Προς το περιεχόμενο

Τελική απόφαση για μητρική για i7 860

mistakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, το νέο μου PC ευελπιστώ να το φτιάξω κάποια στιγμή μέσα στη βδομάδα γιατί το έχω παρακαθυστερήσει και δεν λέει άλλο...

Θα αγοράσω έναν i7 860. Είχα (μετά από παρατήρηση συζητήσεων) καταλήξει στην Gigabyte p55 ud5. Τελικά αξίζει η μητρική αυτή για τον επεξεργαστή? Υπάρχει κάτι καλύτερο (υλοποίηση άλλης εταιρίας κλπ) στα ίδια λεφτά (πάνω κάτω)??

Δεν με νοιάζει το o/c...

θενκς μάι ντίαρ φρέντς...

Δημοσ.

Και ο UD4 μου κάνει.. λογικά. δεν έχει και τεράστιες διαφορές από τον UD5 να φανταστώ ε?... Λίγο πιο στενάχωρος μου φαίνεται ο UD4..

Όσο για τον UD4P δεν ξέρω πότε βγαίνει οπότε δεν ξέρω αν θα μπορώ να περιμένω τόσο. Μέσα στη βδομάδα πρέπει να έχω αποφασίσει..

Δημοσ.

Για την Asrock σαν μάρκα δεν έχω ακούσει κάτι.. θεωρείται καλή σαν μάρκα? αξιόπιστη? δεν θα μου δημιουργήσει προβλήματα κλπ ε?

όσο για τις 2 πρώτες η διαφορά τους είναι στο raid που δεν με ενδιαφέρει και ιδιαιτερα..

χμμμ... νομίζω ότι μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσω για μια ακόμα φορά.. δύσκολη υπόθεση.. :S

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:17 ----------

d3mon... αυτές που έβαλες είναι και με σειρά προτίμησης??? :P

Δημοσ.

Η ASRock είναι θυγατρική της Asus και έχει λανσάρει πολύ τίμια μοντέλα και μάλιστα τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει αρκετά σ' έναν τομέα που ήταν αρκετά πίσω σε σχέση με άλλες εταιρίες, το overclocking.

Δημοσ.

ωραία... ποτέ δεν θα καταλήξω για το pc μου!!! χαχααχαχ

Μεταξύ των

MSI CD53

Gigabyte P55-UD3R

Asrock P55 Extreme

Ποια θα προτιμούσατε και γιατί?

Δημοσ.

Επειδή και εγώ πάω για υπολογιστή, θα προτιμήσω την Asus P7P55D LE

Μόνο και μόνο λόγω ονόματος... Έχω πέσει θύμα του marketing :P

Δεύτερη επιλογή είχα την gigabyte, που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

Καλορίζικος ο υπολογιστής :-)

Δημοσ.
Η ASRock είναι θυγατρική της Asus και έχει λανσάρει πολύ τίμια μοντέλα και μάλιστα τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει αρκετά σ' έναν τομέα που ήταν αρκετά πίσω σε σχέση με άλλες εταιρίες, το overclocking.

Μια χαρα τα καταφερνει η ASRock ;) http://forums.ocworkbench.com/attachment.php?attachmentid=2274&stc=1&d=1252128466

Δημοσ.
Επειδή και εγώ πάω για υπολογιστή, θα προτιμήσω την Asus P7P55D LE

Μόνο και μόνο λόγω ονόματος... Έχω πέσει θύμα του marketing :P

Δεύτερη επιλογή είχα την gigabyte, που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

Καλορίζικος ο υπολογιστής :-)

Ποια gigabyte? ud3R? ud4? ud5?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...