S2Katana Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω στην Αθήνα τις προστατευτικές μεμβράνες της Zagg για τα Macbook? http://www.zagg.com/invisibleshield/apple-macbook-pro-15-inch-3nd-gen-cases-covers-skins-shields.php Πήγα στο Fnac αλλά έχουν τελειώσει...
S2Katana Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Γιατί λόγω στρατού απουσιάζω από το σπίτι. Αλλά υπάρχει και το ebay.
giorgos_k Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Τις έχω δεί στα fnac The Mall, έχει για iphone και για macbook..
klainmaingr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Εγώ μετάνιωσα με του iphone πάντως... Με τον καιρό και με τα βάλε βγάλε στα foof έχουν αλλιωθεί οι άκρες και μαζέυει σκόνη και βρωμιά που είναι αδύνατο να φύγει.. Άσε που η κάμερα έγινε ακόμα χειρότερη.. Το έχω κάνα χρόνο αλλα τώρα όπου να'ναι θα βγεί.. Δεν είχε την εφαρμογή που θα ήθελα :\ Κατάνα και στρατό να είσαι θα πάρεις απλά το ειδοποιητήριο απο τα ΕΛΤΑ όταν γυρίσεις σπίτι Και τότε θα πάς να το πάρεις... Σιγά το πρόβλημα
S2Katana Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Απλά ρώτησα μήπως και ήταν διαθέσιμο στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.