Προς το περιεχόμενο

psp all night long

kasalaba

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το psp 3004 και κοιταξα πως κανω το σπασμενο λογισμικο και τι να δω... μονο αν το αφησεις ανοιχτο για...παντα, και αν το κλησεις...παλι απο την αρχη... ξερει κανεις κατι αν εχει λυθει, αν θα λυθει ποτε ή οχι.. πειτε ρε

Δημοσ.

Δεν μπορούμε να γράψουμε ακόμα στην flash του 3000 και έτσι τα αρχεία φορτώνονται στην ram.

Για να μην έχεις ανοιχτό το PSP συνέχεια, βάλτο σε sleep mode (το custom firmware δεν φεύγει).

Δημοσ.

δηλαδη θα μπορω να παιζω συνεχομενα καποιο παιχνιδι απο το flashaki και θα μπορω να το κλεινω;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:36 ----------

θα γινει ποτε μονιμο; ή δεν το ψαχνουν , αυτο θελω...

Δημοσ.

Κοίτα να δεις πια είναι η διαδικασία.

Βάζεις στον φάκελο PSP/PHOTO το exploit (chickenhen).

Στον φάκελο PSP/GAME βάζεις το CFW Enabler

Και στον φάκελο ISO πετάς τα νόμιμα αντίγραφά σου.

Οπότε η διαδικασία για να μπορείς να τα παίζεις είναι η παρακάτω και δε παίρνει πάνω απο 5 λεπτά κάθε φορά.

1)Πηγαίνεις στο μενού Photos,μπαίνεις στον φάκελο ChickenHEN και κάνεις γρήγορα scroll down στο tiff αρχείο.Παίρνει μπρος το exploit,θα δεις κάτι πράσινες μάυρες και άλλες πολύχρωμες γραμμές και το psp θα επανεκινήσει.

2)Πας στο μενού Game,μπαίνεις στο memory stick και τρέχεις το CFW enabler.Θα κάνει πάλι μόνο του reboot το psp και πλέον είσαι έτοιμος να τρέξεις τα νόμιμα αντιγραφά σου.

Θυμίσου όταν θα είσαι στο μενού να πατήσεις SELECT και να διαλέξεις M33 ή Sony Νο-UMD driver εκτός κι ν σκοπεύεις να έχεις umd μέσα στο slot.

Αυτή είναι η διαδικασία που θα πρέπει να κάνεις κάθε φορά εφόσον σκοπεύεις να κλείνεις εντελώς το psp σου.Όταν θα σου γίνει συνήθεια θα σου παίρνει 1 με 2 λεπτάκια.Εγώ το θεωρώ μόνιμο το συγκεκριμένο hack απ την στιγμή που παίρνει τόσο λίγο χρόνο.Απλά μην σβήσεις τους φακέλους που σου είπα να βάλεις στην αρχή.

Δημοσ.
Ε και να το κλείσεις δε χάθηκε ο κόσμος.

Σε 5 λεπτά το πολύ έχεις πάλι Cfw.

Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό!

Δημοσ.

δεν λεω οτι ειμαι κανας σουπερ noob, αλλα δεν γινεται να μην ειναι portable το psp, γιατι θελει μια μπριζα διπλα ολη την ωρα, αν το ηξερα θα επαιρνα ενα ps2 που ειναι ποιο φτηνο, ξερω την διαδικασια αλλα το psp φιλοι μου το θελω (κυριως) για να παιζω παιχνιδια οπου θελω, ε δεν γινεται αν θελω την μπριζα, και ερωτω, θα γινει μονιμο προγραμα ή οχι; Γιατι δεν θα μπορω να παιξω παιχνιδι χωρις να το εχω ανοιχτο...

Δημοσ.

Σου εξήγησα ότι απλά το βάζεις σε sleep mode για να μην φεύγει το custom firmware.

Αν το κλείσεις, θα χαθεί μεν το cf αλλά η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό.

Τέλος δεν μπορούμε να γράψουμε στην flash των 3000 καθώς αν γίνει αυτό, το PSP μπρικάρει.

Λογικά θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουμε να γράψουμε στην flash, καθώς το έχει κλειδώσει η Sony.

Δημοσ.
δεν λεω οτι ειμαι κανας σουπερ noob, αλλα δεν γινεται να μην ειναι portable το psp, γιατι θελει μια μπριζα διπλα ολη την ωρα, αν το ηξερα θα επαιρνα ενα ps2 που ειναι ποιο φτηνο, ξερω την διαδικασια αλλα το psp φιλοι μου το θελω (κυριως) για να παιζω παιχνιδια οπου θελω, ε δεν γινεται αν θελω την μπριζα, και ερωτω, θα γινει μονιμο προγραμα ή οχι; Γιατι δεν θα μπορω να παιξω παιχνιδι χωρις να το εχω ανοιχτο...

Μα αυτό λέμε.Ότι και το psp να κλείσεις,εφόσον έχεις κρατήσει τα αρχεία που χρειάζονται στην κάρτα μνήμης σ ένα-δυο λεπτάκια έχεις και πάλι custom firmware.

Ουτε πρίζες ούτε πολύμπριζα χρειάζονται.

Δημοσ.
ναι αλλα θα πρεπει να κλεινω το παιχνιδι

Και αυθεντικό UMD να είχες πάλι θα έκλεινες το παιχνίδι.

Αλλά υπάρχει τρόπος να συνεχίζεις απο κει που το άφησες.

Ο κόσμος τα αποκαλεί "save states"...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...