CROM271 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Οταν στα σχολια κανω κατι copy paste δεν μου το δημοσιευει. Οταν γραφω κατι ειναι ολα ok. Εχει καποιο περιορισμο το Youtube και δεν σε αφηνει στα σχολια να κανεις επικολληση καποιο κειμενο?
antonisid Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δοκιμασε να το κανεις το κειμενο επικολληση πρωτα στο notepad , κι απο κει ξανα αντιγραφη κι επικολληση στο youtube και θα σ αφησει.
CROM271 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Εκανα αυτο που ειπες αλλα παλι δεν μου το δημοσιευσε. Κανενας αλλος τροπος?
isay Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Οταν στα σχολια κανω κατι copy paste δεν μου το δημοσιευει. Οταν γραφω κατι ειναι ολα ok. Εχει καποιο περιορισμο το Youtube και δεν σε αφηνει στα σχολια να κανεις επικολληση καποιο κειμενο? Κάτι κάνεις λάθος ή κάτι σου διαφεύγει στην όλη διαδικασία. Μια χαρά δουλεύει και με τους δυο τρόπους (copy paste ή με απλή γραφή).
CROM271 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.... Παραδειγμα. Σε ενα βιντεο γραφω ενα σχολιο. Το ιδιο σχολιο θελω να το γραψω και σε ενα αλλο σχετικο βιντεο και ετσι το κανω αντιγραφη απο το προηγουμενο. Παω στο πλαισιο που εχει για τα σχολια και το κανω επικολληση. Παταω το POST COMMENT. Tο κουμπι αλλαζει σε ADDING COMMENT αλλα μετα αντι για COMMENT POSTED! μου βγαζει παλι POST COMMENT και φυσικα δεν το δημοσιευει. Δεν ξερω τι γινεται.
isay Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται....Παραδειγμα. Σε ενα βιντεο γραφω ενα σχολιο. Το ιδιο σχολιο θελω να το γραψω και σε ενα αλλο σχετικο βιντεο και ετσι το κανω αντιγραφη απο το προηγουμενο. Παω στο πλαισιο που εχει για τα σχολια και το κανω επικολληση. Παταω το POST COMMENT. Tο κουμπι αλλαζει σε ADDING COMMENT αλλα μετα αντι για COMMENT POSTED! μου βγαζει παλι POST COMMENT και φυσικα δεν το δημοσιευει. Δεν ξερω τι γινεται. κανε ανανεωση της σελιδας και ζητα να εμφανιστουν ολα τα σχολια (αν εχει πολλα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.