katcos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Προσφορα φυλλαδιου ? ποιανου...? Εισαι σιγουρος οτι υπαρχει...? για ριξε μια ματια εδω,ειναι ο τελευταιος τους: http://www.saturn.com.gr/pdf/saturn_catalogue_sigru.php?radnja=prva και φυσικα δεν αναφερει το παραμικρο...!. ουτε στο email που μου ηρθε ο καταλογος τους με ημ/νια 26-12 το αναφερει... τωρα βεβαια αν δουλευεις εκει,οκ,παω πασο... 14-10-2009, 22:49 είναι γραμμένο το θέμα...
nek4d Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Kαλα δεν ειναι απολυτο αυτο που λες.Το 2003 ειχα παρει ενα dvd Blue Sky και ακομα και τωρα που το χρησιμοποιει ο μικρος αδερφος παιζει σαν καινουριο. Τουλαχιστον αυτο αν χαλασει δε θα σκεφτω καν να το δωσω για σερβις κ να περιμενω μηνες κ τσακωμους με καταστηματα κτλ.Κλοτσια και γεια σας Και όμως είναι απόλυτο! (και εχει δίκιο ο user 12) Είχα πάρει 5 κομμάτια απο εγκαίνια Κωτσόβολου πέρισυ και δεν παίζει κανένα πια... Καλύτερα να είχα πάρει ένα toshiba ή οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων! Μάλιστα, το τελευταίο που έπαιζε καλά, μόλις το μετέφερα από Καλλιθέα Πειραιά, τά παιξε! (όλα παίζουν σαν ρεύμα, κανένα δεν διαβάζει τα δισκακια πια, σαν να αποσυντονίζεται η ακτίνα) (παρεπιπτόντως ενα αρχαίο bluesky παιζει...) Οπότε για τους φίλους που λενε τι ψυχη έχουν τα 10 ευρώ κλπ, ε, δώσε άλλα 10 και πάρε κάτι που θα μείνει λίγο ((ή πολύ) βρε παιδί μου
Heatspreader Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Όσοι αγοράζετε DVD Players παίζετε σε CRT TV? Ρωτάω γιατί με Scart σε TFT TV (σαν της υπογραφής μου) φαίνεται ένα χάλι μαύρο! HDMI οπωσδήποτε!!! Σε όσους χάλασε εγγύηση δεν έχει?
Narayan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι τόσο θέμα σύνδεσης όσο ανάλυσης. Τα 576p/i ακόμα και με σύνδεση HDMI φαίνονται χάλια.
Nomikaria Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Σε μια παλιά TV 14" θα παίζει σχετικά καλά δηλαδή ή μπα;Γιατί για το εξοχικό καλό φαίνεται που πας μια στα τόσα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.