gmak13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα , θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα μικρό δίλημα που έχω . Έχω το εξής συστηματάκι: CPU:Ε8400 , RAM :2GB , GPU:8600GT , PSU:Chieftec 420W και λειτουργικό XP sp3. Θέλω να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών χωρίς να χρειασεί να αλλάξω τροφοδοτικό ,για να μπορώ να παίζω κάποια καινούργια παιχνίδια(με ενδιαφέρουν μόνο Sports Games Πχ ΝΒΑ2Κ10 , PES και κάποια strategy) Η ανάλυση της οθόνης μου είναι 1280Χ1024 . Σκέφτομαι να αγοράσω κάτι σε μτ/νο πχ 9800GTX , όπως καταλαβαίνεται το buget είναι λίγο περιορισμένο. Επίσης να αναφέρω ότι θέλω η καρτούλα να είναι όσο το δυνατόν ποιό ήσυχη. Ακούω τις προτάσεις σας , ευχαριστώ.
pcos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 αν βρείς την ATI 4770. από ότι θυμάμαι δεν έκανε ιδιαίτερο θόρυβο (σε idle δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου). τώρα από NVIDIA μονο αν έβρισκες καμια 9800 green, αλλα από θόρυβο για αυτήν δεν γνωρίζω, μα για να έχει χαμηλή κατανάλωση μάλλον δεν θα ζεσταίνεται ιδιαιτερα. A.. και καλο είναι να βάλεις win7. A.. και καλώς ήρθες στο forum
gmak13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 αν βρείς την ATI 4770. από ότι θυμάμαι δεν έκανε ιδιαίτερο θόρυβο (σε idle δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου).τώρα από NVIDIA μονο αν έβρισκες καμια 9800 green, αλλα από θόρυβο για αυτήν δεν γνωρίζω, μα για να έχει χαμηλή κατανάλωση μάλλον δεν θα ζεσταίνεται ιδιαιτερα. A.. και καλο είναι να βάλεις win7. A.. και καλώς ήρθες στο forum Eυχαριστώ για την άμεση απάντηση. Πιστεύεις ότι την 9800GTX δεν θα την σηκώνει το σύστημά μου; Από θόρυβο τι λέει; Η 4770 δεν θα υπλοίπεται σε σχέση με την 9800GTX;
pcos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 ναι η 9800GTX είναι λίγο ταχύτερη. αλλα και πιο ακριβή εκτος και βρείς καμια μεταχειρισμένη. από θόρυβο δεν τη γνωρίζω αλλα νομίζω ότι θα είναι ok για το σύστημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.