waves Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά παρατηρώ, ότι το macbook unibody 13,3" έχει ψιλοχαθεί!! Δείτε στο site της apple http://www.apple.com/mac/whichmacbook/compare.html To macbook unibody 13,3 δεν υπάρχει και ως macbook θεωρείται το λευκό! Τα υπόλοιπα είναι τα pro (ήτοι οι αναβαθμίσεις των macbook unibody). Εμείς που έχουμε το macbook unibody 13,3 ... είναι σα να μην αγοράσαμε το προϊόν; Μου φαίνεται η εγκατάλειψη ξεκίνηση από τη μη υποστήριξη του 64bit SL, ενώ όλο το hardware το υποστηρίζει
hasodikis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 και υπάρχει... θεωρείται πλέον pro. και υποστηρίζει SL 64bit.....
waves Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 1)Το macbook unibody 13 pro έχει αυτά: MagSafe power port Two USB 2.0 ports One FireWire 800 port Mini DisplayPort iSight camera Full-size, backlit keyboard SD card slot SuperDrive Εγώ που έχω το macbook unibody 13,3" backlit keyboard δεν έχω, firewire θύρα δεν έχω....ά!! και επίσης ο επεξεργαστής μου είναι στα 2Ghz, ενώ στα Macbook pro unibody ξεκινάει στα 2,26. Συνεπώς pro δε θεωρείται Από το επίσημο site της apple αυτά...Ξαναδές το link που παρέθεσα και θα δεις, ότι το macbook unibody 13,3 δεν υπάρχει... 2) Δεν εκκινεί το συγκεκριμένο μοντέλο στα 64bit παρόλο, που υποστηρίζεται από το hardware....έχει γίνει και συζήτηση στο insomnia επ'αυτού.
haHa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Το macbook unibody 13.3" αναβαθμιστηκε και μετονομαστηκε σε macbook pro unibody 13.3" και απεκτησε και τα εξτρα που λες. Το pro στον τιτλο το κερδισε λογω πολυ καλυτερης οθονης και οχι της μετριοτατης που ειχε το προηγουμενο, λογω firewire, λογω στανταρ backlit keyboard και λογω οτι εχει σωστη motherboard χωρις περιορισμους σε μνημη, 64bit κλπ. Το σκετο macbook 13.3" παρεμεινε σαν macbook 13.3" (με απλα λιγο καλυτερα specs, οχι ομως αναβαθμισεις στην ποιοτητα)
waves Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Το pro στον τιτλο το κερδισε λογω πολυ καλυτερης οθονης και οχι της μετριοτατης που ειχε το προηγουμενο Λέγοντας το προηγούμενο αναφέρεσαι στο macbook unibody 13,3" ή στο λευκό ή και στα δύο ; Πάντως το hardware του macbook unibody 13,3 τεχνικά υποστηρίζει 64bit (βλ. EFI), το θέμα είναι, ότι απλά δεν "παίζει" 64bit. Eπιπρόσθετα, θα ήθελα η apple να το αναφέρει, έστω δίπλα στο white.
haHa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Λέγοντας το προηγούμενο αναφέρεσαι στο macbook unibody 13,3" ή στο λευκό ή και στα δύο ; Και στα 2. Εχουν οθονη με μετριοτατα χρωματα , γωνιες θεασης κλπ. Καμμια σχεση με του pro. Eπιπρόσθετα, θα ήθελα η apple να το αναφέρει, έστω δίπλα στο white. Αφου δεν το πουλαει πια, πως να το αναφερει??? Θα μπερδευε τους καταναλωτες-υποψηφιους αγοραστες!
waves Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Καλά ντε μη φωνάζεις!!!! Η έμμεση απορία είναι γιατί κράτησε το λευκό και δε κράτησε το unibody... H άλλη είναι θα πρέπει να ξεχάσουμε τα 64bit στα unibody;
Cue Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Το λευκό το κράτησε γιατί παίζει σε άλλη κατηγορία λόγω κόστους. Το unibody πολύ απλά έγινε updated σε Pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.