georgeadams Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Το θέμα σου είναι να βλέπεις Ελληνικά στα μενού ή να γράφεις και να διαβάζεις ελληνικά αρχεία (doc, xls, κλπ)? Αν πρόκειται για το 2ο, δεν θα έχεις πρόβλημα. Στο Mac OS X μπορείς να γράφεις και να διαβάζεις ελληνικά, Κ Α Ν Ο Ν Ι Κ Α !
pantermaros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Nai to 2o ωραια τωρα ηρεμησα .. Οποτε θα το παρω συντομα. και παλι σε ευχαριστω πολυ georgeadams
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Αχ, δε με προσέχεις, δε με προσέχεις. Επίσης, τα προγράμματα που δουλεύεις μπορούν να είναι στα Ελληνικά, όπως πχ το NeoOffice ή το Word. Το λειτουργικό σύστημα δε θα είναι στα Ελληνικά.
jois21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Aπο που προτεινεται αγορα 13.3 με καλη σχετικα τιμη; Δε με ενδιαφερει το ελληνικο μενου καθολου. ποια εκδοση προτεινεται γενικα, δεν τρελαινομαι για κορυφαια σιπιγιου κτλ. Επισης θα μπορει να αναβαθμιστει σε σνοου δωρεαν με καποιο τροπο ή θα εχει ηδη περασμενα; Ευχαριστω και συγγνωμη για τις αποριες.
haHa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Φυσικα απο pixmania που το εχει 1063€ και μαλιστα το καλυπτει για εγγυηση και στον 2ο χρονο!
Cue Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 [ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002COJD1O/ref=s9_sima_gw_s0_p23_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=12BZ9YRH95VHM43P0TT9&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294]Amazon UK[/ame] 937.99 British pounds = 1029.52272 Euros delivered σημερινή ισοτιμία. +1 ευρώ UK adaptor για την μπρίζα
ntb118 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 παιδια μην τρωγεστε....Μια φορα θα δουλεψει ο φιλος σε macbook ειτε ελληνικο ειτε αγγλικο και σαν εμενα δεν θα πιασει ποτε ξανα windows !
haHa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι που πανε σε mac , μελλοντικα θα ξαναγορασουν mac. (αν και μπορει να παρουν και κανα pc αν θελουν 2ο μηχανημα για απαιτητικες δουλειες ή αν θελουν κατι φθηνο) Οι περισσοτεροι ειναι λοιπον συνειδητοποιημενοι και ξερουν γιατι αγοραζουν mac . Βρηκαν αυτο που ηθλεαν και ετσι ξανααγοραζουν. Οπως υπαρχουν και συνειδητοποιημενοι που αγοραζουν pc και οχι mac για τους γνωστους λογους. (εγγυηση ,ταχυτητα ,τιμη, αντοχη στο χρονο κλπ)
333_halfdevil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Είναι άθλια η επιτάχυνση του Mouse,αλλά σιγά μωρέ λύνεται με extra software κι εγω που νομιζα οτι μονο εγω το ειχα προσεξει... ακομα και με steermouse μου φαινεται απαραδεκτη η κινηση του ποντικιου. τουλαχιστον για 2 logitech που εχω χρησιμοποιησει(vx nano και g9). ελπιζω το Mighty Mouse να συμπεριφερεται καλυτερα. τωρα για το macos τι να πω... δωσε σε ενα 5χρονο που δεν εχει ξαναδει pc εναν mac και σε 2 μερες θα κανει <<κολπα>> με τον automator:lol:.απλα και ομορφα
haHa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Το mighty mouse συμπεριφερεται ακομα χειροτερα απο ενα καλα ρυθμισμενο logitech με steermouse. Χωρια οτι ειναι χαλια απο αποψης ποιοτητας.
alexzzz Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 ακούγονται πάντως φήμες για νέο mighty mouse πολύ σύντομα
haHa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ελπιζουμε να ειναι κατι χρηστικο και ποιοτικο αυτην την φορα..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Καιρός να το καταλάβουμε: Το trolling δεν είναι ανεκτό εδώ! Αν δεν θέλετε να συμβάλλετε, κανείς δεν σας υποχρεώνει να συμμετάσχετε στο thread. Αλλά τα troll σχόλια θα σβήνονται και, από τούδε και στο εξής, οι συγγραφείς τους θα υφίστανται και τις σχετικές κυρώσεις! Νισάφι πια!!!
Whiteyez Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν, είμαι πολύ κωλόφαρδος, είχα πάρει ένα Macbook Pro 13" από ebay προχτές αλλά δεν το πλήρωσα λόγο ότι τα είχε παίξει η πιστωτική μου, το θέμα είναι ότι ο τύπος που είχε το laptop δεν υπάρχει πλέον σαν registered user και εννοείται δεν πρόκειται να δει euro. Τώρα κοιτάω από amazon όμως κάτι σε μεταχειρισμένο αλλά επειδή δεν έχω πάρει κάτι μεταχειρισμένο από amazon δεν ξέρω με τους sellers τι και πώς είναι καλό, γιαυτό θέλω τα φώτα σας, να μου προτείνετε ένα 13αρι μεταχειρισμένο από amazon, μέχρι 1000euro.
Flying_Dutchman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Προφανως μιλας για το amazon.uk Απλα να ξερεις οτι απο το amazon μπορεις να αγορασεις ηλεκτρικες/ηλεκτρονικες συσκευες (αρα και προϊοντα apple) ΜΟΝΟ οταν πωλητης ειναι το ΙΔΙΟ το Amazon. Αρα και να βρεις μεταχειρισμενο/καινουργιο macbook pro απο καποιον αλλο πωλητη, δεν μπορεις να το αγορασεις. Γι'αυτο προσεξε στην περιγραφη του προϊοντος, να λεει " this item is being sold by Amazon.co.uk" και οχι απο καποιον αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.