Προς το περιεχόμενο

3 καμένες budget p55 μητρικές

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντάξει αν θες να παίζεις με τέτοια ρεύματα σε core i5 δε πας σε budget μητρικές αλλά τα σκας και παίρνεις κάτι καλύτερο...απλά αυτές δεν είναι για πολλά-πολλά

Δημοσ.

Μια χαρά ρεύματα είναι… ακόμα και οι πολύ budget δε θα έπρεπε να παρουσιάζουν τέτοια προβλήματα IMHO. Και 60 ε να είχαν οι Motherboards πάλι τα ίδια θα έλεγα δηλαδή.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για να μη κάνουν λ.χ. shut down σε αντίστοιχα Overvoltage… Και μηλάμε πάντα για OC Με αέρα… όχι extreme.

Μάλιστα… μπήκα πριν λίγο ananand και βλέπω και άλλο θέμα με τα sockets της foxcon αυτή τη φορά.

εικόνες:

burnedpadS.jpg

burnsocketS.jpg

myburnedpadS.jpg

Κάτι μου λέει ότι θα δούμε πολλά καψίματα σε αυτή την πλατφόρμα. Πολύ περισσότερα συγκριτικά με τις υπόλοιπες σύγχρονες πλατφόρμες.

Δημοσ.

για το shutdown έχεις απόλυτο δίκαιο..δικιά μου άποψη είναι ότι παίρνοντας ένα budget mobo δε μπορείς να περιμένεις και πολλά πράματα...πάντως καλά κάνεις και το αναφέρεις το θέμα ώστε να είναι ενημερωμένοι όσοι θέλουν να πάνε σε αυτή την πλατφόρμα ώστε να ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν...

Δημοσ.

Χεχεχε… καλό είναι να το ξέρουμε και εμείς…

Οι περίεργοι

Που πάμε σε σπίτια φίλων

Και δοκιμάζουμε κάνα OC τα μηχανάκια τους… για τα μεράκια :-)

Και τώρα πια απαγορεύεται και το κάπνισμα lol

Δημοσ.

Άμα δεν αντέχουν να κλειδώσουν τις όποιες overvoltage επιλογές έχουν στα bios, ή να τις μετονομάσουν σε "set & destroy" or something...

Aπαράδεκτο, ακόμα και για budget mobos.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος απότι διάβασα στο anand το πρόβλημα εντοπίστηκε σε m/b με foxcon parts? Ξέρουμε ποιες χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα parts?

Δημοσ.
Αν δεν κάνω λάθος απότι διάβασα στο anand το πρόβλημα εντοπίστηκε σε m/b με foxcon parts? Ξέρουμε ποιες χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα parts?

Όλες; ________

:P

Δημοσ.
Όλες; ________

:P

indeed...

Τελευταια, οποια m/b εχει περασει απο τα χερια μου, δεν υπαρχει περιπτωση να μην

εχει ενα part της Foxconn πανω της... (αντε στο 99% τουλαχιστο).

Δημοσ.

Μάλιστα...ένας ακόμη λόγος να περιμένω λίγο προτού προβώ σε αγορά. Ελπίζω στις καινουριες όταν θα βγουν ήτε να το έχουν διορθώσει ήτε να βάλουν κάνα lotes ή κάτι άλλο για socket

Δημοσ.
indeed...

Τελευταια, οποια m/b εχει περασει απο τα χερια μου, δεν υπαρχει περιπτωση να μην

εχει ενα part της Foxconn πανω της... (αντε στο 99% τουλαχιστο).

Φυσικό το βρίσκω αυτό, μιας και η Foxconn είναι ο μεγαλύτερος OEM.

Πάντως το πρόβλημα των μητρικών που λέτε, οφείλεται απλά και μόνο στα sockets της Foxconn. Κατασκευαστικό δηλαδή είναι το πρόβλημα... Ακόμα και η ποιότητα των pins είναι μακράν χειρότερη.

Δημοσ.

Για την ακρίβεια παραπάνω αναφερόμαστε σε δύο προβλήματα

Κατεστραμμένα sockets (foxcon)

Κατεστραμμένη τροφοδοσία (από overcurent)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...