Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή κάρτα γραφικών, υπερβολική τιμή στο Plaisio?

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος έχει ένα Turbo X (ας πρόσεχε) εδώ και 2 χρόνια και 3 μήνες, η οθόνη του έκανε ώρες ώρες κάποια νερά. Οπότε το πάει στο plaisio και του λένε ότι φταίει η κάρτα γραφικών.

Και για την αλλαγή της θέλουν 330 €

Τι λένε, ζητάνε πολλά?? και αν δεν φταίει η κάρτα γραφικών!?

Το μηχάνημα είναι Turbo X, CPU: T2330 1.6, RAM: 2 GB, Κάρτα: Nvidia Ge Force 8400M G

Μπορούμε να την αλλάξουμε μόνοι μας?

Δημοσ.

μηπως αλλαζουν ολη την μητρικη;

μπορει να ναι παλιο εξαρτημα να χει σταματησει η παραγωγη και γι αυτο να χει τοσο

εγω πριν 2 μηνες αλλαξα μητρικη σε τουρμπο χ γνωστου μου με 120 ευρω..

δεν ξερω,καποτε μου ζητησαν 900 για ενα φουτζιτσου τι να πω

4λυσεις για μενα

1.παιζει μια αγγελια στο φορουμ ενα παιδι επισκευαζει

2.παιζει επισης μια εταιρια θεσσαλονικη που κανει τετοιες επισκευες,κανονιζουν με κουριερ αν εισαι εκτος θεσσαλονικης το παιρνει το φτιαχνουν και στο φερνουν

3.με 400-500 παιρνεις καινουργιο

4.δινεις 330 να το φτιαξεις,με +1 χρονο εγγυηση μονο για το καινουργιο ανταλλακτικο (εγω θα διαλεγα μια απο τις προηγουμενες 3)

Δημοσ.

Και γω προτεινω μια απο τις 3 πρωτες και πιο πολυ γερνω στην λυση 3,ακου 330 για επισκευη!!! Τι απατεωνες θεε μου,να πω οτι ειναι και κανα λαπτοπ της προκοπης,turbo-x ειναι ρε ελεουρες:mad:

Δημοσ.
Ένας φίλος έχει ένα Turbo X (ας πρόσεχε) εδώ και 2 χρόνια και 3 μήνες [...]

Άσχετο αλλά μου φαίνεται ό,τι τα προγραμματίζουν να αυτοκαταστρέφονται μετά τα 2 χρόνια της εγγύησης.

330€ είναι πολλά (πεταμένα) λεφτά για ένα τέτοιο laptop 2+ ετών.

Δημοσ.

Αυτό λέω και γω να το κρατήσει όσο του αντέξει και μετά να πάρει καινούριο! Για μένα το Plaisio είναι SUPER MARKET.

Turbo X και βλακείες.

Εν το μεταξύ ακούστε τι του είπαν:

Ρώτησε αν όντως ισχύουν τα 2 χρόνια εγγύησης και του είπαν "Θα πρέπει να δούμε αν είχε ψηφιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση πριν την ημερομηνία που το έχετε πάρει, αν δεν είχε ψηφιστεί και ψηφίστηκε αργότερα δεν ισχύει!!!"

Το πιστεύω ότι έχουν ημερομηνία λήξης κάτι παραπάνω από 2 χρόνια. :-)

Δημοσ.
Ένας φίλος έχει ένα Turbo X (ας πρόσεχε) εδώ και 2 χρόνια και 3 μήνες, η οθόνη του έκανε ώρες ώρες κάποια νερά. Οπότε το πάει στο plaisio και του λένε ότι φταίει η κάρτα γραφικών.

Και για την αλλαγή της θέλουν 330 €

Τι λένε, ζητάνε πολλά?? και αν δεν φταίει η κάρτα γραφικών!?

Το μηχάνημα είναι Turbo X, CPU: T2330 1.6, RAM: 2 GB, Κάρτα: Nvidia Ge Force 8400M G

Μπορούμε να την αλλάξουμε μόνοι μας?

Ο φορητος πλεον ειναι παλιος και εχει καλυψει θεωρω το ωφελιμο της ζωης του... εβγαλε τουλαχιστον 2 χρονακια... οποτε οποιαδηποτε σκεψη για επιδιορθωση ειναι ακυρη. Παρτε ενα καινουργιο με μια μικρη επιβαρυνση και τελος.

Η σειρα 8χχχ της Nvidia ηταν προβληματικη και εκαψε πολλους κατασκευαστες που την υιοθετησαν... Shit happens...

Δημοσ.

Για αλλη μια φορα να πω οτι τα turbo -x ειναι απλα η ονομασια που δινει το πλασιο στα σασι της Clevo Που ειναι ο κατασκευαστης και δινει σε κορυφαιες εταιρειες παγκοσμιως. Εχω ενα τετοιο 2μιση χρονια και ειναι αψογο. Απο τα 5 λαπτοπ που εχω παρει μεχρι τωρα τα 2 ηταν του πλαισιου και ειναι μια χαρα.

Δημοσ.
Άσχετο αλλά μου φαίνεται ό,τι τα προγραμματίζουν να αυτοκαταστρέφονται μετά τα 2 χρόνια της εγγύησης.

330€ είναι πολλά (πεταμένα) λεφτά για ένα τέτοιο laptop 2+ ετών.

ο Θεος βοηθος!!! ειπαμε να λεμε καμια βλακεια να περασει η ωρα αλλα οχι κ ετσι!!! το παρακανες ρε μεγαλε!!! ελεος δλδ :mad:

Δημοσ.

Η τιμή που σου είπαν για καινούργια κάρτα γραφικών για φορητό υπολογιστή είναι λογική, αλλά δεν είναι μονόδρομος αυτή η λύση.

Ψάξε στο ebay για κάρτα γραφικών ή για άλλο φορητό που να έχει την ίδια κάρτα γραφικών. Θα σου έρθει κάτω από τα μισά, μπορεί και κάτω από 100€.

Δημοσ.
ο Θεος βοηθος!!! ειπαμε να λεμε καμια βλακεια να περασει η ωρα αλλα οχι κ ετσι!!! το παρακανες ρε μεγαλε!!! ελεος δλδ :mad:

Καλά χαλάρωσε.

Δημοσ.

Ομιλω εκ πειρας.. Πριν απο οτιδηποτε αλλα παινε το μηχανημα σε καποιο φιλο σου που να ξερει και αυτος να σου πει τι εχει.. Μην ακους αυτους τους ασχετιλες 90% ειναι κατι αλλο πολυ απλουστερο και φτηνοτερο..

Δημοσ.
Για αλλη μια φορα να πω οτι τα turbo -x ειναι απλα η ονομασια που δινει το πλασιο στα σασι της Clevo Που ειναι ο κατασκευαστης και δινει σε κορυφαιες εταιρειες παγκοσμιως. Εχω ενα τετοιο 2μιση χρονια και ειναι αψογο. Απο τα 5 λαπτοπ που εχω παρει μεχρι τωρα τα 2 ηταν του πλαισιου και ειναι μια χαρα.

δεν αμφιβάλω για την άγνοια σου ... αυτό φαίνεται και από το λογότυπο που υποστηρίζεις γιατί και στην wind ληστές και απατεώνες είναι όπως το πλαίσιο που μου φάγαν 330 ευρώ ... επίσης ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...