Teo1303 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Έχω το Blaupunkt το San Diego MP 27 σε Sprinter van και υπάρχει ένα προβλημα.Δεν κλείνει όταν πατάω το μπλε κουμπί και αναγκάζομαι να πατάω το κουμπί της πρόσοψης για να σβήσει.Επίσης ούτε το Mute δουλεύει όταν το μπλε κουμπί το πατάω στιγμιαία.Τι μπορεί να φταίει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Έχω το Blaupunkt το San Diego MP 27 σε Sprinter van και υπάρχει ένα προβλημα.Δεν κλείνει όταν πατάω το μπλε κουμπί και αναγκάζομαι να πατάω το κουμπί της πρόσοψης για να σβήσει.Επίσης ούτε το Mute δουλεύει όταν το μπλε κουμπί το πατάω στιγμιαία.Τι μπορεί να φταίει??? λογικα δεν εχουν συνδεθει πισω σωστα τα καλωδια/φις. Πηγαινε το σε κανεναν που ασχολειται με ηχοσυστηματα να σου φτιαξει τα καλωδια. Παιζει φυσικα αυτο το μπλε κουμπι που λες, να εχει πει το ποιημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teo1303 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 λογικα δεν εχουν συνδεθει πισω σωστα τα καλωδια/φις. Πηγαινε το σε κανεναν που ασχολειται με ηχοσυστηματα να σου φτιαξει τα καλωδια. Παιζει φυσικα αυτο το μπλε κουμπι που λες, να εχει πει το ποιημα. Μπα δεν νομίζω για το κουμπί γιατί είναι ολοκαίνουρια η πηγή. Μπορεί κάτι με την ρύθμιση να έχει σχέση.Αν και θέλω να σβήνει με την μίζα του αυτοκινήτου πράμα που δεν γίνεται γιατί θέλει ηλεκτρολόγο αυτοκινήτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δε στο εχουν/δε το εχεις συνδεσει σωστα πισω αν δε σβηνει με τη μιζα. Δεν ειναι θεμα ρυθμισεων αυτο. Πηγαινε το σε μαγαζι που ασχολεται με ηχοσυστηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teo1303 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δε στο εχουν/δε το εχεις συνδεσει σωστα πισω αν δε σβηνει με τη μιζα. Δεν ειναι θεμα ρυθμισεων αυτο. Πηγαινε το σε μαγαζι που ασχολεται με ηχοσυστηματα. Ωραία το θέμα είναι οτι ούτε και με την μίζα κλειστή δεν έκλεινε αλλά όταν μετά απο προσπάθειες αρκετές με το πάτημα του on/off μπλε κουπιού έκλεινε έμενε το ράδιο φωτισμένο με την ένδειξη της ώρας και μετά δεν άνοιγε και εύκολα. Τελικά πήρα τηλ την αντιπροσωπία και μου είπαν οτι ορισμένα απο τα MP μοντέλα είχαν ελαττωματικές πλακέτες με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στο μπλε κουμπί\(on/off) και είπαν οτι τώρα κάπως σου έπιανε το άνοιξε κλείσε αλλά μετά ή θα σου έμενε για πάντα ανοιχτό οπότε βγάζεις την πρόσοψη για να κλείσει ή για πάντα κλειστό οπότε (Le pulos), και έτσι πρέπει να αλλαχτεί η πρόσοψη.Έτσι το έστειλα με coorier στην Αθήνα και θα βάλουν καινούρια και θα γίνει έλεγχος λειτουργείας και θα το ξαναστείλουν πίσω. Το ξέρω οτι θέλει να το πάω μετά και σε μαγαζί με ηχοσυστήματα για να κλείνει και με την μίζα, αλλά δες τι έπαθα και έτυχε σε μένα.Καλά που η εγγύηση ήταν ακόμα για 1/2 χρόνο ακόμα και η πηγή δούλεψε για 30 λεπτά μόνο!Και το είχα στο κουτί για 1,5 χρόνο γιατί μου έλειπε ένα πλαστικό πλαίσιο στο αμάξι για την στήριξη της πηγής και λόγω δουλειάς άργησα να το παραγγείλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Ηταν προφανες οτι υπηρχε προβλημα στο κουμπι. Τελικως το προκαλουσε η πλακετα οπως λες. Ευτυχως που καλυπτεσαι απο εγγυηση, ελπιζω να στο φτιαξουν γρηγορα και χωρις παρατραγουδα. Οσο για αυτο με τη μιζα 3 λεπτα δουλεια ειναι σε εναν μαστορα. Το ποσα θα σου παρει παιζει απο 0 εως και καμια 10ρια ευρω πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.