Δημητρης 19 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Αγαπητοί φίλοι, αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα και θα ήθελα , εάν μπορείτε, να με διαφωτίσεττε σχετικά ΄Εχω αγοράσει ένα HTC Diamond 2 με το οποίο μπορώ μεν να στέλνω κι να λαμβάνω κανονικά SMS στην Ελλάδα , αδυνατώ όμως να στείλω SMS [μόνο να στείλω] στο εξωτερικό. Ενώ δηλαδή λαμβάνω κανονικά μηνύματα από το εξωτερικό, αντίθετα , όταν εγώ αποστέλλω μήνυμα,ο παραλήπτης δεν το λαμβάνει έστω και αν στο κινητό μου έχω επιβεβαίωση της παράδοσης [!!!] .Επειδή παλιότερα είχε κλαπεί το κινητό μου είχα κάνει μεν φραγή κλήσεως και μηνυμάτων την οποία βέβαια απενεργοποίησα με την αγορά του καινούργιου και πρόσφατα, σε σχετική επικοινωνία με τον πάροχό μου {WIND] επιβεβαίωσα και πάλι ότι το εν λόγω πρόβλημα αποστολής μηνυμάτων στο εξωτερικό δεν οφείλεται σε κάποια φραγή. Από την WIND μου είπαν να να αλλάξω τον αριθμό του κέντρου μηνυμάτων σε +30693599000 αλλά, παρά τις προσπάθειές μου, δεν μπορώ να βρώ στο συγκεκριμένο κινητό την σχετική ρύθμιση.Μήπως θα μπορούσε κάποιος φίλος, πιο εξοικειωμένος από εμένα, να με βοηθήσει σχετικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
mimidon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Φίλε, δεν είσαι ο μόνος... Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κι εγώ με τη Vodafone (εκτός του ότι δεν έρχεται αναφορά παράδοσης).. Τους κάλεσα και μου είπαν ότι το πρόβλημα πρέπει να είναι στο εξωτερικό (...) από την στιγμή που δείχνει πως φεύγει από το κινητό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.