tolkki Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Προσφορα φυλλαδιου και ειναι το μοντελο 20398
user12 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 To χα παρει απο κοτσοβολο πριν κανα χρονο 20 δεν εβγαλε τους 5 μηνες και χαλασε.Καλυτερα να δωσεις καμια 60αρα να παρεις καλυτερη μαρκα και καλυτερα χαρακτηριστηκα
tolkki Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Kαλα δεν ειναι απολυτο αυτο που λες. Το 2003 ειχα παρει ενα dvd Blue Sky και ακομα και τωρα που το χρησιμοποιει ο μικρος αδερφος παιζει σαν καινουριο. Τουλαχιστον αυτο αν χαλασει δε θα σκεφτω καν να το δωσω για σερβις κ να περιμενω μηνες κ τσακωμους με καταστηματα κτλ.Κλοτσια και γεια σας
katcos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Για ολα τα καταστηματα Saturn? Σε αυτό της Καλλιθέας (Συγγρού) σίγουρα. Για τον Γέρακα μάλλον όχι , αλλά τηλεφώνησε τους για σίγουρα.
Narayan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 To είχα πάρει από την αντίστοιχη προσφορά του Carrefour, μετά από 2 μήνες χρήσης το τηλεχειριστήριο κάνει νούμερα, ενώ παρατήρησα ότι και το "μάτι" για τις υπέρυθρες επάνω στο player έχει εγκατασταθεί λάθος, με αποτέλεσμα να πρέπει να πατάω το τηλεχειριστήριο κρατώντας το υπό συγκεκριμένη γωνία στο χέρι μου Όπως γράφτηκε παραπάνω, είναι player που μόλις χαλάσει το πας για ανακύκλωση και δεν ασχολήσε καθόλου με επισκευές.
louben Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια τι το συζητατε για 10 ευρω? Sta goodys να πας περισσοτερα θα φας.Πες οτι οηρες ενα club sadnwitch παραπανω.BTW εγω το εχω 2 χρονια και αν σκεφτεις οτι δεν εχει on/off απο το χειριστηριο(??????) ολα καλα.
GeorgT. Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Κ εγω το εχω κανενα 6 μηνο μεχρη τωρα αλλα παιζει μια δυο φορες το μηνα που παω στο χωριο μου κ θελω να δω καμια ταινιουλα!! Με 10 ευρω τη να λεμε τωρα! Μακαρι να ειχα κανενα εξοχικο ακομα για να αγόραζα κανενα ακομα :-D
xetasa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Εγώ το πήρα σχετικά ακριβά (15 ευρώ) απο electroworld πριν κανά εξάμηνο και ακόμα δουλεύει! Βασικά το έχω συνδέσει στο stereo για να παίζει mp3. Αυτό που μου τη σπάει είναι οτι δεν έχει καθόλου οθόνη (ούτε καν μια σειρά αποτελούμενη απο 10 χαρακτήρες π.χ.) με αποτέλεσμα να μην ξέρω σε πιοό κομμάτι βρίσκεται. Αλλά είπαμε: 15 ευρώ
mctheos7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 99% παιζει κ χvid με ελληνικους υποτιτλους...Κ οχι ονομαστικα μονο,κανονικα τα συνηθισμενα downloads με το srt αρχειο...
user12 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 99% παιζει κ χvid με ελληνικους υποτιτλους...Κ οχι ονομαστικα μονο,κανονικα τα συνηθισμενα downloads με το srt αρχειο... Ναι αλλα το size ειναι λιγο γτπ
GeorgT. Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 γιαυτο ειναι το AVIAddXSubs που τα κανεις να φαίνονται κ σε 14ιντσι TV μια χαρα
dwarves Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 99% παιζει κ χvid με ελληνικους υποτιτλους...Κ οχι ονομαστικα μονο,κανονικα τα συνηθισμενα downloads με το srt αρχειο... έπεσε στα χέρια μου το συγκεκριμένο αλλά έβγαζε ακαταλαβίστικα όταν του έβαλα ελληνικούς υποτίτλους... πρέπει να είναι σε κάποιο format τα fonts? για να τους αναγνωρίσει σωστά????
newtech Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 έπεσε στα χέρια μου το συγκεκριμένο αλλά έβγαζε ακαταλαβίστικα όταν του έβαλα ελληνικούς υποτίτλους... πρέπει να είναι σε κάποιο format τα fonts? για να τους αναγνωρίσει σωστά???? Τα saturn.. ειναι καταστηματα αθηνων μονο?
Billys100 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Προσφορα φυλλαδιου και ειναι το μοντελο 20398 Προσφορα φυλλαδιου ? ποιανου...? Εισαι σιγουρος οτι υπαρχει...? για ριξε μια ματια εδω,ειναι ο τελευταιος τους: http://www.saturn.com.gr/pdf/saturn_catalogue_sigru.php?radnja=prva και φυσικα δεν αναφερει το παραμικρο...!. ουτε στο email που μου ηρθε ο καταλογος τους με ημ/νια 26-12 το αναφερει... τωρα βεβαια αν δουλευεις εκει,οκ,παω πασο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.