panos2171 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μηπως ξερει καποιος πως αφαιρειται η συγκεκριμενη ψυκτρα?? Γυρισα τα 4 πλαστικα,χαλαρωσε η ψυκτρα αλλα καπως σκαλωνει και δεν βγαινει.
phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Ε τράβα κι εσύ.. :Ρ ( η μητρική είναι βιδωμένη στο κουτί; )
onty Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Τραβα δυνατα αλλα εννοειται πρεπει να πιεζεις για κοντρα το μεταλλικο μερος κατω ακριβως απο το πλαστικο ποδαρακι της ψυκτρας
macabre_sunsets Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Θα σου πρότεινα να ΜΗΝ την τραβήξεις! Αντιθέτως, κάν'την δεξιά-αριστερά ώστε να "ξεκολλήσει" η πάστα μεταξύ της ψύκτρας και του επεξεργαστή. Μετά θα βγεί "μόνη" της. Εκτός άμα δεν έχεις "ξεβιδώσει" όλα τα ποδαράκια σωστά.
@topos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Τραβα ενα ενα τα "ποδαρακια" κρατωντας μονο την κεφαλη τους. Οση δυναμη κ να βαλεις δεν θα υπαρξει προβλημα.. Αν παρολαυτα "ελευθερωθουν" και η ψυκτρα εξακακολουθει να μην βγαινει(αμα ξεραθει η παστα υπαρχει περιπτωση να συμβει) πιασε την και γυρνα την χωρις δυναμη αριστεροστροφα-δεξιοστροφα μεχρι να βγει..
panos2171 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Thanks.H ψυκτρα δεν ειναι κολλημενη στον επεξεργαστη,απλα δεν ηξερα αν θελει τραβηγμα η ειχε και καμια αλλη ασφαλεια που δεν εβλεπα.
caution Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ES cooler - ουαουουου??? Εγώ μόνο σε tray μορφή έχω δει intel ES cpus
liopyr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ES cooler - ουαουουου??? Εγώ μόνο σε tray μορφή έχω δει intel ES cpus Μάλλον τυχαία διάλεξε την συγκεκριμένη φωτό ...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Αν είναι τυχαία, γιατί λέει την << συγκεκριμένη ψύκτρα..>>; Θορυβώδεις και αναποτελεσματική..
liopyr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Αν είναι τυχαία, γιατί λέει την << συγκεκριμένη ψύκτρα..>>; Θορυβώδεις και αναποτελεσματική.. Eγώ θα έβαζα στοίχημα πως google-αρε το "intel cooler" και διάλεξε την πιο καθαρή φωτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.