gtroza Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 @jim_p Αυτα ακριβως τα ελεεινα interfaces δεν θελω! η mandriva 2008 που δοκίμασα απο live cd, έτρεχε μιά χαρά σε ένα asus eeepc 900 . @disclamer οπότε γιατί να φας 1 ώρα με παραμετροποιήσεις κ γιατί είναι μάστορας και ακροβάτης ! το puppy τρέχει όπως είναι και όπου ν'αναι φυσικά ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Εμένα πάντως το netbook remix της ubuntu 9.04 για έναν περίεργο λόγω δεν μου συνδέεται σε δίκτυα με wpa/wpa2 ασφάλεια (ούτε με network manager, ούτε με wicd. Καρφωτούς τρόπους δεν ξέρω. Το απλό ubuntu 9.04 μια χαρά και με network manager και με wicd). Topic starter: Πες μας και πιο netbook έχεις, γιατί αν έχεις κάποιο της νέας φουρνιάς, μπορεί να συναντήσεις (επιλύσιμα) προβλήματα, με το wifi κυρίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosgg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Εβαλα τα eeexubuntu αρκετα καλα και γρηγορα!!! Θα δειξει ο χρονος για το ποσο σταθερα ειναι... Και παλι ευχαρηστω για την βοηθεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 εχω δοκιμασει το Ubuntu Netbook Remix και μου αρεσε αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-BraiN- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Το ubuntu remix είναι το καλύτερο πιστεύω. jim_p το interface απενεργοποιείται μέσα από τα properties για τα visual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrofos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Εγώ σε Acer AspireOne 8.9" έχω περάσει Kubuntu 9.04 - γιατί προτοιμώ και εγώ πλήρες desktop. Το hardware δουλεύει άψογα (με 3D effects και όλα) . Αυτά που άκουσα παραπάνω, οτι η taskbar τρώει το 1/8 της οθόνης και πως παραμετροποιείται δύσκολα είναι τελείως άκυρα. Το μέγεθος της είναι ιδανικό αλλά αν δε μας αρέσει αλλάζει με 3 κλίκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaEmOnIcUs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Εγώ το ψάχνω πολύ καιρό για το τί θα βάλω στο μικρό , αλλά δέν τα καταφέρνω...Μέχρι στιγμής το καλύτερο που έχω δουλέψει είναι το crunchbang. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.