liopyr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Ποιος ειπε οτι θα παω φανταρος? Τι, πολυ καλος σκηνοθετης? Λοιπόν, όσον αφορά το θέμα σου (με μικρές επιφυλάξεις πάντα-βασιζόμενος στο τι ισχύει ή υποτίθεται πως ισχύει μέχρι τώρα). Αν έχεις μέχρι το 2015 αναβολή, έχεις μέχρι τότε. Κανένας δεν θα σε ψάξει νωρίτερα, ούτε θα σου κόψουν μόνοι τους την αναβολή. Το αν εσύ πας στο εξωτερικό να συνεχίσεις ή τα παρατήσεις και γίνεις περιπτεράς κατά την διάρκεια της αναβολής σου, δεν παίζει κανένα ρόλο. Υποτίθεται, πως όταν παρουσιαστείς (δλδ ποτέ) θα πρέπει να προσκομίσεις χαρτούρα βεβαιώσεων πως όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούσες. Αν δεν τα έχεις -γιατί το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ψώλαρες, (υποτίθεται ξανά πως) σε τιμωρούν με εξαγοράσιμη πρόσθετη θητεία, (που δεν θα υπηρετήσεις). Αυτά.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Περιπτωση να με διαγραψει το ΤΕΙ υπαρχει? Και αν ναι, κοβεται η αναβολη? Μακάρι, εγώ εννοούσα να σε τσακώσουν στο αεροδρόμιο. Δεν το ξερα οτι τον μαζεψαν στο αεδρομιο. Ε τον ατυχο. btw δεν ξερω αν θα ακολουθησω direction.
liopyr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 To TEI δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σου κάνει, πάντως να επικοινωνήσει με την στρατολογία ώστε να σου κόψουν την αναβολή μου φαντάζει απίθανο, αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου. Ρώτα και αλλού, αλλά μην εμπιστευτείς μία μόνο γνώμη, π.χ αν πας στο ρουφ και πέσεις σε στρατόκαυλο μπορεί να σου πει πως θα περάσεις και φάλαγγα. Η παραπληροφόρηση δίνει και παίρνει σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα στρατο-γραφειοκρατικά. Μπες να διαβάσεις στο omhroi.gr γενικά πληροφορίες περί αναβολών, και αν δεν καλυφθείς ρώτα τους.
tolkki Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 για να μην εχεις προβλημα καλο θα ηταν να γραφεσαι καθε εξαμηνο στο ΤΕΙ (ειτε εσυ ειτε καποιος δικος σου εκ μερους σου) Απο εκει και περα μολις τελειωσει η αναβολη παιρνεις αποδεικτικο σπουδων απο το ΤΕΙ και εισαι αρχοντας
BaLsAmoMenos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Κανας νομος για τους αιωνιους φοιτητες υπαρχει η μπορω να μεινω και για παντα φοιτητης? Αυτο ειναι που με καιει γιατι ετσι και αλλιως μεχρι το 2015 δεν εχω σκοπο να στρατευτω, αν ομως κατι γινει και με διαγραψει το ΤΕΙ τι γινεται?
tolkki Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Κανας νομος για τους αιωνιους φοιτητες υπαρχει η μπορω να μεινω και για παντα φοιτητης? Αυτο ειναι που με καιει γιατι ετσι και αλλιως μεχρι το 2015 δεν εχω σκοπο να στρατευτω, αν ομως κατι γινει και με διαγραψει το ΤΕΙ τι γινεται? μετα το 2015 παρε 2ετη αναβολη για λογους υγειας και μετα Ι5 ζμπουτσας
foufoutios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 μετα το 2015 παρε 2ετη αναβολη για λογους υγειας και μετα Ι5 ζμπουτσας σωστοοος.. Βρες κανα κονε για το χαρτι και μην πας καθολου.. Κατα τα αλλα δεν εχεις προβλημα αν εχεις χαρτια οτι σπουδαζες αυτα τα χρονια!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Balsamomenos: Μην το ψαχνεις πολυ απο εδω. Παρε τηλεφωνο Ρουφ και ρωτα. Επειδη ομως παιζει ενδεχομενο να σε γειωσουν (αναλογως την ωρα, τα κεφια, και το ποιος θα σηκωνει το τηλ) κανε το αλλο. Ξαναπαρε Ρουφ, πες στο φανταρο που ειναι στο τηλεφωνικο να σε συνδεσει με ΓΕΣ, και απο το φανταρο που θα απαντησει στο ΓΕΣ, ζητα τη διευθυνση στρατολογιας. Και εκει ρωτα οποιαδηποτε απορια εχεις. Φυσικα επειδη παιζει μια πιθανοτητα να μιλησεις με υψηλοβαθμο, ξεκινα τη συζητηση λεγοντας το ονοματεπωνυμο σου -στην αναγκη πες ενα ψευτικο και καλα-, γιατι εχουν κολημα με αυτο μερικοι καραβαναδες. Μπας και σε παρουν με καλο ματι και ασχοληθουν.
imr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Παντως σκεψου σοβαρα να πας τωρα στρατο και μετα μεταπτυχιακο, εγω ετσι τι εκανα και πραγματικα δεν το μετανοιωνω καθολου, τελειωνεις τις σπουδες σου και εισαι ελευθερος για δουλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.