Προς το περιεχόμενο

Core i5 και P55 Pro προβλημα

le_bron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις 2χ2GB ram τότε στο bios έπρεπε να λέει 4096 και όχι 2048 . Δεν διαβάζει την 1 μνήμη.

Τις δοκίμασες μία μία όπως σου είπαν τα παιδιά?

Δημοσ.

Στο bios βλεπει κανονικα οτι εχουν εκχωρηθει 2 ram απο 2gb η καθε μια σε 2 slots. Οταν ανοιγει και κανει ποστ στην πρωτη οθονη που εχει το logo του bios τη συχνοτητα του επεξεργαστη κτλ

λεει 2048mb OK

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής στα χέρια μου έπεσε μόνο ένα P55 της msi , οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν έπρεπε να λέει 2048 ή όχι . Αλλά και στο Msi και σε όλες τις Μ/b που έχω δει μέχρι στιγμής στο bios post γράφει την συνολική μνημη και όχι το πόσο έχει το κάθε dimm. Γι'αυτ'ο και μου φαίνεται παράξενο το 2048 με 2χ2

Δημοσ.

Έψαξα αρκετά αλλά απόλυτη απάντηση δεν βρήκα... Το πιο πιθανό είναι να είναι θέμα bios που θα διορθωθεί σε μελλοντικό update, αν διάβασες τι λέει στο link sτο post 14. Αν έχεις ή μπορείς να βρεις άλλες ddr3 από κάνα φίλο να δοκιμάσεις δες το. Πάντως εγώ θα περίμενα λίγο (λίγο είπα) να δω μήπως έρθουν και άλλες πληροφορίες στην επιφάνεια. Τι διάολο , δεν γίνεται να είσαι ο μοναδικός που εξακολουθεί να έχει το ίδιο πρόβλημαμετά το τελευταίο bios.

To σύστημα το συναρμολόγισες εσύ ή το πήρες συναρμολογιμένο και απλά έβαλες

O/S? Αν το δεύτερο ίσως να προσπαθούσες να τους ζητήσεις αλλαγή από το κατάστημα που τα πήρες για προβλήματα συμβατότητας , καθώς υποτίθεται ότι όταν τα συναρμολογούν αυτοί ελέγχουν για τυχόν ασυμβατότητες

Δημοσ.

Οχι εγω το συναρμολογησα. Οκ, αν καποιο παιδι ειναι προθυμο να με βοηθησει απο Πατρα και εχει DDR3 να δοκιμασουμε ας ερθει σπιτι και τον κερναω καφε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...