Exoskeletor Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 ξερει κανεις πως μπαινουμε απο πανεπιστημιο πειραια? ζηταει ενα κωδικο αλλα που κανουμε εγγραφη στο unipi.gr?
Psyx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Ανεξαρτήτου τμήματος; Εγώ δοκιμάζω με τους κωδικούς που μπαίνω στους υπολογιστές της σχολής και το mail της σχολής και δεν με βάζει... αν έχεις email username@aueb.gr, χρησιμοποιείς το username και το password και κάνεις login εδώ: http://pithos.grnet.gr/pithos ΟΧΙ ολόκληρο το email, μόνο το μέρος πριν το @
Merlin_o_magos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Εγώ με τους κωδικούς από το ανοιχτό πανεπιστήμιο μπήκα κανονικά. Πάρα πολύ καλή υπηρεσία. Ένα μπράβο από εμένα...
underground21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Παιδιία που ακριβώς πρέπει να μπώ για να δώ αν έχει και την δική μου σχολή?Διδιακτικης της Τεχνολογίας και ψηφιακών Συστημάτων ΠΑΠΕΙ στο Μεταπτυχιακό..
Praetorianos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Πάντως κακώς δεν το διαφημίζουν όσο πρέπει, είναι πολύ σημαντική υπηρεσία για τους φοιτητές που σε συνδυασμό με τα αναβαθμισμένα e-class είναι βήματα μπροστά στα ελληνικά πανεπιστήμια. Εκτός από τον καθηγητή Πληροφορικής όλοι οι υπόλοιποι ούτε καν ανέφεραν κάτι.
kostastnt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Αν το διαφημίσουν πολλοί και μπει έστω το 5% των φοιτητών μπορεί και να πέσει :P Υπάρχει πουθενά η λίστα με τα πανεπιστήμια που είναι στο πρόγραμμα?
Praetorianos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Αν το διαφημίσουν πολλοί και μπει έστω το 5% των φοιτητών μπορεί και να πέσει :P Σωστός Υπάρχει πουθενά η λίστα με τα πανεπιστήμια που είναι στο πρόγραμμα? Αυτή δεν είναι η λίστα?
andreapaog328 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Πάντως κακώς δεν το διαφημίζουν όσο πρέπει, είναι πολύ σημαντική υπηρεσία για τους φοιτητές που σε συνδυασμό με τα αναβαθμισμένα e-class είναι βήματα μπροστά στα ελληνικά πανεπιστήμια. εγώ το έμαθα αρχές Ιουλίου, με mail που πήρα στον λογαρισμό του πανεπιστημίου. σιγά τα βήματα μπροστά...άλλοι δεν έχουνε αίθουσες να κάνουνε μάθημα,άλλοι γράφανε με ποντικοκούραδα πάνω στις καρέκλες...τι να τα κάνουνε τα 50GB ?
Praetorianos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 εγώ το έμαθα αρχές Ιουλίου, με mail που πήρα στον λογαρισμό του πανεπιστημίου.σιγά τα βήματα μπροστά...άλλοι δεν έχουνε αίθουσες να κάνουνε μάθημα,άλλοι γράφανε με ποντικοκούραδα πάνω στις καρέκλες...τι να τα κάνουνε τα 50GB ? Δεν είπα ότι με τα 50 Gb κάναμε τρομακτικά βήματα εξέλιξης, είπα βήματα μπροστά. Στα περισσότερα αθηναϊκά πανεπιστήμια που μπορώ να μιλήσω, γιατί στα περιφερειακά δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται, τέτοια προβλήματα είναι σπάνια, οπότε το κάτι παραπάνω είναι η ενίσχυση της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης. Αν για κάθε καλό που γίνεται το ακυρώνουμε κοιτώντας τα (πολλά είναι η αλήθεια) αρνητικά, τότε ακόμα θα ήμασταν στην χειρόγραφη δήλωση μαθημάτων.
black_widow Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 κανείς από το ΤΕΙ Αθήνας? any luck? Aύριο θα πάω στο Δίκτυο να πάρω username και password. Θα ποστάρω για να πω εντυπώσεις Δε με συγκινεί ιδιαίτερα να πω την αλήθεια, έχω πάντα premium rapidshare λογαριασμό και το 8 GB stickaki μου στην τσάντα μου ( μη κοροιδέψει κανείς ). Θα προτιμούσα να μην έχουν λίστες τα εργαστήρια που το τμήμα πρόσθεσε στο πρόγραμμα σπουδών και ταλαιπωριούνται οι συμφοιτητές μου ( ευτυχώς πρόλαβα και το γλίτωσα αυτό πριν την αλλαγή). Επίσης θα προτιμούσα οι καθηγητές να αξιοποιήσουν επιτέλους το e-class για να βάζουν ανακοινώσεις, ύλη και σημειώσεις από το μάθημα ( ξέχασα, οι περισσότεροι δεν βγάζουν καν ούτε χειρόγραφες σημειώσεις )
21century Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Αργά αλλά σταθερά η επιστημονική κοινότητα μάλλον βρίσκει τον δρόμο της με άπλετο αποθηκευτικό χώρο, να δειτε που καποια στιγμη θα το επκετεινουν και στα σχολεια της χωρας μας...αμην και ποτε...
dt008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Εδώ μπορείτε να δείτε τα ιδρύματα που είναι στην ομοσπονδία του ΕΔΕΤ άρα πιστεύω ότι θα έχουν πρόσβαση τόσο στο πίθος όσο και στο DreamSpark (δωρεάν πρόσβαση σε Microsoft λογισμικό) μέσω του Αναφανδόν Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2009 από dt008
paravoid Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Τα ΕΚΠΑ και ΑΠΘ έχουν επιλέξει να μην ενταχθούν οι χρήστες τους στην υπηρεσία. Τα παράπονα σας στα ΚΛΕΙΔΙ/ΚΛΔ.
markelos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Πολυτεχνείο αθήνας ΟΚ By default υποστηρίζεται 1 αρχείο/upload. Για multiple files εγκαταστείστε αυτό http://gears.google.com/ Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2009 από markelos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα