Προς το περιεχόμενο

2 ζευγη D-LINK powerline μπερδεμα

bebakos11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το εξησ κουφο προβλημα,ειμαστε 2 διπλανα σπιτια(αδελφια) με Ξεχωριστο Ρολοι Δεη αλλα μοιραζομαστε την ιδα συνδεση internet μεσω 2 switch.σε 1 σημειο του σπιτιου μου λογω μη καλωδιου βαζω 1 ζευγος D-LINK powerline και παιζει μια χαρα.επειδη και η αδελφη μου ειχε το ιδιο προβλημα της αγοραζω 1 ιδιο ζευγος και απο τοτε που της το εβαλα δεν παιζει ειτε το ενα ζευγος ειτε το αλλο.μονο το 1 ζευγος παιζει μια χαρα και με μεγαλες ταχυτητες.οτι ρυθμισεις και αν εκανα δεν πετυχα κατι,το κουλο ειναι οτι εχουμε Ξεχωριστο Ρολοι Δεη αρα δεν επρεπε να εχουμε προβλημα.μηπωσ κατι δεν ρυθμιζω σωστα?εχει κανεις αλλοσ συναντησει κατι τετοιο?τι μπορω να κανω?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις όλη τη συνδεσμολογία? Internet από που παίρνεις, πως το μοιράζεις κτλ.

Δημοσ.

λοιπον internet εχω εγω me 1 us9108 στο οποιο ειναι συνδεμενα 2 switch,1 για τισ δικες μου αναγκες και 1 για την αδελφη.το καθε powerline παει στου καθενος το switch οποτε ειναι στο ιδιο δικτυο αλλα οπως ειπα ο καθενας εχει ξεχωριστο ρολοι Δεη

Δημοσ.

Θα πω κάτι αλλά συνχώρεσε με εαν είναι βλακεία . Βαλτά στο σπίτι σου και τα 4 και συνδεσετα να δεις οτι δουλευουν ολα μεταξύ τους . Εχώ την εντύπωση ότι όταν είναι διαφορετικά ζευγάρια πρέπει να τα συνδέσεις μεταξύ τους .

Μετα δοκίμασε σε διαφορετικά σπίτια . Επειδή μοιράζονται στην ουσία το ίδιο δικτυο αρα βλέπει το ε΄να το αλλό μπορεί να εχουμε κάνα conflict .

Μπορεί ομώς να σου λέω και χαζομάρες! :-)

Δημοσ.

εσύ έχεις πάρει 2 ζευγάρια powerline . Aρα βλέπουν το καθένα το ζευγάρι του. Νομίζω θα πρέπει να τα βαλείς ώστε και τα 4 μαζί να είναι συνδεδεμενα μεταξύ τους !

Λογικά θα πρέπει να υπάρχει κάποια διαδικασία να τα κάνεις pair μεταξυ τους.

Δημοσ.
εχω το εξησ κουφο προβλημα,ειμαστε 2 διπλανα σπιτια(αδελφια) με Ξεχωριστο Ρολοι Δεη αλλα μοιραζομαστε την ιδα συνδεση internet μεσω 2 switch.σε 1 σημειο του σπιτιου μου λογω μη καλωδιου βαζω 1 ζευγος D-LINK powerline και παιζει μια χαρα.επειδη και η αδελφη μου ειχε το ιδιο προβλημα της αγοραζω 1 ιδιο ζευγος και απο τοτε που της το εβαλα δεν παιζει ειτε το ενα ζευγος ειτε το αλλο.μονο το 1 ζευγος παιζει μια χαρα και με μεγαλες ταχυτητες.οτι ρυθμισεις και αν εκανα δεν πετυχα κατι,το κουλο ειναι οτι εχουμε Ξεχωριστο Ρολοι Δεη αρα δεν επρεπε να εχουμε προβλημα.μηπωσ κατι δεν ρυθμιζω σωστα?εχει κανεις αλλοσ συναντησει κατι τετοιο?τι μπορω να κανω?

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου;

Άφησε το δικό σου ζεύγος όπως πρώτα και απλά πρόσθεσε ένα τρίτο κομμάτι powerline στο διπλανό σπίτι και σύνδεσε επάνω του έναν υπολογιστή (έλεγξε IP addrees κλπ). Μη σου προκαλεί εντύπωση. Αν τα δύο σπίτια παίρνουν από την ίδια φάση, θα δουλεύει. Έπειτα δες στο εγχειρίδιο του κατασκευαστή πόσα powerline υποστηρίζονται (μερικές μάρκες λένε μέχρι 3).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...