domal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Παιδια αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενα προγραμμα που να αναβει την καμερα στον imac μολις ανιχνευτει καποια κινηση και να καταγράφει το video Μια που μενει ανοιχτο τοσεεεεςςςς μερες ..... περισσοτερο για ασφαλεια Παλια οταν ειχα μια creative καμερα στο pc ειχε ενα προγραμμα που μολις ανιχνευε κινηση η καμερα κατεγραφε το βιντεο αυτοματα και αν ηθελες εβαζες και συναγερμο !!!!!!! (σκυλια να γαυγιζουν , ουρλιαχτα , σειρηνες , οτι ήθελες ) Λοιπον κατι αναλογο ψαχνω , δεν μπορει καπου θα υπαρχει .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Παιδια αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενα προγραμμα που να αναβει την καμερα στον imac μολις ανιχνευτει καποια κινηση και να καταγράφει το videoΜια που μενει ανοιχτο τοσεεεεςςςς μερες ..... περισσοτερο για ασφαλεια Παλια οταν ειχα μια creative καμερα στο pc ειχε ενα προγραμμα που μολις ανιχνευε κινηση η καμερα κατεγραφε το βιντεο αυτοματα και αν ηθελες εβαζες και συναγερμο !!!!!!! (σκυλια να γαυγιζουν , ουρλιαχτα , σειρηνες , οτι ήθελες ) Λοιπον κατι αναλογο ψαχνω , δεν μπορει καπου θα υπαρχει .... κάτι είχα χρησιμοποιήσει παλιά αλλά έλα που δεν θυμάμαι.... google λίγο όμως θα βρεις... απλά δεν ξέρω αν θα είναι δωρεάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ψαχνω αλλα εχω βρει προγραμματα που τραβαει εικονες , εγω θελω προγραμμα που καταγραφει video μολις ανιχνευει κινηση , το θεμα ειναι οτι βρηκα τρομερο προγραμμα αλα υποστηριζει μονο κλασικες καμερες ασφαλειας και οχι την ενσωματωμενη καμερα απο τον imac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 δοκίμασε το air cam, εγώ το χρησιμοποιώ για να βλέπω τον σκύλο όταν λείπω από σπίτι μέσο του iphone. κατέβασε το και τσέκαρε τα settings,νομίζω κάνει και εγγραφη video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 poly kalo !!! αν και δεν καταλαβα πως αρχιζει να καταγραφει video το ενεργοποιησα αλλα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Πήγαινε στο Options -> Motion για τις ρυθμίσεις της εγγραφής όταν εντοπίζει κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.