Composer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, Εδω και μια μερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Ανοιγω το pc και όταν φτανει στην οθονη που λεει "γινεται εκκινηση των windows", κλεινει (αλλα ο υπολογιστης ειναι ακομα ανοιχτος οπως φαινεται απο το θορυβο). Εχω δοκιμασει δεκα φορες και γινεται συνεχεια το ιδιο. Το συστημα μου ειναι windows xp home edition intel dual core 3.2 ghz 3 GB μνημη Χθες εκανε μια ενημερωση των windows και νομιζω πως το προβλημα εμφανιστηκε απο εκει και μετα. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?
Composer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Nαι, μολις μπηκα σε safe mode, δοκιμασα να κανω επαναφορα συστηματος αλλα παλι τα ιδια.. Μπορω να κανω κατι αλλο ενω ειμαι σε safe mode?
ClockOrange Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Βασικά κάνε ενα check disk μήπως και είναι τπτ σφάλματα στον σκληρό.Πάς στο command και πάτα chkdsk /r /f και όταν τελιώσει αν δεν μπαίνει κάνε ενα repair τα χp.Επίσεις πές μου σε παρακαλώ στο φόρτωμα του safe mode ποιο αρχείο βλέπεις να φορτώνει τελευταίο πριν το κάνεις αυτο.
Composer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 τα αρχεια τα φορτωνει πολυ γρηγορα και δεν προλαβαινω να δω, αλλα κατα τη διαρκεια αυτη βγαζει στο κατω μερος της οθονης "πατηστε esc για να ακυρωσετε τη φορτωση του αρχειου a347bus.sys". εγω το αφησα να το φορτωσει. τωρα μολις μπηκα σε safe mode μου εβγαλε "η επαναφορα συστηματος ηταν επιτυχης" (απο την προηγουμενη φορα που εκανα, αν και δεν εμπαινε κανονικα μετα)
ClockOrange Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 δούλευς το alcohol 120% όταν έκανες ενημέρωση?
Composer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 δούλευς το alcohol 120% όταν έκανες ενημέρωση? οτι υπαρχει το virtual drive του alcohol, υπαρχει. αλλα δεν το ειχα ανοιχτο το προγραμμα..
ClockOrange Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 λοιπόν φιλαράκι πάω για μάσα και ποτό τώρα.Οπότε σου προτείνω αφού είσαi μέσα σε safe mode πάρε back up τα αρχεία που θέλεις και κάνε τα εξής:πρώτα κάνε στο command την εντολή chkdsk /r /f.;Επειτα http://phorums.com.au/archive/index.php/t-104641.html δες εδώ την απάντιση της Amanda.Χτές μου έτυχε κάτι παρόμοιο σε Vista.Dld πρέπει να σβίσεις μέσα απο το System 2 αρχειάκια και μετά κάνε ενα repair και είσαι έτοιμος.Πεδεύτικα αρκετά χτεσ πάντως.Τυχαίνει σε τέτοια προγράμματα να χτυπάνε μετά απο Updates!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:19 ---------- Βασικά δοκίμασε σε safe mode αν μπορέσεις να κανεις unistall το alcohol με κάποιο πρόγραμμα σαν το Revosetup.Αν δεν δουλεψει κάνε τα παραπάνω.καλή επιτυχία θα γυρίσω να δω αποτελέσματα!
Composer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν έκανα τα εξής: Δοκίμασα να απεγκαταστήσω το Alcohol με το Youruninstaller.Δεν το απεγκαταστούσε, μόνο αφαίρεσε τα registry entries και τα serials. Έκανα επανεκκίνηση και κόλλησε τώρα πιο πριν, εκεί που βγαίνει το σήμα των Windows στη μαύρη οθόνη. Κλείνω το pc (από το κουμπί), το ανοίγω και στις επιλογές που μου βγάζει πατάω να κάνει εκκίν ηση στις τελευταίες σωστές ρυθμίσεις που λειτουργούσαν και έτσι μπήκε. Μετά ξαναέκανα επανεκκίνηση να δω αν ανοίγει κανονικά, και πάλι κόλλησε στο αρχικό σήμα των Windows. Κλείνω το pc, το ανοίγω και στις επιλογές που μου βγάζει πατάω κανονική εκκίνηση των Windows και ξαναμπήκε. Οπότε τώρα είναι μια έτσι μια αλλιώς. Φοβάμαι να κλέινω το pc, μήπως και δεν ξανανοίξει. Τώρα βέβαια δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι. είναι πριν την επαναφορά, ή μετά την επαναφορά; (θυμίζω ότι στο safe mode μου είχε βγάλει ότι η επαναφορά ήταν επιτυχής). Edit: προς το παρόν έκανα ένα registrybooster, και μια 3η επανεκκίνηση, και μπήκε κανονικά χωρίς να κολλήσει. πάντως το έκανε και παλιότερα αυτό (πριν 1-2 μήνες) να κολλάει στο αρχικό σήμα των Windows, και εμπαινε μόνο όταν πατούσα "εκκίνηση στις τελευταίες σωστές ρθυμίσεις που λειτουργούσαν" Επίσης βλέπω τώρα στο Windows update ότι έχει καμιά 15ρια ενημερώσεις να εγκαταστήσει, άρα ο υπολογιστής μου βρίσκεται στην κατάσταση μετά την επαναφορα συστήματος (1 βδομάδα πριν) που δεν είχα κάνει update (το τελευταίο update έγινε χθες). τώρα βέβαια πάλι φοβάμαι να το κάνω..
ClockOrange Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις το chkdsk που σου είπα και αφού ολοκληρωθεί να κάνεις ένα repair στα windows.To alcohol τελικά βγήκε ή όχι ?Με την επιδιόρθωση θα σου διορθώση και άλλα αρχεία που ίσως έχουν χτυπήσει και σου προξενούνε διάφορα προβλήματα.
Composer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Το alcohol όχι δε βγήκε. ξαναέβαλα τα serials.. προς το παρόν το pc λειτουργεί, αλλά τώρα μου έβγαλε να κάνω τα update. το repair windows δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό, αφού το cd που έχω (αυθεντικό) είναι sp2, ενώ τώρα έχω sp3.
ClockOrange Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Κοίτα ότι θα κάνει repair θα κάνει αλλά θα έχεις πισωγύρισμα.Θα πρέπει μετά να κάνεις update σε sp3.Κάνε αν θες update αφού υο ξέρεις το προβλημα πλέον.Αν σου ξανακολήσει βγάζεισ το alcohol εντελώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.