Προς το περιεχόμενο

DVD player Schaub Lorenz με 9.99 στα Saturn

tolkki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To χα παρει απο κοτσοβολο πριν κανα χρονο 20 δεν εβγαλε τους 5 μηνες και χαλασε.Καλυτερα να δωσεις καμια 60αρα να παρεις καλυτερη μαρκα και καλυτερα χαρακτηριστηκα

Δημοσ.

Kαλα δεν ειναι απολυτο αυτο που λες.

Το 2003 ειχα παρει ενα dvd Blue Sky και ακομα και τωρα που το χρησιμοποιει ο μικρος αδερφος παιζει σαν καινουριο.

Τουλαχιστον αυτο αν χαλασει δε θα σκεφτω καν να το δωσω για σερβις κ να περιμενω μηνες κ τσακωμους με καταστηματα κτλ.Κλοτσια και γεια σας :lol:

Δημοσ.
Για ολα τα καταστηματα Saturn?

Σε αυτό της Καλλιθέας (Συγγρού) σίγουρα.

Για τον Γέρακα μάλλον όχι , αλλά τηλεφώνησε τους για σίγουρα.

Δημοσ.

To είχα πάρει από την αντίστοιχη προσφορά του Carrefour, μετά από 2 μήνες χρήσης το τηλεχειριστήριο κάνει νούμερα, ενώ παρατήρησα ότι και το "μάτι" για τις υπέρυθρες επάνω στο player έχει εγκατασταθεί λάθος, με αποτέλεσμα να πρέπει να πατάω το τηλεχειριστήριο κρατώντας το υπό συγκεκριμένη γωνία στο χέρι μου :mad:

Όπως γράφτηκε παραπάνω, είναι player που μόλις χαλάσει το πας για ανακύκλωση και δεν ασχολήσε καθόλου με επισκευές.

Δημοσ.

ρε παιδια τι το συζητατε για 10 ευρω? Sta goodys να πας περισσοτερα θα φας.Πες οτι οηρες ενα club sadnwitch παραπανω.BTW εγω το εχω 2 χρονια και αν σκεφτεις οτι δεν εχει on/off απο το χειριστηριο(??????) ολα καλα.

Δημοσ.

Κ εγω το εχω κανενα 6 μηνο μεχρη τωρα αλλα παιζει μια δυο φορες το μηνα που παω στο χωριο μου κ θελω να δω καμια ταινιουλα!! Με 10 ευρω τη να λεμε τωρα! Μακαρι να ειχα κανενα εξοχικο ακομα για να αγόραζα κανενα ακομα :-D:-D

Δημοσ.

Εγώ το πήρα σχετικά ακριβά (15 ευρώ) απο electroworld πριν κανά εξάμηνο και ακόμα δουλεύει! Βασικά το έχω συνδέσει στο stereo για να παίζει mp3. Αυτό που μου τη σπάει είναι οτι δεν έχει καθόλου οθόνη (ούτε καν μια σειρά αποτελούμενη απο 10 χαρακτήρες π.χ.) με αποτέλεσμα να μην ξέρω σε πιοό κομμάτι βρίσκεται. Αλλά είπαμε: 15 ευρώ:-)

Δημοσ.

99% παιζει κ χvid με ελληνικους υποτιτλους...Κ οχι ονομαστικα μονο,κανονικα τα συνηθισμενα downloads με το srt αρχειο...

Δημοσ.
99% παιζει κ χvid με ελληνικους υποτιτλους...Κ οχι ονομαστικα μονο,κανονικα τα συνηθισμενα downloads με το srt αρχειο...

Ναι αλλα το size ειναι λιγο γτπ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

έπεσε στα χέρια μου το συγκεκριμένο αλλά έβγαζε ακαταλαβίστικα όταν του έβαλα ελληνικούς υποτίτλους... πρέπει να είναι σε κάποιο format τα fonts? για να τους αναγνωρίσει σωστά????

Δημοσ.
έπεσε στα χέρια μου το συγκεκριμένο αλλά έβγαζε ακαταλαβίστικα όταν του έβαλα ελληνικούς υποτίτλους... πρέπει να είναι σε κάποιο format τα fonts? για να τους αναγνωρίσει σωστά????

Τα saturn.. ειναι καταστηματα αθηνων μονο?

Δημοσ.
Προσφορα φυλλαδιου και ειναι το μοντελο 20398

Προσφορα φυλλαδιου ? ποιανου...? Εισαι σιγουρος οτι υπαρχει...?

για ριξε μια ματια εδω,ειναι ο τελευταιος τους:

http://www.saturn.com.gr/pdf/saturn_catalogue_sigru.php?radnja=prva

και φυσικα δεν αναφερει το παραμικρο...!.

ουτε στο email που μου ηρθε ο καταλογος τους με ημ/νια 26-12 το αναφερει...:confused:

τωρα βεβαια αν δουλευεις εκει,οκ,παω πασο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...