S.M.Greek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Γειά σας παιδιά. Έχω το bittorrent και έχω βάλει κάποια torrent για κατέβασμα τα οποία όμως έχουν seeders όλα οκ...το θέμα ειναι οτι είναι κόκκινα στον υπολογιστή μου και δεν κατεβαίνουν... Έχω απενεργοποιήσει όλα τα firewall antivirus κτλ αλλά τίποτα...έχω δοκιμάσει να αλλάξω και port αλλά πάλι τίποτα...κάποτε δούλευαν όλα οκ... Τι τρέχει;;;
free-s Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Πρέπει να ανοίξεις και την σελίδα (log-in)που έχει τα τορεντ.
S.M.Greek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μα πάτα όπως κάνω τώρα την δουλειά μου την έκανα και όλα δούλευαν ρολόι..
free-s Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μα πάτα όπως κάνω τώρα την δουλειά μου την έκανα και όλα δούλευαν ρολόι.. Δοκίμασε και κάνε log-in στην σελίδα!
S.M.Greek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δοκίμασε και κάνε log-in στην σελίδα! ποιά σελίδα?Πως γίνεται αυτό?
micos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μερικά torrents που τα βρίσκεις από μηχανές αναζήτησης (συνήθως) είναι από private trackers. Αν πατήσεις στο torrent που έχει πρόβλημα μέσα από το παράθυρο του utorren και μετά πατήσεις στο TAB που λέει Trackers, θα σου δώσει κάποιες πληροφορίες. Μεταξύ αυτών είναι και οι trackers που διαχειρίζονται το torrent αυτό. Αν κάποιος από αυτούς έχει ένα μεγάλο string (π.χ. http:// tracker.χχχχχχ.com:5564/59cc6e4a726fd6925c772c0ed558f181/announce), τότε είναι private και πρέπει να κάνεις εγγραφή στην σελίδα τους και να κατεβάσεις από εκεί το torrent αυτό. H σελίδα, είναι αυτό που λέει στην αρχή μετά το tracker, στο παράδειγμα www .xxxxxxx .com.
disqualified Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 μερικοι trackers δουλευουν μονο με συγκεκριμενους clients, δοκιμασε με azureus ή utorrent να δεις αν παλι ειναι νεκρα
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 μερικοι trackers δουλευουν μονο με συγκεκριμενους clients, δοκιμασε με azureus ή utorrent να δεις αν παλι ειναι νεκρα Αυτό που ξέρω είναι ότι μερικοί clients ή κάποιες εκδόσεις από γνωστούς clients γίνονται κατά καιρούς ban από διάφορους trackers γιατί δημιουργούν προβλήματα με τεχνικές που χρησιμοποιούσαν για να κατεβάζουν πιο γρήγορα (peer exchange, dht κτλ). Στο utorrent μπορείς να τα απενεργοποιήσεις, φαντάζομαι και στους υπόλοιπους clients. Πάντως, πιστεύω ότι είναι θέμα Private Tracker.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.