the_pianist Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν σας έχω νέα! Τα πιο κουφά που έχετε διαβάσει μέχρι τώρα! Τον υπολογιστή τον πήρα τελικά από την Info Quest. Η διάγνωση όπως σας είπα ήταν ότι ήθελε άλλαγμα η κάρτα γραφικών και κατά συνέπεια όλη η μητρική. Όταν γύρισα στο σπίτι είπα να δοκιμάσω την τύχη μου μπας και καταφέρω να κάνω κάτι. Δεν περίμενα κάτι περισσότερο να κάνω από το να δω για μία ακόμη φορά μαύρη οθόνη. Είπα να προσπαθήσω και δεύτερη και όσο πάει μέχρι να βαρεθώ και να του τινάξω τα τσιπάκια στον αέρα. Τη δεύτερη φορά άνοιξε! Είτε το πιστεύεται είτε όχι, ο υπολογιστής άνοιξε. Βέβαια έχει κάποια συμπτώματα που ενοχλούν, για παράδειγμα δεν υπάρχει το διαμέρισμα για τα recovery και ο σκληρός δίσκος έχει χωρητικότητα μόνο 26 giga και φυσικά με τις πρώτες αναβαθμίσεις που έκανα στα αντιβιοτικά μου και στις αυτόματες ενημερώσεις φράκαρε, γέμισε με τη μία. Έφτιαξα όμως ένα νέο διαμέρισμα που δεν είχε δημιουργηθεί από τον υπολογιστή, υπήρχε ναι μεν αλλά ήταν ανενεργό. Το ενεργοποίησα, και τώρα με κάποιο πρόγραμμα θα πρέπει να το ενοποιήσω με τον C, τον γεμάτο σκληρό μου δηλαδή. Ακόμα και κάποια ίχνη που άφηνε το ποντίκι πάνω στην οθόνη κατά τη μετακίνησή του πια ούτε αυτό δεν υπάρχει. Μπορεί να λείπουν κάποια πράγματα από τη σωστή του λειτουργία αλλά τουλάχιστον τα βασικά και όχι μόνο τα κάνει. Υπενθυμίζω πως η επίσημη απάντηση ήταν ότι θέλει αλλαγή η κάρτα γραφικών. Μήπως ρε παιδιά η αντιπροσωπεία αυτή μας δουλεύει ψιλό γαζί όλους μας; Τα συμπεράσματα δικά σας.
vagpap Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Διαβάζοντας για τα προβλήματα με τις nVidia στα HP, τα περισσότερα οφείλονται σε αποκόλληση του chip της κάρτας γραφικών. Προτείνεται να το αφήνει κανείς ανοιχτό για μια μέρα, με τη λογική να ανεβάσει θερμοκρασία και ίσως να ξανακολλήσει. Παίζει να έχεις πέσει σε τέτοια περίπτωση, αλλά και πάλι μην περιμένεις πολλά.
aquasonic Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους τους ειδήμονες για laptop. Έχω έναν hp pavilion 9393 και έχει κάνει τη ζωή μου κόλαση από την μέρα που τον πήρα. Ποτέ μη σώσω και αγοράσω πάλι την εταιρία αυτή. Δε ξέρω τι γίνεται με τις άλλες αλλά Hewlett-Packard δεν πρόκειται να αγοράσω ξανά στη ζωή μου. Τον συγκεκριμένο τον έχω αγοράσει πριν 2 χρόνια, τον έχω χρησιμοποιήσει μόνο 30 αν όχι 40 φορές μια και τον έχω στο εξοχικό μου που σπάνια πηγαίνω και προ ημερών χάλασε η κάρτα γραφικών. Θα πρέπει να αλλαχθεί όλη η μητρική μια και είναι ενσωματωμένη. Η χαμηλότερη τιμή που μπόρεσα να βρω είναι 300 ευρώ για να γίνει η επισκευή. Ο υπολογιστής το 2007 που αγοράστηκε κόστισε 2.500 ευρώ με 17 ίντσες οθόνη, 240 σκληρό Core 2 Duo. Στη θέση μου τι θα κάνατε, θα παίρνατε καινούριο; Και αν ναι, με τα 300 ευρώ που θα αναγκαστώ να δώσω τι επιλογές μπορώ να έχω; Το μόνο που με φοβίζει αν τον φτιάξω, είναι πως και η δεύτερη και καινούρια κάρτα γραφικών που θα βάλω, θα χαλάσει και αυτή σαν την προηγούμενη. Γιατί να κρατήσει η καινούρια περισσότερο; Εννοείται πως για να μιλήσετε με υπεύθυνο της αντιπροσωπείας στη Συγγρού θέλετε δικηγόρο. Δεν εμφανίζεται κανείς. Ό,τι κι αν γίνει είστε στο έλεος της όποιας άσχετης τηλεφωνήτριας που δεν πρόκειται ποτέ να σας δώσει κάποιον υπεύθυνο για να μιλήσετε. Εσείς τι γνώμη έχετε για το ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη κινήσή μου για τον υπολογιστή; Τον φτιάχνω με 300 ή τον πετάω; Λοιπον. Το λαπτοπ σου επισκευαζεται (αν θες στειλε pm), αλλα θα ξαναχαλασει. Και μητρικη να αλλαξεις θα ξανακαει. Γενικα εχει ορισμενες μεγαλες Μ@Λ@ΚΙΕΣ απο ΚΑΙ απο την ΗΡ οσον αφορα την κατασκευη του. Το κυριο προβλημα ειναι της Νvidia που εβγαλε ολες τις φουρνιες των Go7 και Go8 προβληματικες. Οταν ειχε βγει το προβλημα δεν ηταν γνωστο. Αντιθετα σε καποια φαση βγαινει η nvidia και λεει μα μου σου του κριμα, με επισημο τροπο αντιμετωπισης να αποφευγουμε τα προιντα της (!)... Πραγματικα αυτο το λαπτοπ ειναι ο παραδεισος και η κολαση μαζι. 17αρι μονιτορ 2 βασεις για σκληρους απιστευτη αυτονομια για αυτα που δινει φοβερο πληκτρολογιο χαλια κατασκευη. Και γω dv9362ea εχω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.