Προς το περιεχόμενο

Σχολές - Μεταγραφές

fanara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! είμαι μαθητής τής 3ης τάξης του λυκείου και θα ήθελα να ενημερωθώ σχετικά με τις μεταγραφές ΤΕΙ και ΑΕΙ, καθώς είμαι πολύτεκνος. Ένας καθηγητής μας είχε αναφέρει στην τάξη πως αν δηλώσουμε στο μηχανογραφικό σχολές οι οποίες δεν έχουν αντίστοιχο τμήμα στην περιοχή που θέλουμε να μεταγραφουμε, τότε μας μεταγραφουν σε άλλες σχολές (πχ. από νοσηλευτική Πελοποννήσου σε πληροφορική Αθήνας (το παράδειγμα δεν ισχύει απλά σας δίνω να καταλάβετε τι ενοω)). Ξέρετε που μπορώ να βρω μια "λίστα" όπου θα δείχνει αυτές τις επιτρεπτές μεταγραφικές κινήσεις?

Δημοσ.

Νομίζω πως η μεταγραφή γίνεται όταν πχ έχεις τον αδερφό/αδερφή σου να σπουδάζει στην πόλη όπου και θέλεις να πάρεις την μεταγραφή. Επίσης ισχύει όταν κάποιος απ' τους γονείς σου έχει μια πάθηση. Αυτά έχω ακούσει.

Δημοσ.
Νομίζω πως η μεταγραφή γίνεται όταν πχ έχεις τον αδερφό/αδερφή σου να σπουδάζει στην πόλη όπου και θέλεις να πάρεις την μεταγραφή.

νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό. Πρέπει να είστε 3+ παιδιά και κανένας πάνω απο 26 χρονών. Παίρνεις μεταγραφή σε αντίστοιχη με την δική σου σχολή μόνο.

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά! κάτι ακόμα... είμαι τεχνολογικής κατεύθυνσης και έχω επιλέξει να δώσω βιολογία σαν 6ο μάθημα.. ποια πεδία είναι ανοικτά για μένα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...