Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα VPN Connection σε laptop με WiFi

giwrgosvita

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να χρησιμοποιήσω το VPN δίντυο που παρέχει το πανεπιστημίο μου που βρίσκεται στο Rotterdam και παρατηρώ τα εξής :

1) Ενώ ακολουθώ όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο creation του VPN δικτύου, συνδέομαι μια χαρά στο VPN της σχολής απο τον σταθερό μου (Windows Vista Home), δεν μπορώ να συνδεθώ όμως απο το laptop μου (Windows Vista Home)

2) Παρατήρησα ότι βγάζοντας το καλώδιο δικτύου απο τον σταθερό και βάζοντας το στο laptop και χωρίς να πειράξω καμία παράμετρο του VPN δικτύου τότε το laptop μου συνδέεται κανονικότατα στο δίκτυο VPN, αντίθετα μέσω Wifi όχι

3) Από περιέργεια δοκίμασα να συνδεθώ και απο το laptop ενός φίλου μου (Windows Vista Ultimate) και συνέβη ακριβώς το ίδιο πράγμα, με το καλώδιο δικτύου συνδέεται κανονικά ενώ με το Wifi δεν μπορούμε να συνδεθούμε

4) Χρησιμοποιώ 8άρα Otenet και το modem/router μου είναι το Sagem F@st 2440

Τι πιστεύετε ότι φταίει; Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν κάποια απο τις ρυθμίσεις στο Router για το WAN φταίει για αυτό αλλά πιστεύω ότι λογικά σε κάποια απο αυτές θα βρίσκεται η λύση..

Σας παρακαλώ βοηθείστε με γιατί γουστάρω πολύ να διαβάζω αραχτός στο καναπέ με φραπεδιά και όχι στο γραφείο μου με ένα φλιτζάνι τσάι!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

μηπως στην συνδεση με το καλωδιο εχεις βαλει καρφωτα ip ενω στο wireless δεν εχει η μηπως εχει λαθος dns η δεν ξερω τι.δοκιμασε επισης να κλεισεις το firewall.kai to μονο κακο ειναι οτι το εχω δει αυτο να γινεται και οταν στηνεις δικτυο.με καλωδιο να παιζει και με wireless να τρωει σκαλλωματα

Δημοσ.

Πέρα απ'το VPN που δεν παίζει, όταν είσαι με wi-fi στο laptop βλέπεις κανονικά το τοπικό σου δίκτυο και internet?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...