theobabis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 αναρωτιεμαι λοιπον αν γνωριζετε στο village τι βαζουν στα ποπ κορν και τα κανουν τοσο γευστικα (για τα γουστα μου) ευχαριστω πολυ
dim_b Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να μην το μάθουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε να τρώμε
nodreams.ct Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote dim_b:</font><hr>ίσως θα ήταν καλύτερα να μην το μάθουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε να τρώμε <hr /></blockquote> Κάτι από το red dragon μου θυμίζει αυτό! :grin: :grin: Dr. Hannibal Lecter μας κακομαθαίνετε!!!!!!
theobabis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 η αγνοια ειναι η καλυτερη γνωση που μπορει καποιος ποτε να αποκτησει... αρκει φυσικα να μη το γνωριζει... Αν το γνωριζε δε θα ηταν αγνοια... Τι λεω ο καραγκιοζης νυχτιατικα... ελπιζω τουλαχιστον να ειμαι διασκεδαστικος...
psarontoufekas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 ta paspalizoun me boutiro apoti exw akousei apo filous pou exoun doulepsi kata diastimata se kafeteries etc etc. pantos pote de tatrwga kai pote de 8a ta faw!!(n) sa plastika eine!!
nodreams.ct Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote theobabis:</font><hr> η αγνοια ειναι η καλυτερη γνωση που μπορει καποιος ποτε να αποκτησει... αρκει φυσικα να μη το γνωριζει... Αν το γνωριζε δε θα ηταν αγνοια... Τι λεω ο καραγκιοζης νυχτιατικα... ελπιζω τουλαχιστον να ειμαι διασκεδαστικος... <hr /></blockquote> @theobabi Ο Σωκράτης ας πούμε είχε άγνοια, αλλά το κακό ήταν ότι το ήξερε! Γι'αυτό έπεφτε και σε παράδοξα( :grin: )του τύπου: "Ενα ξερω οτι τιποτα δεν δεν ξερω"
theobabis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 αμεσως να το κρινεις, μη χασεις την ευκαιρια... Οσο γαι το "Ενα ξερω οτι τιποτα δεν δεν ξερω" αυτο δε το ελεγε ο Σωκρατης. Ο Σωκρατης ελεγε ακριβως το αναποδο. Δηλαδη: " "Ενα ξερω οτι τιποτα δεν ξερω"
Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 to voutiro kai to alati einai ena otan ta ftiaxnoune mia kitrini skoni pou tin exoune ekei dipla... pantos einai ontos to kalitero pop corn..
theobabis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 οποτε και το συγκεκριμενο βουτυρο να υποθεσω οτι δε μπορουμε να το βρουμε στο εμποριο?
nodreams.ct Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote theobabis:</font><hr> αμεσως να το κρινεις, μη χασεις την ευκαιρια... Οσο γαι το "Ενα ξερω οτι τιποτα δεν δεν ξερω" αυτο δε το ελεγε ο Σωκρατης. Ο Σωκρατης ελεγε ακριβως το αναποδο. Δηλαδη: " "Ενα ξερω οτι τιποτα δεν ξερω" <hr /></blockquote> Κουβέντα να γίνεται! Το τελευταίο δεν το πιασα, ελπίζω να φταιει μόνο το ότι νυστάζω..
nodreams.ct Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Ούτε αυτό το πιασα και ελπίζω να φταίει μόνο το ότι νυστάζω..
theobabis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Αχ φιλε μου μαλλον νυσταζεις... δες και τα δυο μαζι για να καταλαβεις -Ενα ξερω οτι τιποτα δεν δεν ξερω -Ενα ξερω οτι τιποτα δεν ξερω
nodreams.ct Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Α!!!!!!!!!!! και έσπαγα το κεφάλι μου τι να θέλει να μου πει άραγε!!
theobabis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 μαλλον δεν επρεπε να στο πω... να σπαγες το κεφαλι σου μια και καλη και να ησυχαζα απο τις ερωτησεις σου ... Νew sig... nice
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.