά πρέπει να λαδώσεις.

Εσένα πάντως δεν σε έθιξα προσωπικά, επομένως δεν καταλαβαίνω γιατί μου έριξες το αστεράκι.

Δημοσ.

Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω όμως πως βαθμολογούν τα συστήματα που πέρνουν, λέω αυτά που λέω. Εσύ 'μεγάλωσες με το RAM'. Εγώ μιλάω δηλαδή γνωρίζοντας καταστάσεις και εσύ με βάση τι γνώμη σου χωρίς την παραμικρή ένδειξη στοιχείων...

ΥΓ: Δε ξέρω τι μου λες για τα αστεράκια. Το μόνο που ξέρω είναι ότι εχω ένα αρνητικό περισσότερο...

Δημοσ.

Εφόσον διαφυλάσσεται η ανωνυμία των χρηστών του forum, δεν βρίσκω τον λόγο να μην μοιραστείς μαζί μας αυτά που τυχόν γνωρίζεις, ώστε να ξέρουμε και οι υπόλοιποι και να φυλαγόμαστε.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω όμως πως βαθμολογούν τα συστήματα που πέρνουν, λέω αυτά που λέω. Εσύ 'μεγάλωσες με το RAM'. Εγώ μιλάω δηλαδή γνωρίζοντας καταστάσεις και εσύ με βάση τι γνώμη σου χωρίς την παραμικρή ένδειξη στοιχείων...<hr /></blockquote>

Εφόσον δεν απαντάς θα αναγκαστώ να πιστέψω πως εσύ postάρεις χωρίς την παραμικρή ένδειξη στοιχείων.

Δημοσ.

Re paidia to parakanate!!! Kante ena topic sto mpla-mpla gia ta periodika kai edw proteinete kanena hxeio gia to paidi.

Apo ayta poy exeis katalhksei...

ALTEC LANSING 251E - Kala hxeia, Isws ligo akriba (Plhrwneis Design)

CREATIVE INSPIRE 5100 - Kala hxeia, kalos hxos (ta exw akoysei) kai se kalh timh!

LOGITECH Z-640 - Den ta exw akoysei, alla tha ta apefeyga giati den empisteyomai kai poly thn logitech sta hxeia.

IRIDIUM XS-540 SURROUND 4.1 - Apokleiontai giati an prosekses einai 4.1

CREATIVE INSPIRE 6700 (6.1) - megalo atoy h yposthriksh 6.1 kai se kalh timh.

Apo ola ayta katalhgw se creative kai kata protimhsh 6.1

Ektos apo ayta poy exeis katalhksei tha soy proteina na deis kai ta Dreamax Cinema 6100. Ta akoysa se enan filo moy kai moy arese poly o hxos toys.Nomizw kostizoyn gyrw sta 100 Euro.

Kales agores!

Δημοσ.

Σε μερικά post προτείνουν λύσεις, όπως αυτή:

We of the SMP world have had this problem for years. Not one single soundcard works with full eax/aureal 3d in a smp system flawlessly. Actually the creative drivers is the only ones that don't bsod horribly when using eax (I have tried audigy, turtle beach santa cruz and philips cards).

The thing that seems the fix the stuttering problems for Audigy is setting the affinity of the soundcard driver to one cpu, and then setting the affinity of the problem program to the same cpu.

My hope is that now that Hyper threading is here the drivers will be fixed and work on SMP machines. Yay, something good comes of hyper threaing. <hr /></blockquote>

Πρέπει να βγουν νέοι drivers με υποστήριξή hyper-threading. Θεωρητικά αν αντιμετωπιζόταν το ΗΤ όπως τα συστήματα με dual-CPU δεν θα υπήρχε πρόβλημα, αλλά η ύπαρξη πολλαπλών εντολών παράλληλα σε ένα CPU μπερδεύει τους drivers της κάρτας που δεν ξέρουν πως να επεξεργαστούν το ΕΑΧ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...